• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej allihopa, hur går det i klänningsdjungeln?? Ni har skrivit så mkt att det inte ens är nån idé att läsa ikapp.. Själv är jag utomlands och jobbar häcken av mig så hinner inte med BT alls just nu. Men Minuz, kommer du nånsin hitta en klänning?

  • 1700tal
    viqueur skrev 2012-04-28 08:28:44 följande:
    nu sitter jag o väljer mellan fyra klänningar.. vad säger ni? funderar på att spräcka budeten lite och beställa 2 klänningar o sen rpova vilken jag gillar bäst, typ en av varje modell.. men det blir ju typ 2000sek över budget.. + ev tull..


    Denna var klart snyggast, rakt igenom!

     

  • 1700tal
    operfekt skrev 2012-05-05 12:16:39 följande:
    Ååååh, nu blev det nervöst, klänningen är skickad :D
    De skrev 3-5 fraktdagar, hur har det sett ut för er andra, hur många dagar har det tagit?

    Är såå nervös över hur klänningen blir, tänker lite att om de nu ska lägga ner mylove,
    så kanske de inte är lika noggranna?
    Åh, vad spännande! Hoppas den blir bra nu.. När jag beställd med expressfrakt har det tagit 2 arbetsdagar.
  • 1700tal
    Lebendig skrev 2012-05-06 16:55:28 följande:

    Kära Kinaspecialister!


    Vi ska beställa tärnklänningen från Milly Bridal. Är det någon som har erfarenheter från detta företag? Kvalitet osv. Och framförallt, hinner den komma fram? Det är ca tre månader kvar till bröllopet.


    Denna klänning är det: www.millybridal.com/a-line-high-neck-straples...


    Jag och min tärna har just kollat på klänning till henne från milly men eftersom det bara är 3,5 mån törs vi nog inte chansa. Mina klänningar därifrån har tagit mellan 2-4 mån att komma så det känns lite risky...
  • 1700tal
    appelbiten skrev 2012-05-06 19:46:51 följande:
    Shinyweddingdress.com?

    Hej kära blivande fruar!

    Jag ska beställa min drömklänning, men dessvärre så stod det "item sold out" på DH-gate-sidan som jag hittat. Hittade klänning till ett OK pris på shinyweddingdress.com men jag vet inte om den är säker. Någon som har handlat där?

    Tack på förhand!
    Du kan ju maila bild på din drömklänning till en av de mer betrodda och använda sidorna och be dem sy upp samma. Åtminstone landy, milly och coral's syr efter bilder. Även mylovebridal kanske, Daniiel?
  • 1700tal
    appelbiten skrev 2012-05-06 20:05:35 följande:
    Förresten... tar de beställningar med speciella mått? Jag är en väldigt kurvig tjej så jag har liksom svårt att bara säga sådär "en 42:a, tack!".
    Jättefin klänning! Och inte komplicerad, så det kan du nog våga på att sy upp hos de flesta tillverkare. Och ja, de allra flesta syr efter dina mått. Själv har jag skräddarsytt samtliga av de jag beställt, från Milly och de har sytt exakt i de mått jag angett.
  • 1700tal
    Five year engagement skrev 2012-05-08 17:57:53 följande:
    1700-tal: jag läste mycket och var aktiv i tråden för ca 1 år sedan, då hade du precis fått hem din tredje klänning, har det blivit nån mer och när är bröllopet dags??? Själv planerade vi bröllop i new york till i år 20 april, men vi avbokade då ekonomin inte tillät. vi funderar nu istället på ett yttepyttelitet bröllop med närmaste familjer och vänner här i vår hemstad i sommar...

    Hehe, japp det blev en klänning nummer 4 oxå som var helt UNDERBAR! Men tyvärr blev den alldeles för stor över bysten. Mätte nog lite generöst och gick ner i vikt. Så det blev tillslut en La sposa från butik här i sverige.. Vi gifter oss 18 aug.


     


    Synd att inte new york blev av. Men klart ni ska köra på litet bröllop här istället. Kan ni inte satsa på försenad bröllopsresa till NY sen, typ nästa år el nåt?

  • 1700tal

    Operfekt - så fiiin!! Var beställde du ifrån nu igen? Vet att du sagt det 100 ggr men men guldfiskminne är som det är..

  • 1700tal

    Förresten så har jag tillfrågat min kompis om hon vill vara tärna (vi som inte skulle ha tärnor eller marskalkar...) och det ville hon. Så nu blir det en klänning till att beställa!


     


    Vi har kollat ut vilken och vilken färg och Milly har lovat dyrt och heligt att de ska hinna skicka den innan 14 juli. Denna blir det fast gjord som tärnklänning, knälång och med utstickande tyll längst ner.


     


    Den ska va champagnefärgad med ljusrosa tyll och ljusrosa blomma. Blomman ska vi flytta till där ena halterneckbandet börjar och sen beställde vi ytterligare en rosa blomma som hon kan ha i håret:


     


  • 1700tal

    Hej alla tjejer.. Tittar in lite.. Skriver inbjudningar för fullt, nu ska de banne mig UT!! Och jag äter GI-rivstart och pressar ner mina sista kilon så jag kommer i klänningen. Gick upp nästan 2 kilo i UK, men nu är de borta plus lite till. Känner mig sjukt duktig faktiskt.


     


    Och nu är min tärnas klänning betald och klar, väntar med spänning...


     


    Hur går det för er som gift er redan, för visst är det några st?? Bridetobe bl a? Har ni visat bilder, har jag missat nåt??

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!