Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    Var och gjorde provuppsättningen igår! Hel nöjd :) måste dock beställa löshår för mitt gamla fungerar inte i färg längre! Usch så dyrt ännu 1000 kr man inte räknat med! Är det fler som fått mycket kostnader ni inte räknat med!? Saker som gått fel så allt blivigt dyrare? Här har det varit mina skor, underkjolen, nu löshåret och m2b kläder!


  • lycklig01
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-13 12:29:13 följande:
    Lycklig1 : i stort sätt allt blev dyrare än vad vi hade hoppats på från början ! Typiskt, men snart är vi där ! Det går inte och bara färga om löshåret? Det brukar jag göra, ändrar färg ganska ofta :)
    det är inte äkta så det brukar inte bli nå bra! nu har jag beställt äkta löshår, det kommer jag kunna färga om jag vill :)
  • lycklig01


    det kan ni väl få göra :) dock är det flera saker som inte stämmer! kommer ha slöjan i kyrkan men sedan ta av den, det kommer sitta ett hårsmycke baktill men det har inte kommit ännu! Sedan kommer vi ha löshår i, så det kommer hänga ner en bra bit längre fram än vad det gör nu, och hon kommer göra mera baktill med håret som ska gå i kors/rundlar! löshåret kommer göra att det finns mera att jobba med! suddade bort ansiktet för jag såg inte klok ut, haha , såg inte alls lycklig ut på bilderna, vilket var konstigt för jag kände mig som en prinsessa :) får skylla på min kompis som tog korten ;)
  • lycklig01

    Åh så fin klänningen blev! Hihi ser att våra söner ska ha likadana kläder på sig :) jag blev dock besviken på skjortan! När jag köpte stod det att den var vit, sen får jag hem den och den är blå/vit randig och när jag sedan kollade hem sidan har de ändrat till att det står att den är blå/vit randig! Det går ändå men hade hellre haft vit


  • lycklig01

    Åh nu händer det mycket! nu är provuppsättningen gjord, provsminkningen, jag har slut beställt blommorna, träffar prästen på onsdag, har pratat med kantorn om låtarna och vi får vår utgångs march som vi så gärna vill ha :) Sedan blev det gorm med musiken i kyrkan då kantorn inte kunde spela lyckorus från ackord så nu har vi fixat en tjej som kunde ställa upp och spela låtarna vi ska ha :)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????