Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    Skorna är några år gamla, men det är jätte snygga skor, typiska brudskor! Har använt dem två ggr och då jag tog fram dem och tittade på dem var det inge fel på dem, men nu när vi tog fram dem i butken var de alldeles gula, så jag vet inte, fattar ingenting! Hon som jobbar i butiken sa att om de blvigt fuktiga kan de se ut så, men de har de ju inte kunnat bli så det för blir ett mysterium! skorna de hade i butiken såg nästan likadana ut så det blir bra :) dock var det ju ännu en utgift man inte hade räknat med!


  • lycklig01

    Fremm: har du kanske någon vän som kan hjälpa dig sen när du har tid att firtsätta fixa inför bröllopet ? Igår var två av mina vänner här och vi hade en hel pyssel/ fix dag :) jätte skönt att få så mycket bortgjort :)


  • lycklig01

    Oj så mycket som händer just nu! Jag kommenterar ibland och skriver lite men jag hinner tyvärr inte med allt, så jag är ledsen att jag inte är så duktig på det!


     


    hur går det för alla!?


     


    Tycker att det mesta börjar falla på plats nu! så skönt :) alla våra kläder är nästan klara nu, skönt att ha köpt sonens kläder klart också :) eller de är i alla fall beställda, hoppas de kommer som de ska! Börjar bli nervös inför möhippan, känns som man väntar varje lördag nu! Är nervös inför imorgon eftersom det är så mycket som inte stämt med mina väner när de sagt saker om helgen, men det kan ju vara jag som inbillar mig! :)


    hur går det för er andra!?


  • lycklig01

    Igår var det min tur att bli kidnappad och få en möhippa! Gud vad roligt vi hade, de hade verkligen planerat efter vad jag tycker om både i aktiviteter och mat mm! Vi dansade bl.a. Magdans och öppnade presenter från var och en av mina vänner som köpt något som symboliserade hur vi lärt känna varandra el något vi gjort tillsammans och så gissa vem det var från! Helt fantastisk dag :)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????