• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2012-05-20 21:31:39 följande:
    Nejmen, ser man på, självaste 1700tal på besök!
    Duktig du är m GI! *säger hon som funderar på om chokladpudding är lämpligt kvällsmål*

    Naah, hej DD!! Japp, kände mig förpliktigad att förära tråden med lite närvaro...


     


    Ojaa, så himla duktig är jag faktiskt (okeeeej, "vi", sambon kämpar oxå ) så jag känner mig mäkta stolt. Men hörru, chokladpudding?! *Resist, my friend!*

  • 1700tal

    DD, Pinki och Anny - upplägget blev enligt ursprungsplanen. Dvs med allihop. Det känns helt ok just nu. Vi får se vid nästa pms-period/dipp. Men hoppas det går bra!


     


    Anny - sjuuukt snygga inbjudningar!!! :-O

  • 1700tal
    Lommila1 skrev 2012-05-25 19:39:43 följande:
    ja nu har vi bara 1 v. kvar!! Jag är helt upp o ner jag med.. men mina nerver är ju kanske inte dom bästa:D har ni allt under kontroll?

    Lycka till, vad spännande!


     


    Vi bokade just bröllopsresa! 9 dagar i Barcelona på 4-stjärnigt hotell, ett kvarter från stranden och havet blev det - ska bli underbart!

  • 1700tal

    Sessan - GRATTIS!! {#emotions_dlg.flower}


    DD - japp, har varit i Barcelona förr. Inte blivanden dock. Så det ska bli jättekul! Perfekt kombo av hav, bad, stad och historia.


    Ser att det kommit hem några riktigt fina kinaklänningar också, kul!


     


    Nu har vi äntligen skickat alla inbjudningar förresten! Folk började efterfråga dem och undra om de fått nån... Så svischade klart infobladet.. AAH, kom i sekunden på att vi däri härvisar till bröllopshemsidan som inte är FÄRDIG! Shiiit...

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-05-31 15:16:10 följande:
    Och jag hade också klänning på bröllopet, två till och med. Det var första gången maken sett mig i klänning faktiskt :P Jag skulle kunna tänka mig att bära klänning igen, men då får det lov att vara ännu en brudklänning ;P haha
    Men du som passade så fantastiskt bra i klänning!
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-05-31 15:50:20 följande:
    Nu har jag ju visserligen gått upp en massa kilon sedan bröllopet pga mediciner (försöker förgäves gå ner), så det kanske har med det att göra också.
    Aha.. Usch för vad vissa mediciner gör. Kämpar med mina sista jag med, hoppas innerligt att jag aldrig behöver gå upp sådär. Vet hur det är...
  • 1700tal
    1700tal skrev 2012-05-31 17:45:53 följande:
    att jag aldrig behöver gå upp sådär.
    Gå upp sådär igen, skulle det ju stå..
  • 1700tal

    Daniiel - nej nu är det inte så mkt kvar att göra/planera/boka/betala osv. Rätt skönt. Dessutom har jag fått sommarjobb heltid i 8 v innan vigseln (har en v ledigt innan) så det gör att jag kan fokusera på annat, vilket nog är bra i mit fall... Och massa extra inkomst, väldigt välkommet eftersom vi verkar dra över på typ alla utgifter helt plötsligt! Hur gick det till?


     


    Skulle du klara att börja gå ner i vikt igen om du försökte medan du äter medicinen tror du eller är det helt kört? För sånt beror väl lite på exakt hur medicinen påverkar, om den ger extrem hunger, mkt vätskesamlingar, rubbar ämnesomsättningen osv. Känner verkligen med dig... Ja, jag är så stolt över mig själv att jag snart gått ner nästan alla mina 18 kg som jag gick upp. Det är mkt svårt att ställa om spegelbilden när man är van att se ut på ett visst sätt, så jag vet vad du menar.

  • 1700tal

    Monstertjejen - spännande! Har du nån bild på spetsslöjan?


     


    Feronia - jättesöt klänning. Tror den modellen kan passa om man är lite mullig. Har du testat i vanliga butiker och sett vad du passar i?

  • 1700tal

    Pinki - ska jobba med trädgårdsskötsel (ogräsrensning), inte det minsta glamoröst men det blir pengar vi inte räknat med iaf. 25t extra ut åtminstone utöver våra vanliga inkomster, det betalar hela cateringen plus lite till. Kanske t.o.m kan betala lite av "dyrklänningen"!


     


    Tycker det är fantastiskt bra av dig att ha gått ner så mkt som du gjorde, det är en beundransvärt prestation! Och så skönt att du lyckats stanna i ökningen. 4 kg på en mån är inte heller dåligt, det är ju jättebra och sund viktnedgång! Försöker du äta mindre eller nån speciell diet?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!