• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-22 15:23:46 följande:
    Åh, grattis till semestern! Skål Sambon jobbar 40 min till sen har han oxå semester! {#emotions_dlg.flower} Vi ska grilla ikväll, dricka vin och mysa. Och nästa vecka åker vi till österlen... Skrattande
    Tack! Då får du ha en semsterdrink färdig till honom när han kommer hem !
    Skumboll skrev 2011-07-22 15:25:04 följande:
    Härligt! Nu får du njuta ordentligt.... 

    Min gubbe börjar sin semester idag han också. När jag frågade vad vi skulle göra nästa vecka fick jag till svar "jag måste jobba lite....". Hahahaha.
    Det ak jag verkligen! Jag älskar faktiskt mitt jobb, men idag sjöng jag i bilen när jag körde därifrån Tungan ute
  • 120530
    Drömbröllop12 skrev 2011-07-22 16:50:12 följande:
    Jag vet inte letar efter henne förbrillt men hennes var identisk med orginalet..
    Jag beställde som sagt den klänningen men ifrån dhgate. Identisk var den inte riktigt men valdigt lik. Förrutom Amejuli vet jag ingen som betällt den som skrivit om den här iaf. Inte det senaste halvåret iaf!
  • 120530
    1700tal skrev 2011-07-22 17:12:18 följande:
    Bravo!! Skål
    Haha, har fästmannen kommit med boozen nu? Flört
  • 120530

    Gud vad ni skriver! Nu har jag iaf läste ifatt Glad


    Pinkgrape skrev 2011-07-24 15:47:54 följande:
    Spännande att din klänning är på väg! Håller tummar och tår för att den skall paasa och vara fin!
  • 120530

    Duktiga ni är med träningen! Nu när jag äntligen har semester skall jag lägga i en extra växel och komplettera löpningen med lite mag och armövningar. Vill sååå gärna ha snygga armar till bröllopet!

  • 120530
    Humlan skrev 2011-07-25 22:08:43 följande:
    Vi sitter med pyssel just nu och har gjort gåvorna till gästerna. Det är små flaskor vi fyllt med Tequila Rose ( mums ) och satt egna ettiketter på
    Är ni snälla kan ni få en liten sneakpeak Flört fniss


     


    Vad tycks ?


     


    Sen har jag gjort en provbukett med som jag kan visa bild på, men jag ska ha lite andra färger i den riktiga buketten hade jag tänkt. Dom rosa ser röda ut på bilden nästan och sen ska det vara lite mera grönt i



     


    Duktig du är på både pyssel och blommor!
  • 120530

    Nu har vi planerat vidare lite, känns roligt när det går framåtGlad

    Vi har bokat ytterligare ett rum på heagård där vi skall vigas. Tänkte första att vi skulle stå i ett höra av lokalen med gästerna ståendes runt oss men bestämde sedan att det skulle känns mer högtidligt och stämningsfullt att dra ut på det lite med solosång mm. Och då behöver gästerna sitta och då behöver det pyntas och då behövs ett extra rum. Det kommer kosta 2000kr extra men det är det värt. 

    Sedan har vi frågat en vän om han ville vara "webbansvarig" vilket han gick med på Tungan ute Han skall hjälpa oss göra en hemsida med info och önskelista, istället för inlaga i inbjudan. Där skall man också kunna önska sig låtar till dansen via spotify. Vi är inte lika flinka med datorn som han så tur att vi får hjälp. Är här fler som skall ha /har en hemsida? 

  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-26 18:56:02 följande:
    Haha detta är skrattretande... min klänning kom idag! Woho! Jag kommer dock INTE använda den nya klänningen (nr.4) på bröllopet. Tussarna på kjolen såg för roliga ut, men i övrigt var den suuuuuuperfin! Överdelen var riktigt snygg, men de hade missat ca 1,5m på släpet och att jag inte ville ha organza. Nåja.. efter många om och men så lyckades min sambo övetala mig att pröva klänning nr.3 igen (en av de med dragkedja, den med längst släp och min favorit) och det visade sig att jag nästan kan ha den. Tidigare har jag trott att det saknas ca 15cm i ryggen, men det saknas ca 3cm. Jag tror att med en hel del motion, inge snask och gófika och med såna där håll-in-trosor, så passar den bra om 3 veckor :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Neeeej! Inte en till som inte blev rätt Rynkar på näsan 

    Men bra nyheter att du tror att du kan ha 3:an iaf. Är det den din syster provar på bilderna? Vi skall heja på dig med motionen så kommer du nog i den. Ett bra tips om du inte vill springa är att prommenera raskt på ojämt underlag, typ skogsstig. Riktigt bra träning att komma igång med!
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-27 08:44:30 följande:
    Tack, men jag är livrädd för skogen :/ Det har synts till så många björnar här! haha
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Haha, ja det är ju ganska olika beroende på var man bor! Inte en björn i sikte här inte, då är jag mer rädd för galningar. 
  • 120530

    Hejsan allihopa! Nu är jag tillbaka efter en överrasknings långhelg i tyskland och köpenhamn som min mb2 planerat. Det utvecklades till den turne då vi bestämde oss för att hälsa på och bo över hos vänner "på vägen"  hem. Åkte i torsdags morse och är inte hemma förrens nu, och då är tyskland, köpenhamn, lund och göteborg avklarat haha Glad 

    Har shoppat en hel del, och hittade ett halsband som jag tänker ha på bröllopet. Det var nedsatt från 675 till 100 kr, så jag köpte två Tungan ute Ett med ett hänge med vita pärlor, och ett med gröna om jag ändrar mig och vill ha lite färg.

    Roligt att höra om era planer och klänningar!

    Bruden : Håller tummarna för dig! Om den finns i england borde den ju kunna komma i veckan om de bara får fart!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!