Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    oj vad mycket det var att läsa sedan jag kollade sist!


     


    kul att vi var fler som blev hippade samma dag :) gud så bra dagen var :)


     


    Va fina klänningar ni lagt in! Minuz: håller med de andra, klänningen är jätte fin som den är :)


     


    teddy: fy så tråkigt! hoppas de hittar det, så arg jag hade blivigt!


     


    tu amor: lycka till med planerna på så korrt tid, det gör ni bra :)


     


    fremm: härlig helg :)


  • lycklig01

    åh teza vilka fina ringar :)


     


    ni som har axelbandslösa klänningar, kommer ni ha någon bolero på er över klänningen! funderar om man kommer börja frysa på festen, men det kanske man inte göra med alla mäniskor, dans och sånt


  • lycklig01

    själv har jag fyllt organzapåsar med ris och gjort en fin korg med en lapp på! har hört flera som varit på bröllop och fått ris så jag ser inte det som något konstigt! bara ännu en pyssel ide som får i färgtemat :)


     


    Har funderat ang vår son, han kommer vara 10 månader då vi gifter oss och jag vill att han på något sätt ska vara med i ingången! så nu har vi kommit på hur vi ska lösa det :) Jag har köpt en läragåvagn som jag håller på att måla vit, i den kommer det ligga en ringkudde och ringden på den såklart! sedan får han gå in med den innan vi ska gå! antingen med hjälp utav våra gudbarn (3,5 respektive 5,5 år) el om någon vuxen får se efter honom! han går väldigt stabilt men han är ju så liten så han kan ju lika så sticka iväg åt något annat hål, så vi får se hur det går :)


  • lycklig01

    Idag har det hänt mycket! Hämtat klänningen och underkjolen! Äntligen hade skorna kommit och jag är helnöjd! :) provat klänningen, smycken, slöja , fuskpäls och tiara, åh som jag längtar! provat kläderna på sonen och han är bedårande söt! Ringkudden har kommit och den blev jätte fin med vårt färgtema, våra namn och datum :)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????