• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-21 15:39:33 följande:
    Jag tycker att det är toktråkigt att duscha, är knasig jag vet Tungan ute Så springer jag en runda känns det lite mer motiverat!
    lundabrud skrev 2011-07-21 15:46:22 följande:
    Haha jag tänker också så!!
    men det kan också bli tvärt om ibland ("duschade ju i morse, då måste jag inte träna nu i eftermiddag, har redan duschat...")
    Det är en farlig fälla haha! Det är därför människan uppfann raggardusch och torrschampo, kör på det på morgonen så kan du springa och duscha ordenligt sedan på kvällen Flört
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-21 21:48:03 följande:
    Kan man "ta bort" sin toastmaster? När vi bad honom för flera månader sedan så var allt rosenrött och bra, men eftersom tiden gått så har han blivit mindre och mindre intresserad känns det som. Nu är det mindre än en månad kvar till bröllopet och han kan aldrig träffas, har inte tid osv. Det känns ju som att han bör ha koll på vad som kommer hända under kvällen och liknande och jag vill helst att han ska veta sådant tidigare än kvällen innan. Nu pratade vi med honom om han kanske skulle ha tid någon kväll i helgen eller under nästa vecka, men nej. I helgen skulle han packa för tydligen så åker han och hans sambo på semester nästa vecka. Vi hade inte hört ett knyst om det och när vi frågar hur länge de ska vara borta så säger han bara "Jag vet inte, men vi är då hemma till bröllopet". Jag tycker inte riktigt att det känns som att han tar detta speciellt seriöst alls. Jag menar inte att han ska vara jättepeppad och lägga av massa tid till detta. Han har hittills endast behövt ringa ett par telefonsamtal till gäster som inte hade OSAt i tid, utöver det har han inte gjort något alls, inte träffat oss, inte pratat med oss om bröllopet, inget. Är det verkligen för mycket begärt med ett par timmar några veckor före bröllopet?
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Hur känner ni honom, är det en släkting eller vän? Jag har för mig att ni hade en toastmademe också? Isf borde ni ju kunna ta bort honom... Ni kan inte ha honom kvar men lämna över ansvaret mer till madamen? Jag tänker om det blir knasigt att det står i inbjudan att han är toastmaster så tror ju gästerna det. 
  • 120530
    Amejuli skrev 2011-07-21 21:52:35 följande:

     


    Här kommer som utlovat litebilder. Det är från när blommorna fortfarande satt kvar. Skickade med en förstoring på blommorna också men de ser fortfarande mer okej ut på bilden än vad de var i verkligheten. Men jag tycker helheten är helt OK iaf. Ska som sagt korta den lite och dra en söm längs ovankanten så att inte fodret kryper upp.
    Kommer definitivt  kunna dansa runt i den här iaf.


    Utan blommorna tycker jag att den var jättefin! Ser ut att sitta fint på dig också.  Jag håller med om att den nog borde kortas, det där med fodret syns inte på bilderna men det ser du ju bäst själv. Hur många lager tyll är det? Den ser puffigare ut än min, verkligen jättefinGlad

    Detta säger jag inte för att vara elak, men blommorna! Herregud! Är de gjorda av tyg eller papper?! Jag valde bort min för att jag kände mig lite som Tingeling, men det berodde på modellen och inte sömnaden (lite korkat att aldrig ha provat en klänningen i den längden innan jag beställde) Men blommorna på din är ju verkligen rätt för Tingeling-temat!
  • 120530
    Amejuli skrev 2011-07-21 22:32:55 följande:
    Nej jag har precis rättat till fodret på bilderna. Det kommer liksom fram när man rör sig lite. Sen är den något stor så jag får använde tejp eller sy dit tryckknappar så att den hålls uppe. Orkar inte riktigt pilla med att sy in den och det syns ju inte direkt.

    Nej, du behöver inte känna dig elak. Jag fick ungefär samma tanke när jag såg dem först De åkte bort illa kvickt! Jag var lite tveksam först när jag beställde den för den är ju rätt gullig eller "pluttinuttig" och då jag har lite byst så kan det se lite konstigt och vulgärt ut (Syns ju inte direkt då jag tagit korten från sidan :-P ). Sen är jag inte så gullig av mig heller :-P  Men jag tycker inte det blev allt för gulligt och det vägs ju upp av att min andra klänning som inte alls är den typen. Sen tror jag det blir bättre om man kortar den så det blir lite mer 50-talskänsla liksom. Tänkte nog korta den till knäna ungefär. Det borde väl kunna bli bra?

    Ja, den var rätt puffig. Jag har ändå slätat till den för att få ner den lite precis innan korten, haha. Det var tre lager tyll och sen ett lager med tyg under liksom.

    Tycker den blir helt ok att dansa runt i på kvällen så jag slipper släpa runt med min andra med släp som jag har på vigseln. Den andra köpte jag i butik och det är ju onekligen lite mer förutsägbart när man har provat den innan!
    Jag tycker det blir en jättefin "dansklänning"! Och fägen blev ju toppen, jättefint med det lite mörkare bandet. Du kanske skall korta den lite i taget om du orkar, så du inte ångrar dig och tycker den känns för kort plötsligt?
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-21 22:20:03 följande:
    Det är en av min blivandes närmsta och äldsta vänner. Fram till han skaffade en ny sambo för drygt 1år sedan, så har han inte varit sådär. Vi trodde väl att han skulle kunna få tummen ur när det gällde vårt bröllop och bli "normal" igen. Vi har en toastmadame också (toastmasterns syster), men anledningen till att vi valde att ha även en toastmaster var för att hon skulle vara väldigt upptagen fram till bröllopet. Det visste vi redan vi frågade henne, så planen var att han skulle ha hand om planeringen före om man säger så och sedan under själva dagen, så skulle hon vara den som har hand om saker och ting i kyrkan, åker före till festlokalen osv. Eftersom han är marskalk också.
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Hm, det kanske blir svårt att "sparka" honom. Det verkar ju som att han verkligen behövs och det är kanske inte så lätt att hitta en ersättare så här sent?
  • 120530
    Skumboll skrev 2011-07-22 10:21:56 följande:
    Amen nu dör jag lite på riktigt. Det nya trädet levererades idag.... men tror ni inte att det också är fel!? Nu har de skrivit med ett annat typsnitt än vad jag har beställt, likaså är augusti skriven med stort A vilket ju blir fel i svensk grammatik (ja, jag har bett dem att skriva 13 augusti 2011, inte på amerikanskt vis). Kräks 
    Var detta ifrån Etsy? Knasigt att det blev fel igen, man tror ju att de skall vara extra noggranna om det reda blivit fel en gång.. Du får prova att få dem att skicka ytterligare en, tredje gången gillt Glad
  • 120530
    Skumboll skrev 2011-07-22 11:50:12 följande:
    Yes, etsy! Jag har mailat dem så får vi se vad de säger.... jag har ingen lust att betala 600 spänn för något som inte är vad jag har beställt. 
    Men denna andra behövde du väll inte betala iaf?! Inte frakten heller?
  • 120530
    Skumboll skrev 2011-07-22 11:52:58 följande:
    Nej nej, jag har bara betalat för en! Men jag vill ju ändå ha vad jag har beställt! 
    Ja det är klart! På dem igen!
  • 120530
    Tinzi skrev 2011-07-22 14:28:38 följande:
    träd? vad för träd? jag vill ha, var beställer man :) ???kostar mm?
    Hahaha, du vet inte vad det är men du antar att du måste ha ett?! Flört Min mb2 säger att jag inte får köpa fler bröllopstidningar, för ju fler jag läser desto mer grejer MÅSTE vi ha! Han inser inte att det är tur att jag läser alla tidningar, annars hade vi ju missat en massa nödvändiga grejer. 
  • 120530

    Nu har jag äntligen semesterSkål  Ska bli så skönt att kunna ha tid att fixa och komma vidare i planering. Och sola och bada och grilla och dricka rose och träffa vänner och... Äntligen semester! 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!