• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    tack för den, 11 återbud på sista osa dagen av SKIT anledningar! och 10 st som inte svarat alls trots att jag sms:at.

    1. SKa springa Göteborgsvarvet!
    2. ska flytta den dagen
    3. ska till las vegas och gifta sig själv just då
    4. ska ha bar 3 veckor EFTERÅT (bor i samma stad)
    SUCK!

    detta är kusiner, nära vänner, morbror till blivande osv som redan tackat ja /resp vetta om sen i OKT!

    och sen har inte väninnan börjat sy på min klänning ens som hon lovat och 8 v. kvar till bröllop, INGET går som det ska just nu!

    *SUCK*

  • Tinzi
    Lommila1 skrev 2012-03-12 18:45:24 följande:
    trist, men inget man kan ngt åt...Man vet ju då iaf att man själv är i låg prioritet hos dessa  så då kan man ju fundera om man egentligen vill ha dem med!?

     Men att gifta sig själv i Las Vegas tyckte jag dock var en helt ok ursäkt;)
    Jo precis!
    Men inte om det är blivandes morbror som bokade Vegas biljetten förra veckan och vetat om detta sen i okt. De kunde ju faktiskt tagit en annan dag tycker jag.
    pulmonate skrev 2012-03-12 19:23:47 följande:
    1. Är Göteborgsvarvet exakt samma dag då, eller möjligtvis dagen efter bröllopet?
    2. Varför ska dom flytta just den dagen. Det hade dom kunnat planera ju, speciellt om de vetat om det.
    3. Ja detta är väl godkänt
    4. Hon hade ju kunnat komma. Värsta scenariot så hade hon ju fått åka in för att föda Men hon kanske inte mår bra, och inte vill dra ner på stämmningen? 
    Sen behövde dom väl inte vänta till allra sista OSA dagen (eller dem som inte hört av sig alls). Du får pusha på kompisen som syr din klänning! Det blir nog bra ska du se! :)
    Vet faktiskt inte när GBG varvet är, men tycker att man väl kunde springa alla andra år men inte när ens vän gifter sig.
    Och ang. Vegas, njäe inte ens morbror som vetat om det i många många månader och som JAG fick ringa till om att det var sista o.s.a idag som då säger att vi bokade biljett förrra veckan osv...
    och hon ska föda...tja du, de kan la packa BB väskan, vara nyktra, vara med så länge de orkar...jajaj.
  • Tinzi
    DestinyD skrev 2012-03-12 19:32:23 följande:
    Ok, här kommer bilder. Dåligt ljus! Hmm... Vet inte riktigt vad jag tycker. Egentligen så är klänningen jättefint sydd och fin spets och sådär. Något stor dock, och jättelång. Synd, för jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det med spetsen om man kortar av klänningen... Mycket kan min mamma göra, men just den biten får vi nog överlåta åt en skräddare. Sen är den avskuren på höften, och det är INTE originalklänningen. Det gör att den är lite rynkad precis där, och det är det värsta jag vet! Gör att jag blir superbred om baken... Gråter Däremot så ska vi ta bort de breda banden som hänger i bak, och då fick jag en idé om att sy fast det breda bandet där nånstans på höften, för att kamouflera lite och förvilla synen? Syns dåligt på bilden, men ni kanske ser hur jag menar?

    Sen upptäckte jag att underkjolen är fastsydd i klänningen (alltså inte glömd, som jag trodde). Det blir liksom supermycket tyg och tyll och grejer, och det är svårt att gå i den. Hade trott att det skulle vara en ring längst ner, så det var lättare att gå. Jag är ju en jeanstjej i botten, så jag är ju ovan också. Skit också... Lite att fundera på, trots att jag överlag är nöjd med hur den är gjord.




    SÅÅÅÅÅ fin! Verkligen! Jag älskar den!
  • Tinzi
    DestinyD skrev 2012-03-12 20:21:10 följande:
    Gör du...? Jag blir så osäker... Älskar spetsen och livet, men kjolen känns så "mycket". Fast jag är ju som sagt en jeanstjej, så då är det klart att det känns ovant Skrattande Men jag kan inte komma ifrån att det känns som att rumpan blir gigantisk... Visst blir den bättre med breda bandet i midjan...? Syns dåligt på bilden kanske... Sen måste vi försöka sy in den upptill. Även fast man snörar åt så känns det som att det "glappar". Och en wonderbra kanske vore på sin plats Skrattande
    Ja jag tycker den år super fin! Och det är nog som så m. klänningar att det är ovant och känns maffigt bara :)
    daniiel skrev 2012-03-12 20:14:38 följande:
    Vad tråkigt :( Vi hade bland annat min faster och en kusin som inte ens behagade höra av sig, alls. Den ena svarade inte ens när toastmaster ringde och sökte för svar. Jag har faktiskt räknat bort dessa personer hela från mitt liv nu kan jag tala om. Kan man inte ens slänga iväg ett mejl med "Vi kan tyvärr inte komma, men grattis och lyckönskningar." typ, då finns det ingen anledning att öht försöka.

    Jag kan ju tycka att det är halvokej anledningar ändå, vissa, av de du listar här ovan. Springa.. okej, det kanske inte känns som en jättebra anledning, men att flytta. Jag vet då att vid våra flyttar så har inte vi kunnat påverka valet av dag så mkt. Vi har snällt fått flytta den dagen det blir ledigt och vårt gamla boende ska vara tillgänglig för de som ska flytta in, oavsett vad vi missat. Att välja just samma helg att gifta sig på i Vegas tycker jag inte heller är jättebra anledning om det är så att de vetat om ert bröllop innan de bokade allt. Då hade de kunnat välja en annan helg. Angående graviditet, så vet jag att jag hade inte orkar gå på ett bröllop ca 4-6 veckor innan mitt BF. Jag hade ont överallt, hade halsbränna, mådde allmänt dåligt och var trött. Möjligtvis att man hade orkat sig till vigseln kanske, men en middag/fest - nej. Om det är så att hon kan göra massa annat, som är ungefär lika jobbigt, då hade jag dock tagit illa upp och blivit ledsen över att de tackade nej, absolut. Jag förstår att du/ni är besvikna, med all rätt.

    Kan du inte ligga på din vän om klänningen lite? Bara höra när hon tänkt börja med det och beräknar vara klar.
    Ja saken är ju den att hon har andra  saker inplanerade som är ok, Ullared b.la! *hmm*
    Flytten är självvald de ska flytta utomlands och tyckte det var en bra helg bara fast de hade andra att välja på ...jaja jag blir så less. Men men deras förlust för nu skiter vi i dom!
  • Tinzi
    daniiel skrev 2012-03-12 23:35:24 följande:
    Nej, men precis som jag skrev, då förstår jag inte alls hur man kan välja att skippa ett bröllop faktiskt. Jag hade blivit jätteledsen. Hm. Då tycker jag inte heller att flytten är en halvokej ursäkt längre heller. Fasiken vad trist för er! Men ja, du har så rätt, deras förlust :)
    Ja precis :) Vi kommer ha skitkul ändå utan dessa människor!
    mjeanettek skrev 2012-03-13 10:18:16 följande:

    Usch, min klänning ligger i tullen och väntar på intyg om värde och innehåll... Den saknade tulldeklarations klisterlappen... Jag som har väntat så länge.


    :( Hoppas att detta går snabbt! På posten säger de bara att jag får info via sporningsnummer... Så kan det gå... :S


    NEJ! :( inte kul!
  • Tinzi

    åh om några dagar skall jag hämta klänningen efter omsömnad, håll nu tummarna tjejer på¨att den sitter bra nu och inte ser ut som en marängbakelse... ;)

    här börjar jag få panik..har faktiskt det 7 veckor kvar till vigsel och alldeles för mkt kvar att ordna, det i sig är inget problem, men att ha pengar till allt är det jaja det löser sig :)

  • Tinzi
    Anny skrev 2012-03-16 10:38:38 följande:
    ni får ursäkta men här kommer en liten bildbomb igen. denna gången lite mer hemmabetonad...
    om det är opassande får ni hojta till.
    Så gör jag inte om något sådan igen!

     


    Vi hade objudna gäster förra vinter. detta blev resultatet.

     


    Detta är baljan jag nämnde i föregående inlägg.

     


    Fruktträden vi satte april 2 år sedan. Vår tomt är böjd, så vi satte de i samma böj så att säga.

     


    Bild på vårt sjuka sviskon.


    Bild på min ena volangklänning jag tidigare visat bild på i råden, dock denna gången med mig i den!

     
    fin! vart har du hittat den?
  • Tinzi
    Anny skrev 2012-03-20 08:41:54 följande:
    Tänk om man ändå kunded dansa...också avis som få.

    nu har jag evenuellt bestäm sko. Egentligen inget spektakulärt, men tror den blir användbar.


    Svart glitter, ankelremmen och klacken i svart skinn (matt). Hon som har butiken ville tipsa om patent leather, det är skinn som är väldigt blankt. Hon tyckte det skulle blli mer "formal". Men jag känner mig tveksam...
    Snygga! Om jag ändå kunde gå i sådana :)
  • Tinzi
    knyttan skrev 2012-03-21 17:48:39 följande:
    Hej hej... nu har jag förlikat mig lite med min klänning... Och så har jag bestämt mig för att inte hänga läpp över vad Milly än svarar. Jag hoppas ju så klart få pengar tillbaka. MEN till syvende och sist så har jag ju ändå fått den till samma pris eller kanske tom billigare än motsvarande klänning i Sverige. Och jag kommer säkert känna mig jättefin på den stora dagen ialla fall. Så detta ska inte göra att jag börjar hispa över bröllopet. Fortfarande surt, men jag försöker vara optimist Solig

    Monstertjejen: Grymt snygg klänning!! Varför hittade jag inga såna när jag letade febrilt efter enkla korta klänningar med sweetheart?? Tungan ute
    Bra tänkt! Så tänker jag med fast att jag inte får den klänning som jag ville pga Milly. MEN man glömmer det säkert på den stora dagen :)

    Nu fortsätter vi vara optimistiska här :)
  • Tinzi
    pulmonate skrev 2012-03-23 09:38:42 följande:
    Ja tyvärr får jag hålla med att Milly tyvärr börjar få sämre och sämre ryckte! De ger inte sig när det gäller folk som har fått tok för stora klänningar, fel tyg, mm. 
    Klänningarna är välgjorda, det kan man nog inte säga något om. Jag är överlag väldigt nöjd med min klänning. Har visat upp den hos sömmerskor och de är väldigt imponerade. Tyget tycker jag också är fint.
    Men de har helt och hållet slutat svara på mina mejl. Trotts att jag har en tygbit som de sydde fast på insidan av klänningen där det står att de har gjort Hip måttet 37 så påstår de att de har gjort den 34,5 inches som jag hade sagt. Den är tok för stor runt midjan.
    Andra som har fått klänningar som har hur långt släp som möjligt, mm. De svarar på samma monotona sätt o väntar tills man tröttar ut sig.
    Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att Knyttan kan få dem att ge sig, och att skicka tillbaka klännigen tycker inte jag är något alternativ. Angående framtida köp så lär ju allt fler ifrån BT köpa ifrån dem, eller hur? 
    Håller med, men tror inte heller de kommer ge sig. De är envisa som åsnor! :(
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!