• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jättefin Anneli! Och gillar din bukett!

  • 1700tal
    Five year engagement skrev 2012-06-11 18:22:11 följande:
    ;" Tendered to authorized agent for final delivery" Vad menas???

    Det betyder att den är snart hos dig!


     


    Pinki - kul att festen blir av! Har du tänkt beställa nåt i klänningsväg menar du? För det måste väl finnas nån fin knälång som passar dig trots att du gått up en del?


     


    Förresten - idag har jag sytt om min klänning!! Det tog exakt 52 min! Har minskat den ca 10 cm upptill och sen gradvis ner mot höften. Så nu har den ett mer normalt V. Så nu är den lika liten som la sposan. Går jag inte ner i vikt står jag utan klänning mao...


     

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-06-11 19:35:49 följande:
    1700tal - Ja, det kändes riktigt kul med festen, tills vi efter att ha spenderat eftermiddagen med att leta lokal insett att det kommer nog inte gå. Vi har ingenstans att vara :P /

    Men vadå, den där centrala i stan som du nyss skrev om - är det den som inte blir av? Är den upptagen?


     


    Minuz - tack, jo den blev ganska bra nu.. Vet dock inte vilken jag lutar åt. La sposan sitter betydligt bättre, det går inte att komma ifrån. Millys ser bäst ut på galgen. Millys ser inte mkt ut för världen på galgen men sitter som gjuten på mig. Är kluven...


     


    Men hörrö, vad 17 hände med den underbara hemska fd aprikosa??? Har du färgat den ljusare??? Det har jag missat isf, jag bara minns att vi pratade massa om det. Pinki visade bilder på sin färgning osv. Men du gjorde det alltså? Och det blev bra? Tycker det är din allra snyggaste EVER och om den passar och är FD aprikos så tycker jag du ska ha den! Men sa du inte i den andra tråden att du gått upp i vikt och de var för små allihop?

  • 1700tal

    Minuz - hahaha, den var bra! Du är så uppfinnelserik! Luktar den inte klor nu då?


     


    Tycker absolut du ska ha den här då. Glöm 10:an i tråd 1, den här är ännu snyggare!

  • 1700tal
    Minuz skrev 2012-06-12 08:26:33 följande:
    .Va? Menar du verkligen att du ratar nr 10 för denna????? WOW
    Jaaa, för den här har underbara volanger juuuu! Helluu lixom...
  • 1700tal

    Men Anny, hur står det till på din klänningsfront? Ge mig en update och bilder på vilka klänningar du har, var de är och vad som görs med dem please! Har inte alls hängt med här i tråden på sista tiden.. .

  • 1700tal
    Minuz skrev 2012-06-12 09:44:16 följande:
    Håller med......... minnet är bra men kort.

    Mitt är endast kort...


     


    WOW, vilken skillnad det är! Den nya färgen är underbar och med bandet på rätt ställe så blev det helt rätt propotioner!! Och den känns väldigt DU. Alla dina klänningar är fina, men den här känns mest du.

  • 1700tal

    Och BLOMMAN på höften kom helt plötsigt till rätt oxå, förut blev inte det bra tyckte jag då blomman liksom krockade med bandet. Den kändes lite "rörig" förut, nu blev den klockren! Visade före- och efterbilden här ovan för blivanden (numera klänningsexperten) och han tyckte det var värsta skillnaden han med!

  • 1700tal

    Vad är det som måste fixas/göras av din mamma då? Ska hon ändra strl osv?

  • 1700tal
    Anny, ahaaa... De bilderna såg jag aldrig. Förstår att du störde dig på den översta volangen. Hoppas det blir bra att fästa den! Annars är din klänning så fiiiin, älskar volangerna!!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!