• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • Sparriskarro
    Juli2013 skrev 2013-06-04 20:50:49 följande:
    Sparriskarro: vi ska också gå in till Pachabels Canon, jag älskar den, får tårar i ögonen bara jag hör den :)
    Visst är den så sjukt fin! har älskat den i flera år. fick dock tråkiga besked idag när vi träffade prästen om inte musikern kan spela den på orgel eller piano så är det kört. då måste vi ta någon annan låt...Gråter
    Håll alla tummar och tår!
  • Sparriskarro
    CoG skrev 2013-06-04 21:02:05 följande:
    Vilken vacker brud du kommer att vara på er dag!

    Vi har inte spikat psalmerna än..
    Men ingångslåt blir "Du är allt" som vår solist får sjunga.
    Och sen vill vi gå ut till "Underbart" med (Kalle Moareus) på Orgeln

    Då blir det vackert då vi går in och lyckligt och glädjefyllt då vi går ut :)
    Tack snälla rara!
    Jag skulle också vilja göra något sånt. får ser vad det slutar nu när vi ev inte får ingångslåt som jag tänkt... Men än har jag inte givit upp hoppet...Glad
  • Sparriskarro

    Ikväll var vi och träffade vår präst och såg kyrkan för första gången. kyrkan såg ut som på bilderna. ljus och fin och inte så sor utan det känns personligt och trevligt.

    Prästen var gullig men ganska bestämd. Både jag och min m2b är lite skämtsamma av oss och jag fnissade en del det verkade hon inte alls vara med på inte för att hon vart sur heller...

    ledset dock att jag ev inte får den ingångslåt jag tänkt men jag ska ringa till musikern som har sista ordet. Sen ville hon trycka in 3 salmer fast vi har två sololåtar.... men vi kompromissade till två salmer.
    Vi fick träna på att säga våra löften och gick igenom hur allt skulle gå till. Det var en sjukt overklig känsla att stå där och hålla i ringen och lova evigkärlek till varandra. Jag hade gåshud och gråtklump i halsen... Bådar inte gott, Blir storböl på bröllopsdagen. Vad jag än gör får jag inte titta på mamma för hon grinar bara jag pratar om bröllopet... Vi är lite överkänsliga. *hahaha*
    Redan innan vi kom hem hade vi dock glömt bort både när vi skulle stå åt det ena eller andra hållet och när vi skulle kyssas för att inte tala om ordningen... jag hittade dock en bra sida  där det stod typ.
    www.svenskakyrkan.se/default.aspx

    1 månad och 2 dagar! Helt sjukt! sen är jag FRU!

  • eddan

    Vad roligt med fler som vill ha Pachabels Canon, jag har velat ha den som intågslåt på mitt bröllop sedan jag var liten och "Brudens far" var min favvofilm haha ;) Vi ska träffa prästen på söndag så hoppas hoppas vi får ha den :)
    Uttåg har vi inte riktigt bestämt...nån lite gladare marsch blir det nog :)

    Psalmer vet jag inte. Vi måste lyssna lite. Tror det blir nån somrig iaf :)

    Fick veta igår när min blivandes svensexa är :) Han kommer bli sååå glad för vet att han inte förväntat sig någon :)
    :)

     

  • Juli2013

    Jag har också velat ha den sen jag var liten! Vi har ett par professionella musiker i familjen och vi tänkte att de ska spela ingångsmusiken, det blir cello, fiol och piano, jag hoppas att det blir bra och tillräckligt starkt ljud!
    Utgångsmusik blir nog mendelssohns wedding march, och psalmer troligtvis typ I denna ljuva sommartid och kanske Nu grönskar det, eller någon liknande. Jag börjar oroa mig eftersom de har sagt att prästen ska kontakta oss för att boka ett möte, men har inte hört något ännu..
    Det svåra för oss verkar vara solosånger i kyrkan, vi har lite svårt att komma överens :) vad ska ni ha för solosånger?

  • Juli2013

    Min blivandes svensexa var för två veckor sen och jag är helt säker på att min möhippa blir i helgen.. Hehe. Så spännande!!

  • Pagnie

    alla träffar verkligen prästen nu känns det som. borde vi träffa henne tidigare? vi har möte 24/6 och gifter oss 13/7?

  • MeaJ

    vi kommer träffa prästen om 3 veckor så vi är nog också sent ute känns det som


    Sommarbrud 2013
  • Sparriskarro

    Svarar till alla i ett och sammainlägg.

    @Juli2013
    ring pastorsexpiditionen och be om prästensnummer om du inte redan har det. Jag ringde vår präst (för jag kan inte vänta) *hehe*

    @ juli2013 och
    @Pagnie
    och
    @MeaJ
    Det är egentligen inte någon panik att ha träffen långt innan för de man gör är att prata lite om hur man träffades och sitt förhållande i stora drag. sen går man igenom vad som kommer hända och vi fick även öva på att avge våra löften. Men det som kan vara bra att förbereda innan är vilka 3 psalmer ni vill ha och om ni ska ha solomusik. tänk på vad ni vill ah till in och ut musik och ev. prata med musiker/kantorn innan om det är kort med tid mellan prästträffen och er vigsel.

    @Juli2013
    Hahaha håller med, det är väl hennes jobb. så hon får öva Flört

    Åååå va kul med Möhippa. jag tror min också kan vara i helgen. jag hoppas det för jag vill inte vänta längre! Vi får hoppas helt enkelt!

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!