• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2011-06-21 08:38:01 följande:
    Emma: Några av mina saker har också åkt via Korea. 
    De som kom m UPS kom fram jättebra. Chauffören ringde och levererade sen till mitt jobb eftersom det var enklare för oss båda. Flexiblel och rar! Och snygg! (undrar om fraktfirmorna har det som krav på sina chaufförer - du måste vara snygg!??) 
    Hoppas jag får en flexibel snygging då också Glad Onödigt att behöva åka ifrån jobbet för att tiden inte funkar.

    Nu är paketet i Kazakhstan Förvånad sasssyy, har de bra fly och hamn där också?! Verkar knasig, hoppas bara det kommer fram utan broblem!
    Knopan skrev 2011-06-21 10:16:25 följande:
    Jättefin klänning! Är du själ nöjd med den? Det är ju det viktigaste!
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-06-21 13:40:38 följande:
    Jag förstår inte varför det ska ta sån tiiid..... min klänning skickades i onsdags och idag lämnade det flygplatsen i Peking. Nåja, den som väntar på något gott ;P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Är det den klänningen som skickades så snabbt? De kanske inte alls skickade den förrens nu, utan bara bokade frakten som någon nämnde innan?
  • 120530

    Nu är mitt paket med bolero/jacka i sverigeGlad Det tog vägen kina-korea-kazakstan-polen-tyskland-malmö, alltihop på två dygn haha! Skall lämnas ut under dagen, men jag minns inte om jag fyllde i mitt mobilnummer någonstans.. hoppas det.. Om de passar och är fina skall jag börja leta efter vantar i något fluffigt fuskpälsaktigt materiat, såg det på en bild hos fortografen och tyckte de var jättesöta!

  • 120530
    1700tal skrev 2011-06-22 10:42:17 följande:
    Inte klokt vad fort allt går, hoppas min klänning speadar sig igenom länderna lika snabbt! Men lär inte få den innan midsommar...
    Är den skickad? Då kommer den vilken dag som helst ska du se Glad Jag har glömt vilket datum du gifter dig, är det snart? Jag har mer än 6 månader kvar, men ändå betalar jag extra för expressfrakt av en bolero Tungan ute När man väl beställt blir man så nyfiken och vill ha sakerna på en gång!
  • 120530

    Gaahh, ups är knasiga tycker jag Skrikandes Ringde dit eftersom jag var osäker på om jag lämnat något telefonnummer. De svarar då att de inte har telefonavisering! De kör ut, två dagar i rad, på chans mellan 8 och 17! När jag sa att jag aldrig är hemma mellan 8 och 17 så kan de inte ringa och förvarna? Jag är hemma på 10 minuter isf. Men nej, det går inte. Efter två misslyckade utkörningar kan vi disskutera olika alternativ sa hon. De tänker alltså kör hem till mig två gånger fast de vet att det är helt i onödan... och jag kommer inte få jackorna innan helgen Gråter

  • 120530
    NewYorkBrud skrev 2011-06-22 20:06:47 följande:


    Jättefin! Om ni ska gifta er i New York ha ha lite mer "stadskänsla" på bröllopet passar den säkert in jättebra. Taffeta betyder ju taft ;) Tyllunderkjolar har ofta en mudd i midjan, så man brukar kunna hasa upp eller ner dem lite för att passa klänningen.
  • 120530

    Vad tyst det har blivit här! Vad gör ni alla, midsommarladdar?!


    Idag verkar det som att jag och ups kommer bättre överrens! De ringde och sa att de kommer mellan 14 och 16 och att de skulle ringa 15 min innan. Yay! Hoppas de är fina!

    Dock sade hon att det var 240 kr i tullavgifter. Det är ju småpengar så det svider väll över, men hela paketer med frakt kostade ju 379. Verkar det inte lite otroligt dyrt? Någon som har koll på hur de räknar?


     

  • 120530
    Minuz skrev 2011-06-23 11:40:05 följande:

    Ups är dyra, för de har en egen expeditionsavgift på 145 kr utöver tull och moms. Så igentligen är tullen för dig "bara" 95 kr...........


    Aha, så surt! Tycker tillverkaren skulle stått för det när jag redan betalt extra för frakten! Jaja, passar de bara är allt glömt Skrattande
  • 120530
    S2011 skrev 2011-06-23 11:42:03 följande:
    Faan. Tjänsten jag sökte som var såååå klippt och skuren för mig gick till nån helt annan människa.
    Kan inte hjälpa att jag känner mig besviken... skit också.
     
    Känner med dig :( Har du jobb idag? För mig dröjde det två år efter att jag gått ut högskolan tills att jag fick ett bra jobb som stämde med min utbildning. Under två åren jobbade jag för bemanningsföretag och höll på att bli utbränd för att jag hade upp till 5 jobb samtigt, som jag själv skulle schemalägga. Jobbade 150% men vågade inte tacka nej till jobb eftersom jag inte hade fast! Jag fick inte betalt för restiden, så jag köra mellan dem och åt bla lunch i bilen! Men håll ut så får du snart drömjobbet, det fick jag Glad
  • 120530
    1700tal skrev 2011-06-23 11:54:10 följande:
    Kan väl hända...

    Taadaa! Den rosa (som uppenbarligen inte blev rosa) volangdrömmen! De har inte snörat ihop den i ryggen så midjan ser knappt ut att vara det minsta markerad, hoppas iaf innerligt att det beror på det och inte att den är felsydd (fast det tror jag inte) eller att volangerna är hemskt osmickrande.. Får se när den kommer nästa vecka och jag provar den på mig och dockan. Gillar inte axelbandet heller, det blev inte bra alls så det lär jag ta bort. Nå, åsikter?? Och som sagt tidigare, fritt fram att såga brutalt. Jag är INTE känslig längre!

     


     


    Jag tycker att den är fin men att du har finare! Kanske ändrar mig när man ser den på men så känner jag nu.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!