• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Oj, hjälp vad mkt ändringar du skulle göra på lillaklänningen! :-O Är det den du är mest orolig för?


     


    Men ska du ha båda eller bara en? För nu blev det lite lång-på-vigseln-och-kort-på-festen-känsla som så många gör?

  • 1700tal
    1700tal skrev 2012-06-12 10:28:09 följande:

    lillaklänningen! :-O


    lillY...
  • 1700tal
    Koloratur skrev 2012-06-12 10:33:55 följande:
    Anny: Älskar din Lilly klänning!! Så smickrande för figuren och verkar vara sydd i ett härligt, tungt tyg. Vackra detaljer och litet släp!! Jag hade definitivt kört på den....
    Mm, håller med. Bara det att det är de vackra detaljerna, det tunga tyget och släpet hon ska ta bort...
  • 1700tal
    Anny skrev 2012-06-12 10:52:29 följande:
    *fniss*
    Jupp! That´s me

    Jupp det blir lång klänning vigsel + efterföljande llunch med "alla"

    och totalt massakerad KORT Lillyklänning på kvällen då vi har middag och umgänge med kompisarna på hotell.

    Mamma gillade Lillyklänningen också...mest..hon tyckte den var stiligast. MEN jag ska gifta mig enkelt borgeligt på en stenplatå eller inne framför en brasa och då blir Lillyn i sitt originalutförande för högtravande.
    Hehe, det låter ju bra! Tycker nog oxå volangklänningen är lite coolare och lite mer casual. Fast lillys är rätt fin, men skulle aldrig ha en sån själv så man blir lite präglad av sina egna förvirrade klänningsåsikter... Fast jag måste nog säga att det enda jag gillade med lillyn är det du nu tar bort. *brutalt ärlig*
  • 1700tal
    Minuz skrev 2012-06-12 12:08:22 följande:
    Ska axelbandet vara kvar med blommorna eller ska det bort?

    Jag är ju såld på enaxlat så jag röstar för med!


     


    Italia - mmmm, vi får väl se vilken det blir... Kan ju bara konstatera att alla är mer eller mindre unisona i sina åsikter... När var ditt bröllop nu igen? För det har väl inte varit? Visst var det i aug?

  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-06-12 12:47:26 följande:
    Nej, det har inte varit än. Som tur är! =) Men det börjar dra ihop sig så smått. Den 28 juli är det dags, så nästan i augusti. Flört Det är en jäkla massa fixande och mycket jobb samtidigt nu så jag hinner inte hänga här alls längre. Vi har väl koll på det mesta, mest detaljer kvar, som festprogram, dukning, bordsplacering och sånt.

    Hur går det för dig i planeringen? Och er andra också för den delen? Vem är näst på tur att säga ja?

    Så var det ju! Var rädd att jag hade missat dig i din ursnygga klänning..


     


    Jovars, vi ligger nog rätt bra till vi oxå. Vi har en v semester nu (där vi flänger runt och träffar allt och alla), sen jobbar vi båda heltid tills veckan innan bröllopet. Så gäller att få lite gjort nu. Veckan innan ska vi fylla slottet med möbler osv, göra alla blommor mm. Sen åker vi på resan nästan direkt efter. Lite musikstyr kvar dock...

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-06-12 18:01:06 följande:
    Japp, har dock kollat runt lite bland vännerna och alla kan tänka sig att hjälpa till att betala lite för en lokal. Om vi väljer den för 1500kr/dygn och allal lägger 50kr/person, så behöver vi bara betala ca 500kr för lokalen och då funkar det :) Då får vi en lokal med gräsmatta, bar, kök med porslin + sån industridiskmaskin, bra ljudanläggning, dekorationer osv. Får kanske bli så ändå då :)

    Men den lösningen låter ju toppen!


     


    FYE - men ÅÅH, så typiskt!! Ring dem och fråga om de har ett kontor/lager där du kan hämta den istället. Så brukade jag göra när jag jobbade för de körde bara ut på dagtid. Det var visserligen inte fedex, men ring och fråga! Eller bestäm en tid.. Tull vet jag inget om, har inte fått betala det en enda gång, men nog borde de skickat ut en lapp eller ringt om det i förväg? Vem har kontanter hemma nu för tiden lixom?

  • 1700tal

    Igår var vi ju förresten hos prästen för vårt vigselsamtal... Ångestnivån var naturligtvis uppe i taket och jag tror jag höll mig i en halvtimme tills jag bröt ihop. Pinsamt, men ska man göra det nånstans så är det väl inne hos en präst antar jag. Och nu vet han vad han har framför sig. Men det kan ju va positivt i sig faktiskt för nu fick han se vad som kan hända och förstod anledningen till att vigseln måste vara kortast möjligt. Och jag måste säga att han kändes väldigt trygg och avslappning, trots mitt något "udda" beteende!

  • 1700tal
    1700tal skrev 2012-06-13 08:24:29 följande:
    trygg och avslappning, trots mitt något "udda" beteende!
    Avslappnad...
  • 1700tal
    emmadeckmar skrev 2012-06-13 10:16:24 följande:


     


    Jag har kollat här bra länge men har inte läst något om det du beskriver nu. Varför känns det jobbigt?

    Frågar bara eftersom jag själv känner att det är jobbigt. Jag har en viss social fobi och jag försöker skräddarsy allting så mycket jag bara kan för att jag ska slippa stå i centrum (lycka till) ha ha :P


    För det första, herreguuuuuuud vilken snygg klänning!!!!!!!! :-O :-O Den måste du ju bara göra... Och hos Landy, de gör den nog snyggast. Och i taft såklart!


     


    Och som svar på din fråga... Jag har inte social fobi utan kan få panikångest (inte alltid dock, oftast är det bara superjobbigt) i trängda situationer, typ alla ställen/situationer där jag känner mig låst och trängd. Värst brukar vara bussar, tåg, flyg, tunnlar osv. Men allra värst att att bli stående i bilköer (eller annat fordon iofs). Och att stå still i kyrkan inför alla människor kanske utlöser det hela, jag vet inte. Men superjobbigt kommer det vara iaf, och inte det minsta njutbart för min del. Det är inte alla människor i sig, utan att möjligheten att gå ifrån eller ha en utväg som tas ifrån mig i och med att alla sitter där. Typ. Om det nu gjorde nån klokare...


     


    Men jag förstår hur du menar med din sociala fobi, då är det nästan värre faktiskt för då handlar det väl främst om att stå i centrum och alla människor? Hur löser ni det med allt då, och hur gör ni med festen - känns det jobbigt då med eller är det mest vigseln?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!