• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:31:23 följande:
    Förstår dig, hon ringer säkert annars får du ringa henne o fåga helt enkelt. Jag har en tärna som jag verkligen å¨ngrar att jag frågade lite samma som dig en gammal vän som blev jätte glad men har nu märkt att hon inte ens känner mig längre. Men jag tänker inte på det det ska inte få förstöra :) Utan jag försöker göra det bästa av situationen. Så om hon inte ringer så ringer du henne o frågar rätt ut. SÅ slipper du vara ledsen över detta. När är det dags nu igen? (1700tal får lägga upp datumen snart)
    Grejen är ju att hon inte svarar när jag ringer.. Jag brukar ringa utan att få svar, lämnar ett meddelande och ber henne ringa. Någon dag senare smsar hon och skriver att hon satt i möte, mycket på jobbet, är sjuk osv. MEN att hon skall ringa så fort det har lugnat ner sig. Har inte pratat med henne sedan februari!

    Nu senast skrev jag i ett sms att jag MÅSTE prata med henne och bad henne ringa senast den helgen. Då svarade hon att hon var sjuk och hade tappat rösten, men kunde vi maila istället? Jag vill ju inte ta detta på mail.. Så hon skulle ringa när hon var frisk. Gjorde inte det och då försökte jag igen igår. Då smsade hon att hon skall ringa på söndag. Håller tummarna..

    För någon månad sedan funderade jag på att fråga en annan kompis också, så att jag iaf hade en som jag kände mig säker på och i bästa fall två. Men nu har hon blivit sjukskriven pga panikångest. Det har hon fått av att stressa på jobbet och av att vara tärna åt en annan kompis. Så nu känns det inte så lyckat att be henne vara täna på ett bröllop till!  
  • 120530
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:31:23 följande:
    När är det dags nu igen? (1700tal får lägga upp datumen snart)
    Gifter oss inte förrens februari så det är ju gått om tid, men vill ju ändå ha en tärna Gråter
  • 120530
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:47:12 följande:
    Men haha det låter som din tärna är min tärna har vi samma??! Hon hinner inte heller svara i telefon sååå mkt på jobbet. Hon hinner iof inte ens smsa .. Hmm

    Men det är ju jobbigt men då får hon ringa i helgen annars får du ta det på mail ( men håller med, jag gillar inte heller mail eller sms lätt för missförstånd där)
    Då har vi kanske samma Flört Jag tycker att 5 minuter i telefon borde väll alla hinna med. Hon kan ringa på väg till jobbet eller vad som helst..
  • 120530
    Skumboll skrev 2011-06-17 11:58:39 följande:
    Emma: Kanske inte så smart att fråga kompisen som just blivit sjukskriven, kanske du har någon mer som är pålitlig och vill ställa upp?
    Nej, nej jag tänker inte be henne om det. Har har så det räcker att tänka på!

    Jag förväntar mig inte min tärna skall vara så jätteinsatt, jag visste när jag bad henne att hon skulle få svårt att hinna med det. Det gör inte så mycket, min mamma är med på klänningsprovning mm. Men jag vill känna mig helt säker på att hon ställer upp till 100% på bröllopsdagen! Följer med till frisören, hjälper till att fixa lunch, kör mig, hjälper till på fotograferingen, går in med bestman vid vigseln. Det är det jag begär och inte mer.
  • 120530
    Humlan skrev 2011-06-17 13:10:35 följande:
    Jag skulle fråga henne rakt  ut om hon fortfarande är intressrad av att vara tärna eftersom hon ständigt undviker dig.Är det inte lika bra ? Trist är det helt klart
    Det är ju det jag försöker göra, men för att fråga måste jag ju få tag på henne Flört
  • 120530
    Minuz skrev 2011-06-19 09:53:04 följande:
    Klänningen funkar inte. Den har en passform som är som jag vet inte vad. Urringningen bak ska ju vara ner till midjan men inte på min, den går upp till skulderbladen, och dragkedjan kommer aldrig att gå igen även om jag går ner till 60 kg. Och den är tjock och hård eller vad man ska säga och det tror jag inte orginalet är..... Sitter armarna som de ska så sitter brösten uppe vid hakan, sätter jag klänningen där brösten ska vara så får man ha armarna nerdragna...... Den skulle varit väldigt urringad framtill också vilket den inte är.
    Ska be bästa kompisen som är stl 34/36 att prova den så fort vi fått ut inbjudningarna och vi då berättat om bröllopet. Men det tar ca 3-4 veckor till. *S*
    Tråkigt att den inte passar! Skall du beställa en ny eller ska du titta i butik? 
  • 120530
    Love you til the end skrev 2011-06-19 16:55:10 följande:
    Oooh, behöver hjälp att bestämma mig nu. Har två klänningar som jag förälskat mig i, men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Lutar nog mot att det blir båda! Flört


    nr 1. Denna föll jag för först. Tycker den är sååå vacker. Men är väldigt nervös för att kvalitén inte kommer bli bra, och att det förstör hela klänningen :S



    Nr. 2. Denna är också fantastisk... men helt i spets... även här kan ju så sjukt mycket gå fel.

    Funderar på att beställa från Milly, då jag har för mig att man kunde välja tyg själv där? Är det väldigt dyrt? Hur stor pris och kvalitet skillnad blir det?


     


    Jättefina klänningar båda två, vi måste ha samma smak!
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-06-20 11:41:13 följande:




     




     


    Du behöver nog inte oroa dig för att er lokal kommer kännas tom, din klänning kommer ju fylla ut den :) Ska bli jättespännande att se den!!
  • 120530

    Igår skickades min bolero och fuskpälsjacke ifrån lightinabox! Fem dagar före utsatt tid oxå. Håll tummarna för att de passar och att de är fina.


    Fick i helgen reda på att vi får lite oväntad sponsring till bröllopet ifrån både föräldrar och svärföräldrar, det kändes bra för då gör det inte så mycket att jag köpt två klänningar!

  • 120530

    Hm, nu är mina jackor i Korea.. Från Kina till Korea känns ju som en konstig väh! Är det någon som fått något skickat med ups tidigare? Hoppas det fungerar smidigt och att de inte kluddat till adressen eller något!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!