• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Aylas skrev 2011-05-16 14:09:44 följande:


    Underverket på  Vad tycks?

    Klänningen är lite, lite för liten, trots att det är snörning men jag drog av ett par cm för att jag absolut inte ville ha den för stor och de två-tre cm som gör att den litter lite för tight över ryggen får jag fixa på de tre månader som är kvar.... 
    Jättefin klänning! Vart har du köpt den?
  • 120530



    Och här ska vi vara :) Vi gifter oss ju i februari så därför sår ni en "mörkerbild" !
  • 120530
    120303 skrev 2011-05-17 15:01:38 följande:
    Här ska vi vara:

    vannarodsslott.se/


    Både vigsel och fest ska vara på slottet.
    Så fint! Både pampigt men ändå inte gigantiskt. Ser mysigt och ombonat ut!
  • 120530
    zvartaliljan skrev 2011-05-17 17:08:57 följande:
    japp, med tanke på min bugg-galna släkt och hans tango- och salsadansande sida o några vänner som t.o.m är SM-mästare så behövdes det ett stort dansgolv Och samtidigt sittplatser för alla 115 gäster.

    Ser ju inte så mycket av det fina på bilderna då det är omgivningen som är underbar, ett naturreservat vid skärgården. Helt underbar mysigt. Vi ska avsluta kvällen(natten) med att grilla korv och marschmallows på "stranden" (är ju inte direkt någon sandstrand utan gräs och stenar).

    Tittar på alla fina ställen ni visar o blir lite sugen på att ha ett slottsbröllop istället, gud så fint Tungan ute Men budgeten tillåter tyvärr inget sånt....vad ger ni i hyra för era ställen?
    Ni ser ut att få det jättfint! Vår lokalhyra ligger bara på 2000kr, men man måste såklart köpa all mat och dricka där.
  • 120530

    Nu är min klänning på väg! Fick ett sms att "clearence process Gotheburg complete", borde jag få den imogon då? Den skickas med dhl, hur fungerar det att ta emot den? Skall jag hämta ut den på ett utlämningsställe eller kommer de till dörren? Jag är nästan aldrig hemma känns det som så jag brukar få svårt att få tag på sådana paket Obestämd

  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-05-18 08:32:01 följande:
    Så spännande, Emma!!

    Dhl brukar väl ringa (har ringt mig i alla fall) strax innan de kommer. Har du lämnat ditt mobilnummer?

    I mitt fall så kom vi överens om att de skulle komma till mitt jobb. Så jag fick min klänning direkt istället för avi i postlådan osv

    Om du måste betala tull/moms så säger de till om detta när de ringer (jag var tvungen att ha kontanter, de tog inte kort).
    Oj, kontanter har jag aldrig! Och i hålan där jag jobbar finns inga bankomater så det blir inte lätt att fixa på vägen hem heller Rynkar på näsan Hoppas de väntar tills efter 4 när jag slutar så jag hinner ta ut pengar och komma hem!

    Foton kommer så fort min snälla mamma kan kan komma och hjälpa mig prova. Hon bor nära så förhoppningsvis kommer hon ikväll om klänningen kommit!
  • 120530

    Jo, jag får väll svänga förbi ICA om det skulle vara så. Det blir en omväg så då tar det nog 20 minuter för mig att ta mig hem, jag hoppas de hinner vänta på mig!

    Jag har beställt från dhgate, säljare sarah bridal. Den verkliga summan är väääldigt låg så det kan i vilket fall inte bli så mycket.

    Ååå vad jag hoppas att den är fin och passar! Känner inte alls för att betala 15000 för en klänning vilket är vad den kostar i butik..

  • 120530

    Nu har klänningen kommit och jag har varit hemom för att kvittera ut den! Ingen tullavgift så jag slapp vändan om bankomaten Glad 

    Kunde givetvis inte hålla mig ifrån att packa upp den, och slänga på den lite snabbt. Kunde inte dra upp dragkedjan utan hjälp, men tillräckligt för att se att jag kommer i den. Måste prova den ordentligt och känna lite men vid en första anblick såg den jättefin ut! Det enda jag såg direkt var att blommorna på kjolen inte var som på originalet medans de på livet så identiska ut. Lite synd eftersom de då uppenbarligen kan härma de riktiga blommorna... Får se om det stör mig eller ej.. Och så var den lite (men förvånandsvärt lite) skrynklig och så behöver jag en underkjol. Ska träffa mamma 16.30 för en ordenlig provning!

    Trodde det nervösa skulle lägga sig nr jag fick se den men nu blev det ju ännu värre!

  • 120530

    NU har mamma varit här och hjälpt mig prova klänningen! Den satt som en smäck, ännu bättre än de jag provat i butik, och var väldigt fint sydd Glad Tycker den är jätte, jättefin och är jätteglad, det var nästan så jag grät en liten skvätt när jag tittade i spegeln! Ni får säga vad ni tycker, och säg ärligt. Jag vill ju att andra också skall tycka att jag är fin på min bröllopsdag. Applikationerna på kjolen är inte som på livet (och orginalet) men det gör ingen tycker jag. Sedan får ni ju föreställa er en underkjol så den blir lite puffigare, högre klackar och en pressad klänning. Och kanske lite färg på mig, shit vad blek jag är!




  • 120530

    Tack ska ni ha, så snälla ni är! Känns skönt att fler än jag tycker den blev bra, man är rädd att min blir litte blind. Färgen på midjebandet är jag jättenöjd med, fast det var ett missförstånd egentligenSkrattande Jag ville ha det cremefärgat från början, men bestämde mig för att ha det i ivory för att unvika att det blev brunt eller gult. Men nu blev det någon slags champangefärg iaf och jag tycker det blev jättefint! Ska försöka hitta en fuskpälsbolero i creme/champange också, hojta om ni ser någon! Och så blir det underkjolsjakt!

    Och priset för klänningen inkl. frakt (och jag slapp tull) var otroliga 570kr! 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!