Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    jo shit vad det går fort nu, snart är det dax! tror att vårt värdpar har börjat planera svensexa/möhippa för de har frågat om nr till min m2b vänner som de inte har! shit så nervös man börjar bli, de kan ju kidnappa en vilken helg som helst nu!


  • lycklig01

    sitter och gör upp ett schema för vad som kommer hända under dagen och tider, så alla som behöver har riktlinjer att följa har det! Men det är en del att tänka på och inte lätt att veta hur lång tid allt tar! måste även skriva lister på vad som ska göra sista veckan, dag för dag!


    hur kommer eran dag se ut!?


  • lycklig01

    Teddy: vad tråkigt med tårtan :( msn behöver inte sånt när det är så lite tid kvar nu! Kom precis på att vi jan ju fotograferas i lokalen vi ska vara efteråt i, det borde fungera om vi inte kommer på nå annat


  • lycklig01
    teddy skrev 2012-10-09 17:48:19 följande:
    Aaaah, så har jag fått tag på en tårta igen!!! :)
    Phuu!

    På tal om något helt annat... jag letar efter ett snyggt vitt typ nattlinne/babydoll till natten, men jag kan inte hitta nåt bra alls! Allt e antingen totaltantigt eller tvärtom... superdupersexigt så de nästan blir läskigt, men hål både här o där! Vet ni var jag kan leta?

    men gud så skönt att det löste sig med tårtan :)


     


    inga tips tyvärr om nattlinnet


  • lycklig01

    vad kommer ni göra med/för er själv inför och under bröllopsdagen!?


     


    Jag kommer fixa naglarna


    Håruppsättning


    Sminkning


    Fixa fötterna med babyfeet, har aldrig provat det tidigare men jag kan beöva det och många vänner har rekommenderat


    Tänkte även försöka ta mig och sola för att få lite mera färg efter den fantastiska sommaren utan sol! solar aldrig så ska ta med en vän som ska visa hur jag ska göra ;)


    Har rengöring för ansiktet men är så dålig på att använda det, tänkte att om jag frågar här vad ni ska göra kanske jag hittar lite pepp till att göra det, är ju värt att ha fin hy i ansiktet på den stora dagen! :)


  • lycklig01

    Åh vilken bra idé med strutar till buffén, jag snor den idé, hoppas det är okej :) kul att skicka ut inbjudningarna, vi har ju redan fått alla svar, jag kunde inte hålla mig från att skicka ut! ;) du går berätta sen vad alla sa :)


  • lycklig01

    förstår dig teddy, vi har också haft ett snack här hemma om att vi faktiskt är två som ska gifta oss! Jag gör det mesta för att jag tycker det är kul, men en del vill jag dela ansvaret på, så han har fått ta en del saker och det känns bra! skönt att inte behöva göra allt! samtidigt vet jag att jag är sån perfektionist/kontroll behov att jag vill ha det på mitt sätt, och då är det lättare att jag gör det själv eftersom att jag vill ha allt perfekt! så jag förstår honom att det är jobbigt att inte veta vad som duger! jag försöker släppa på kontrollen och ge han frihet


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????