• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    lyckliga jag skrev 2012-03-22 10:20:53 följande:

    Ingen som vet någon affär här i Sverige som har såna????


    Jo men det är ju självklart. Varenda brudbutik har väl underkjolar i alla varianter, men till en helt prisklass förstås.
  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-03-22 11:35:14 följande:
    Min är med 1 ring längst ner som går att göra mindre om man inte vill ha så mkt vidd. Köpte på ebay för 150:- . (den som det är bild på här ovan). Om du inte vill ha ring alls och bara lite mer vidd går ju ringen att plocka ur
    1/6 2012
    Precis, de är ju rätt fiffigt gjorda. Man kan ändra ringarna hej vilt så de blir precis som man vill. Eller ta bort förstås..
  • 1700tal
    Jane skrev 2012-03-23 06:29:32 följande:

    Jag läste ett skitbra inlägg om underkjolar på någons blogg men har glömt vems det var Glad Någon som känner igen sig?


    Daniiels?
  • 1700tal
    knyttan skrev 2012-03-22 16:09:41 följande:
    Meeeeh trött man blir!! Lily påstår nu att den absoluuuut är gjord av siden. Nej det är den inte och det känns så fort man tar i den. Hur sjutton bevisar man detta? Man kan ju göra brännprover med sidentyger, men det är jag ju av förklarliga skäl inte så sugen på Skrikandes
    Andra förslag? Gärna som kan fotograferas o dokumenteras, men utan att förstöra min klänning!
    Eller ska jag bara ge upp och acceptera att jag blivit skinnad på 200 dollar?
    Men alltså... Nä, dags av avskriva Milly från listan med seriösa företag snart! Speaking of, ska fånga dem på chatten NU för att heja på dem att skicka mina varor...
  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-03-23 18:07:04 följande:
    "Hi Lily :) . Thanks for your last email. No, I am still not satisfied and am waiting for a compensation. Have a great day! :) ". eller något generellt. LER!

    Hehe, me like!


     


    Och Tinzi - du har för hårda tankar om dig och din klänning! Faktiskt och helt ärligt! Jag tycker kjolen på din klänning är underbar, det är HELT ok att den är veckad! Den behöver inte alls vara slät, det är ju bara en avspegling av den bild du själv har av klänningen i ditt huvud... Och den bilden i all ära, men föringa inte den klänning du fick (utom längden då..) för den är helt underbar och den passar dig väldigt bra. Faktiskt.


     


    Jag hoppas ju att under kjolen som snart kommer på posten kommer göra susen med underdelen, även de vecka som du påpekar. Grejen är ju att du på bilden bär klänningen utan underkjol och den klänningen bärs på orginalbilden från Millys med vid underkjol. Så det är inte konstigt att det känns som det är "tyg över".


     


    Men misströsta inte, jag tycker på fullt allvar du är jättesnygg i den modellen (ok, är liiite partisk eftersom jag själv ville beställa just den klänningen, det var även en av mammas favoriter) och jag tycker inte NÅT (!!!) ser fel eller konstigt ut förutom att den är för lång. Och det fixar sig förhoppningsvis med underkjolen! Och även om den släpar några cm i marken, även med underkjolen, så kommer det göra STOR skillnad för hur du kan gå. Du kommer INTE snubbla på klänningen men en underkjol med ringar, oavsett hur lång klänning än är.

  • 1700tal

    Skickade nyss förfrågan på om församlingen lånar ut brudkronorna som finns i vår kyrka. De har en från 1600-talet och en från 1940-talet. Har bara sett den äldre och den är underbar! Hoppas hoppas hoppas...

  • 1700tal

    Operfekt - man mäter bystmåttet MED bh. För övrigt är min sömn likadan! Är alltid morgonpigg men i vågor är det rätt extremt. Har vid skrivandets stund redan suttit vid datorn i 3 timmar och väntar på att sambon ska vakna så vi kan åka iväg på det vi ska idag. Skittrist att va klarvaken kl 6 varje lör-sön, finns liksom inte så mkt att göra då...

  • 1700tal

    Operfekt - Ang bhn, så resonerade jag oxå. Har inte heller köpt min än men mätte med en som hade ungefär samma stoppning.


     


    Ja, sommartid vill jag ha nu så kommer det genast se bättre ut när jag går upp!


     


    Jag har en hemsida sen ett tag tillbaka och ganska mkt är färdigskrivet. Har anpassat mallen så mkt det gick efter inbjudningskorten men det blev inte samma. Men känns inte så noga. Vill inte ha hemsida från vistaprint eftersom det kostar, dumt när det finns fina gratis. Det är mest översättningsarbete kvar till engelska och tyska.

  • 1700tal
    operfekt skrev 2012-03-24 09:42:00 följande:
    Vilken tur att det blir sommartid imorgon då ;D

    Ahaa, då kanske du kan komma med tips, vad har ni för innehåll?
    Vissa saker är ju självklara, vägbeskrivning, boende, transport.
    Men vad ska man ha mer?

    Just det, det gör den ju!


     


    Jag har gjort följande menyrubriker:


    Vigseln - Upprepning av infon på inbjuningskortet


    Bröllopsfesten - Lite närmare info om att slottet ligger 300 m från kyrkan, att brudskålen och förtäring av snittar sker på slottsplanen, matsalen ligger på andra våning osv.


    Presenter - här talr vi om att vi undanber oss presenter. Om nån ändå vill ge nåt så gärna till bröllopsresan.


    Övernattning - har har jag skrivit alla hotell och vandrarhem på några mils radie och deras kontaktuppgifter.


    Vägbeskrivning - från alla håll och kanter...


    Parkering - Viktig del eftersom det finns mkt dåligt med parkering både vid slottet och kyrkan. Föreslår samåkning från den närmaste staden där de flesta kommer övernatta osv.


    Om slottet - historisk info


    Klädsel - beskrivning av "mörk kostym". Vet inte om jag ska ta bort den delen? Har fått många kommentarer om vår valda klädkod som början göra mig irriterad. Är lite kluven till om jag vill uppmärksamma kläderna alls utan istället låta folk ta reda på vad som gäller själva.


    Kontakta oss -

  • 1700tal

    Glömde ju den sista.. Vi tänkte skapa en egen mail enbart för bröllopsting, dit gästerna kan höra av sig om det är nåt. Använder annars bara jobbmailen och vill inte blanda in den här.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!