• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme skrev 2011-04-05 15:43:30 följande:
    Jag köpte chokladhjärtanen på myheart, de jämförde dem med nonstop men de är större än så. Jag var ju lite tveksam till dem i en genomskinlig box för jag tänkte det skulle se plottrigt ut med så många små. Men jag tror absolut att de skulle passa till dina askar. Ja det är rosa och ivory riktigt fina! Speciellt Ivory. Jag kan skicka ett par till dig om du vill se dem live, lite tråkigt att köpa 1000 stycken och inte vilja ha dem =)
    Skorna är köpta på ebay 118kr med frakt, fynd!
    Åh, vad du är gullig, skulle du vilja göra det? Tyckte de såg så fina ut!
  • Skumboll
    tigerlily skrev 2011-04-05 17:10:29 följande:
    Här går det undan minsann! Såg annonsen, och att du fått massa anbud. Kul!

    Hoppas att du hittar någon som gör den precis som du vill ha den nu bara!

    *håller tummarna*
    Hahaha, japp! Ja, det fanns nog ett par som kan vara intressanta, men en del var verkligen inget att hänga i julgranen. 
  • Skumboll
    MrsBrud skrev 2011-04-05 16:30:48 följande:
    Man måste ju bara älska bildbomber Tungan ute
    Lika kul som Skumbolls alla Etsy-länkar!!

    Skorna var sjukt fina, och dom där godishjärtanen likaså..
    Jag har letat Favors i all oändlighet, kan liksom inte sluta det är väl därför jag inte kan bestämma mig!

    Man blir lite ebay-tokig. Känns så exotiskt på nå sätt....
     
    Skulle inte du ha macarons? Eller ska du ha det till något annat? Hur går det med bakandet idag förresten?
  • Skumboll
    tigerlily skrev 2011-04-05 17:42:49 följande:
    Ja, man får ha lite is i magen och sålla agnarna från vetet. Där finns ju både helt oerfarna gröngölingar som gör vad som helst för lite erfarenhet till väldigt duktiga personer som letar extrajobb.

    Själv lägger jag inga anbud på översättningsprojekt där eftersom jag inte kan jobba lika billigt som de som pluggar till exempel och bara vill ha ett snabbt extraknäck. Men utifrån det du letar efter borde du kunna hitta någon duktig människa som kan hjälpa dig. Du kan ju alltid avvakta och se vilka anbud som kommer in och sedan be om arbetsprov från några stycken. *håller tummarna ännu hårdare*
    Problemet är väl lite att jag själv är grafisk formgivare så jag är en svår kund... milt sagt. Och de jag gillar bäst är alltid dyrast. Haha. 
    Får se vad det blir. 
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-04-05 18:15:37 följande:
    Men då är det bäst att hålla sig till posten. Kanske skiljer sig marginellt för dina små paket. Mkt att ditt kan väl skickas som brev förresten?
    Ja, det allra mesta kan nog skickas som brev. Inte om kunden lägger en gigantoorder men det gör folk sällan på sådana kläder. Posten blir nog bra, jag har företagscenter nära också.
    S2011 skrev 2011-04-05 17:52:47 följande:
    idag har jag provat

    så här blev det:
    ner några centimetrar till så kommer den sitta ännu bättre
    Helt fantastisk!!
  • Skumboll

    Micme: Förresten, var har du hittat dedär gröna "presentförpackningarna" med vita prickar på?

  • Skumboll

    1700tal: Har letat typ halva dagen och hittade till slut en annan webshoplösning för 59 kr/mån ink moms. Inga andra avgifter än de som paypal/payson tar ut. Och där kan man lägga in förskottsbetalning. 
    www.shopitoo.se/

  • Skumboll
    MrsBrud skrev 2011-04-05 19:43:55 följande:
    Inga macarons på bröllopet. Det är bara för min egen del... Känns som lite terpi när jag lagt sonen och tystnaden lägger sig! Har inte hunnit med något bak idag.. Har du förresten tips på någon rolig smak? Har gjort hallon och choklad. Men på lördag ska jag shoppas loss lakits på Laduree på Harrods Tungan ute

    Jag vill ha typ breathemints som Favor. Vet själv när man sitter länge och hinkar vin, man vill fräscha munhålan lite Flört Har kikat på Beacup och andra sajter men jag kan inte göra designen som jag själv vill.... Funderar på små metall lådor från ebay, men vet inte vad jag ska köpa för mintisar eller hur jag ska få till fina klistermärken till dom?!

    S2011: Kanonfin, sitter jättebra och kommer sitta perfekt sen!!!
    Terapi.... jo jag tackar ja! Pepparmintchoklad var fantastiskt gott! Jag fick tidningen "baka" i brevlådan igår och där fanns recept på lakritsmacarons med lakritsfyllning. FY vad goda de såg ut!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-04-05 19:55:45 följande:
    Men det där lät ju bra. Ungefär samma upplägg som den jag har till min brudshop, samma pris och ungefär samma funktioner. My123eshop har jag till den. Den är en förenklad och billigare version av vår större krukshop (nordisk ehandel) men med samma upplägg. Det tog ganska lång tid att lära sig hur den fungerade och var alla lustiga funktioner fanns så därför var det skönt att bara få en billigare kopia av samma shop. Funderar du alltså på att ta shopitoo istället? Kan du lägga in klarna, sveawebpay eller dyl oxå där sen om du vill?
    Jag googlade och hittade my123eshop, klickade jag på länken kom jag till shopitoo! Kollar jag närmre är det samma ägare (organisationsnummer) till bägge sidor. 
    Vad jag förstod finns det paypal, payson, förskottsbetalning och postförskott. Vet inte om man kan bygga vidare med sveawebpay tex. 
    Kan du inte inboxa adressen till din brudshop, vill kolla runt lite hur upplägget är. Pleeeeeeease?!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-04-05 20:22:43 följande:
    Aha, men det förklarar ju det lika upplägget!

    Kan inboxa dig adressen till krukshoppen, de är exakt likadana men med olika färger osv (man designar den helt själv, inga färdiga färgmallar).
    Darling Daisy skrev 2011-04-05 20:12:35 följande:
    De allra flesta mother of the bride kläderna är ju klänningar vilket inte är min mammas melodi!
    Hon valde hunter green. Jättesvårt att se om den blir bra, vi hittade bara en tyllklänning i samma färg, så vi vet inte riktigt hur chiffongen ser ut. 
    Precis. Varken mamma eller svärmor är klänningsälskare... Ska bli intressant att höra hur ni tyckte den blev sen när den kommer!
    Eller hur! Men om du har my123eshop och är nöjd så känns det ju som ett bra alternativ i alla fall. 
    Inboxa gärna!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!