• 1700tal

    Ungbrud - slöjan var ju jättefin!


     


    Pinki - jo, det är trädgård jag pluggar. Eller pluggat snarare, är färdig nu. Mm, det är trädgårdsyrkets baksida - all ogräsrensning. Ingen jag vill göra sen, men nu är det pengar som gäller.


    Jo, det är mkt riktigt kontantinsats till nytt boende som driver oss just nu (efter bröllopet åtminstone, för nu går allt överskott dit). Planen är betala av hela lägenheten snabbt och sen sitter de pengarna tryggt där de sitter tills vi vill sälja och köpa nåt annat. Ganska smart sätt att spara.


    Men faktum är att det fortf går över förväntan att bo så här smått. Folk omkring oss tycker vi är helt galna och vi får jämt kommentarer som "jaja, nu är ni ju över er lilla kris, när ska ni skaffa ett riktigt boende igen?". Det är mkt svårt för folk att förstå vår "framtidskalkyl" eller hur vi klarar att inte bråka osv. Men det går utmärkt, otroligt nog!


     


    Åh, jag är precis likadan med att tröstäta och småäta! Vilket är livsfarligt om man är mkt hemma, som jag var förut. Både pluggade och jobbade hemifrån. Tröstätandet har jag dock bara problem med när jag har mina svackor och de är som tur är få nu för tiden. Och småätandet har jag helt lagt av med genom att helt enkelt inte ha något hemma förutom det som ska ätas för dagen typ. Vi har inte ens ett matskafferi längre, nu när vi bor så smått. Men det är jobbigt när mat blir som en fixering liksom, vilket det ju blir när man ska hålla sig borta från den...

  • 1700tal

    Åh Lommila! Så fin bild, grattis!! Klänningen ser helt fantastisk ut, ännu bättre än på den bild du visat innan. Är det lila dahlior du har i buketten?


     


    Bridetobe - ser fram emot bilder från dig oxå!

  • 1700tal

    Lommila, såg nu buketten i den andra tråden. Det var dahlior. Jättefin!

  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-06-04 13:33:04 följande:


    Har inget på hela mig än... men det kommer
    1/6 2012
    Åh, wow så vacker du är och vad klänningen passar dig! Det var tur du hittade och köpte den. Du såg förresten inte alls ut som jag föreställde mig heller, du har ju bara visat bilder utan ansikte men ändå...
  • 1700tal

    Pinki - pelargoner är ju tåliga och bra (om du är en sån som glömmer vattna)... Och de vill ha söderläge.

  • 1700tal

    Haha, det finns ju massa olika sorters pelargoner. Och ja, det finns definitivt vita. Jag har 2 st av sorten "kronprinsessan Mary" i mitt fönster just nu. Det är en rosenknoppspelargon, den är helt underbar:



    Annars kanske du kan köpa ett par vita dahlior:



    Eller vit lobelia (i zinkkruka t.o.m):



    Eller vit margerit:


  • 1700tal

    Eller så tvingar man sig att avsäga mammarollen för en kväll och minglar för fulla muggar och dras med i den (alkohol-)uppsluppna stämningen tills folk börjar bli odrägliga. Då avlägsar man sig diskret och lämnar disken till den (ev) bakfulle maken att ta itu med dagen efter... Works every time!

  • 1700tal
    FelizLane skrev 2012-06-08 08:23:03 följande:
    Haha vet ni tjejer! I natt drömde jag att vi "stängde" tråden så BARA vi som skrivit förrut kunde skirva... Ja, vad var det bra för? Ingen aning :P Kanske bröllopsnerverna som börjar....
    Det måste vara fulmåne, har oxå drömt helt wacko grejor och legat mkt vaken...
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-06-08 08:28:17 följande:
    Hihi, låter som ett beprövat koncept!
    Jupp! Nu är jag mkt sällan nykter på fester (inte full heller dock, inte min grej) men när jag är så skulle jag iaf inte mamsa runt med de andra...
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!