• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Fick svar från Milly idag, vet inte om jag ska skratta lr gråta. SAMMA svar oavsett mina frågor.

    De vill se HELA släpet i bild men ÄVEN kunna se CM på måttbandet vilket ju är OMÖJLIGT! för ska hela släpet komma med på bild måste bilden tas från minst 2 meters håll. Men Lily envisas att fabriken INTE gjort fel osv.

    Så nu blev jag arg!

  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-02-03 09:52:50 följande:

    Daniiel - aha, vad bra för nåt paypalkonto har jag inte.


     


    DD - nej, klänningen är ju kvar i butiken tills vi gifter oss. Tro du att den skulle passa menar du? De i butiken tyckte det skulle va en kort slöja till men vet inte om jag är sådär jätteförtjust i det..?


     


    My sweet shadow - www.millybridal.com/catalogsearch/result/?q=p... Men du kan ju få alla kinaklänningar i en viss nyans, det vet du va? Så om du hittar en annan modell kan du be milly att göra dem i denna nyans (om du nu beställer därifrån).


     


    Tinzi - Men herregud vad de håller på, varför liksom!? Det är ju inte mkt pengar det handlar om för deras del..


    nej verkligen inte! :(
  • Tinzi
    daniiel skrev 2012-02-03 10:57:10 följande:
    Men herregud så tröttsamt.. vad envisa de är! Jag tycker rent synd om dig. Jag förstår att du blir arg. Du har ju helt rätt, det är omöjligt att få med det på bild och kunna se centimeter. Självklart vet de att om de ber om det, så kan du inte bevisa något, smart smart.

    Hur ska du göra nu då?
    Tja du, det tar SÅ mkt energi, veckorna går, det tar många dagar innan man får svar och alltid SAMMA svar, har vi inte kommit överens om något sista feb så måste jag lämna in den för att sys om och ordna pengar för att betala själv. Men känns så trist, och kan verkligen inte rekommendera dem när de gör sådana grova fel på 14 cm och glömmer att ta bort släp och beter sig så här illa :(
  • Tinzi
    daniiel skrev 2012-02-03 13:00:37 följande:
    Nej, det förstår jag verkligen. Det är så tråkigt att de gjorde såna fel från början, men att de sedan inte är villiga att samarbeta och kompensera alls, väldigt dåligt!
    Ja skitdålig stil! :(
  • Tinzi
    pulmonate skrev 2012-02-03 14:23:51 följande:
    Tinzi. Jag blir förbanad när jag tänker på din situation! Så tröga! Det är mest hur dom har betet sig nu i efterhand som gör att man blir förbannad istället för själva felet. Hade de bara sagt från början att det är deras fel och skickat tillbaka en slant hade man nog ändå varit nöjd! 
    Tänker om man kan lägga ner något annat brevid som man brukar veta måttet på, ett A4 papper, eller en meterstock, uhm.. Man tycker ju bara att de borde ge upp!  
    Ja, och ärligt talat så tror jag bara att hon svarar likadant och beter sig så här för att jag skall lessna, men jag kanske borde lägga A4 papper på bredden brevid, har svarta sådana :)
  • Tinzi
    Junibrud12 skrev 2012-02-03 18:30:16 följande:
    Tinzi: Jag vet ju att man måste hålla sig lugn och fin för annars är det en förolämpning, yada yada, men kan du inte hinta lite om att du inte kan rekommendera dom till någon och att typ hela Sverige läser recensioner av dig? Det är ju faktiskt sant. Känns som att dom faktiskt kommer att tappa kunder eftersom det börjat komma så mycket negativa omdömen här på bt. Jag skulle inte beställa från Milly om jag beställde min klänning idag.

    Hoppas verkligen det löser sig för dig!
    Jo har svårt att vara lugn men har redan nämnt detta om kommentarerna, men hon svarar lika enofrmigt och samma som vanligt :(
  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-02-03 20:18:24 följande:
    Du kan ju fota en närbild på måttbandet där du visar att varje färgdel är 10 cm. Och då syns ju hur många dm släpet är med hjälp av färgerna. Jan menar, JAG kunde ju se hur många dm extra släpet var bara tack vare färgerna eftersom jag vet att varje färgsektion är en dm. Det vet ju inte kineserna, de har ju inte våra måttband.
    Har redan sagt detta till henne att varje färg är 10 cm. Jag tror att hon rent ut sagt JÄVLAS för att få mig att ge upp! :(
  • Tinzi

    Behöver en underkjol med släp, några tips? Behöver stl. 50 & vet inte riktigt hur man gör om stl...

  • Tinzi

    ÄNTLIGEN SVAR FRÅN MILLY. HJÄLP MIG TOLKA, TRÖTT OCH KASS PÅ ENG.


    Hi Tina,
     
    It's Lily from Milly Bridal,Now there is something error with our this email box service@millybridal.com .
    So recently pls contact us by this email box.sorry for the inconvenience.
     
    We have checked with our factory about the size of hollow to hem(with shoes) 158cm,isn't it right?
    if it correct,we make the dress as the size,and the train on the floor,we make is 50cm
     
    If it is not correct,pls wear the dress,then measure the size of hollow to hem(With shoes) and the train length on the floor and take the picture to show us the small messurment on the tape measure clear.
     
    Then if we made wrong,we will give you a satisfied solutions.
     
    We also want to slove this thing very soon so that make you easy not worried all the time,so pls provide us the clear picture.
     
    Looking forward to hearing from you.
     
    Have a very nice day,
     
    Lily
  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-02-09 17:35:42 följande:
    Rena rappakaljan ju! Sen när anställde de folk på kundtjänst som är så sopig på engelska? Vilket mått angav du som hollow to hem då? För jag fattar det som att de menar att du angav 158 cm som hollow till hem, gjorde du det? För i så fall har du förklaringen till varför den är så lång!! Hur lång är du?
    Ja jag fattar inte riktigt....jag är 179 cm. Minns inte måtten jag angav :( Ska leta i skickade mail nu och se....

    Fattar inte riktigt hur de vill att jag ska fota heller...*suck*

    Klänningen är iaf inbokad att sys om hos min väninna som är skräddare om 2 helger :) Men vore trevligt att få en ny underkjol m. släp som ursäkt lr en slant som jag kan tacka henne med iaf...
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!