• JNT

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej!


    Som sagt, finns det fler brudar än jag som gifter sig 7/7 2012? Tänkte det kunde vara kul att veta lite hur långt ni har kommit med era planer, vilka funderingar ni har och så vidare... Kunde vara kul att följas åt fram till den stora dagen! :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 21:12
    Vi som är med i tråden så här långt:

    JNT bor utanför Värnamo, gifter sig i Åminne som också ligger utanför Värnamo
    sofi 88 bor och gifter sig i Jönköping
    operfekt bor och gifter sig i Härryda
    Mrs S 2012 bor i Linköping, gifter sig i Skottland
    kaffeälskaren bor och gifter sig i Göteborg
    AA120602 bor och gifter sig i Kungsängen
    Vingilot bor i Norrköping, gifter sig i Kungshamn

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:04
    linduspindus76 bor i Stockholm, gifter sig på Ljusterö
    Bonzo2012 bor i Göteborg, gifter sig på Skaftö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:28
    Anna88 bor i Helsingfors och gifter sig i Kronoby, Finland
    tout lamour lamour bor i Norrtälje och gifter sig i antingen Upplands Väsby eller på en ö utanför Norrtälje

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-31 17:43
    Berlan gifter sig i Gammelstads kyrkstad utanför Luleå
    lycka2012
    lundabrud

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-12 21:18
    lycka2012 bor i Göteborg, gifter sig i Italien
    Dazzle bor och gifter sig i Bredaryd utanför Värnamo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-19 19:58
    Suzanne
    vilja gifter sig i New York
    zinizune gifter sig på Orust

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-30 23:24
    knyttan gifter sig i Kalmar
    Cissy85 gifter sig i Växjö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-12 00:12
    lazyp gifter sig i Piteå
    Kalumi gifter sig i Linköping
    lovingyou
    sweet gifter sig i Malmö
  • Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!
  • Vingilot
    lovingyou skrev 2012-04-16 15:44:39 följande:
    Har samma problem med håret , ska fixa det själv och är lite nervös över det faktiskt. Men det löser sig :) tänkte ha lite lockar och bara sätta upp några slingor och något spänne.. ska du ha utsläppt eller hur har du tänkt dig?
    Jag tänkte ha utsläppt utom det "översta" håret om du förstår hur jag menar, det som är uppe på huvudet.Glad Det tänkte jag sätta upp med ett spänne som jag antingen sätter vita pärlor på eller en tygblomma i samma färg som buketten. Kan inte välja, så jag gör nog båda och väljer längre fram.Glad

    Hur lockar du ditt hår?
    Jag har testat att sova med en sån där sock bun, gav fina lockar men jag kan inte alltid somna med den i håret. Lite synd om jag ligger sömnlös natten innan bröllopet, men det kanske jag gör ändå iofs...Tungan ute Har också testat att rulla håret på tygremsor, spraya läggningsvätska på och föntorka. Gav helt OK lockar, men de satt inte lika länge som de andra och håret blev lite risigt och strävt.
  • sweet

    Hej på er!
    Hur går det för er? Själv har jag haft en liten paus i allt men nu har det dragit igång på rikigt känns det som.
    Klänningen fixade jag det sista på nu i påskas när jag fick hjälp att nåla upp den. Så nu sitter den perfekt!
    Ikväll har jag skickat efter skor och lite annat pyssel. Så det känns som att det mesta börjar falla på plats, bara mannen som ska fixa kostymen och skor.

    Det där med lockar är inte det lättaste, måste komma på en bra hållbar lösning för det också, men ska ha håret på sidan så jag behöver egentligen bara lockar på längderna så det kanske inte blir lika svårt att få till. Man kan ju alltid hoppas. Får ta och pröva nu någon dag och se vilken metod som fungerar bäst.

  • lovingyou

     


     


    Dazzle skrev 2012-04-16 20:21:57 följande:

    Jag måste bara få skriva av mig bland några som förstår!!! Noterna till en av låtarna som jag letat efter i 18 månader finns nu tillgängliga på Ebay men säljaren vill att man ska använda paypal och jag håller på å registrerar men det tar några dagar för man ska koppla pengar och föra över pengar hit å dit innan man accepteras som kund!! Jag blir helt tokig av nerver (har nog lagt 20timmar på att leta after just dessa noter) å det börjar ju bli knappt om tid.. så jag ville bara gnälla av mig lite, å skriva av mig nervositeten bland några som förhoppningsvis inte låter som min sambo: "vi kan ju bara ta en annan låt..."


     


    Jag känner mig dessutom som hemsk flickvän för han har inte haft någon åsikt om musik innan, tar lång tid på sig att fundera å när vi till slut bestämde musiken efter jag försökt få honom att bestämma så valde vi de tre låtarna jag ville för han kunde inte hitta något förslag som passade. Nu hörde vi en låt, två månader innan bröllopet, å han tycker vi ska ta den låten, bara sådär å byta, fastän vi har en röd tråd i låtarna, valt sångare efter musikgenren och köpt noter... Han bara tänker inte.. för när vi väl står där så vet jag att han kommer tycka det är så fint, men att det hade varit fint vilken låt de än sjungit. Han har noll krav!! Däremot så bad jag idag en av mina vänner som sagt hon gärna vill komma men inte har råd med present att om hon vågar får hon gärna sjunga den låten vid middagen. Hoppas hon säger ja. Hoppas inte min sambo kände att jag körde över honom när jag sa nej! Det är precis som med godisbuffen, han har inte haft någon åsikt i sex månader som jag tagit upp det (några gånger alltså, jag håller itne på å tjatar om bröllopet hela tiden), men när vi väl står i affären bland alla andra människor - då vill han diskutera vilka smaker vi ska köpa...


    Ja du har då verkligen lagt din själ på dom noterna!! Nervositeten över saker är hemsk, vet känslan !


    hahah ja vad säger man, män alltså! Tror inte alls du är en hemsk flickvän, men vi fungerar bara lite olika från våra blivande

  • sofi 88
    Dazzle skrev 2012-04-14 15:16:35 följande:

    Ska du/ni andra ha några fina ord lästa av någon närstående? Hur har ni tänkt och resonerat kring detta?


     


    Vi frågade min syster samma kväll som prästen vart här om hon ville läsa något, hon är ju också min tärna. Och då kikade hon runt lite och hittade tre olika texter och den vi tillsammans med henne tyckte var bäst är ett stycke ur Kapten Corellis mandolin av Louise de Bernieres. Den kändes väldigt fin och passande till just ett bröllop då den handlar om kärlek och det riktiga bortom förälskelsen. 
  • lovingyou
    Vingilot skrev 2012-04-16 22:21:47 följande:
    Jag tänkte ha utsläppt utom det "översta" håret om du förstår hur jag menar, det som är uppe på huvudet.Glad Det tänkte jag sätta upp med ett spänne som jag antingen sätter vita pärlor på eller en tygblomma i samma färg som buketten. Kan inte välja, så jag gör nog båda och väljer längre fram.Glad

    Hur lockar du ditt hår?
    Jag har testat att sova med en sån där sock bun, gav fina lockar men jag kan inte alltid somna med den i håret. Lite synd om jag ligger sömnlös natten innan bröllopet, men det kanske jag gör ändå iofs...Tungan ute Har också testat att rulla håret på tygremsor, spraya läggningsvätska på och föntorka. Gav helt OK lockar, men de satt inte lika länge som de andra och håret blev lite risigt och strävt.

    jag tänkte tupera håret där uppe på hjässan och sen fästa håret från tinningarna sådär halvuppsatt bara.. vill ha en enkel tiara så vill höja håret uppe på huvudet..


    jag har bara lockat med locktång. Är läggningsvätska bra? Kan man ha det i håret innan man lockat med tång? haha vet verkligen inget om dessa saker

  • kaffeälskaren

    Sofi, den texten är så vacker! Jag läste den på min systers bröllop istället för att hålla tal

  • sofi 88
    kaffeälskaren skrev 2012-04-17 20:17:17 följande:
    Sofi, den texten är så vacker! Jag läste den på min systers bröllop istället för att hålla tal
    Den passar så bra på just bröllop, blev så glad att min syster lyckades hitta tre passande texter, varav en denna vi valde, inom en timme från att vi frågat :) Roligt när andra engagerar sig med på något sätt.
  • Vingilot
    lovingyou skrev 2012-04-17 17:35:25 följande:

    jag tänkte tupera håret där uppe på hjässan och sen fästa håret från tinningarna sådär halvuppsatt bara.. vill ha en enkel tiara så vill höja håret uppe på huvudet..


    jag har bara lockat med locktång. Är läggningsvätska bra? Kan man ha det i håret innan man lockat med tång? haha vet verkligen inget om dessa saker


    Jag har heller ingen aning om såna här saker så jag är verkligen fel person att fråga, ha ha!Tungan ute Men på flaskan står det att man ska spraya på det efter att man rullat upp håret på rullar eller vad man nu använder, och sedan torka med fönen. Det är värmen som gör att läggningsvätskan aktiveras. Iaf den sorten jag köpte. Man ska sedan vänta tills håret svalnat innan man tar ur rullarna.
    Jag provade också att ha den på "rullarna" (sock bun) jag sov på, men det blev ännu risigare än när jag bara fönade efteråt.
  • Mrs S 2012
    sofi 88 skrev 2012-04-17 20:32:51 följande:
    Den passar så bra på just bröllop, blev så glad att min syster lyckades hitta tre passande texter, varav en denna vi valde, inom en timme från att vi frågat :) Roligt när andra engagerar sig med på något sätt.
    Vilka texter hittade ni? Vi har problem med att hitta något som min syster ska läsa.
  • sofi 88
    Mrs S 2012 skrev 2012-04-17 20:44:48 följande:
    Vilka texter hittade ni? Vi har problem med att hitta något som min syster ska läsa.
    Ett stycke ur Kapten Corellis mandolin av Louise de Bernieres, i folkviseton av Nils Ferlin och Den dagliga kärleken av Maria Wine men den sista tyckte vi var för lång. 
Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!