Inlägg från: hallonfrossa |Visa alla inlägg
  • hallonfrossa

    december brudar 2012, var är ni?????

    TEDDY: super fina ringar!! Förstår att du är nöjd!! 😊

  • hallonfrossa
    vinterfrost skrev 2012-10-23 10:38:12 följande:
    Vad tror ni om det? Sen har vi 5 vegetarianer - har ni någe förslag på vad man kan servera dem till potatisgratängen i stället för köttet. Är inte så intresserade av quorn produkter då jag vet att svärmor inte är så förtjust i det.. 
    Åh!! det finns ju så mycket gott!!

    - grillad halloumi ost
    - olika grillade grönsaker kan ju vara väldigt gott till potatissallas.
    - Vegetariska ost Quesedillia
    - man kan ju även panera ost och steka eller fritera ,typ chévre, passar oxå bra till potatisgratäng :)
    - Gönsaksbiffar.

    i den vegetariska världen finns egentligen inga hinder utan prova att blanda och se vad som blir gott, roligt att experimentera Skrattande

    Lycka till!!
    zoooda skrev 2012-10-22 20:46:35 följande:
    usch har hamnat i nån svacka där ja inte alls trivs med mig. känner mej tjock och osexig istället för bröllopfin :/
    det blir sånt fokus på utseende hur man än vrider o vänder på  det käns det som... all osäkerhet jag har inför mig själv kommer upp till ytan..
    känns tråkigt :( 
    Ja du Zoooda, du är inte ensam, även om man går ner i vikt så hittar man alltid skavanker, men på din dag kommer DU att vara finast av alla, försök se dig lyckligt lottad som har hittat en man att bli älskad av, som sätter dig på pedistal och beundrar och älskar dig hur du än ser ut, för i hans ögon kommer du alltid att vara vackrast.
    Oftast är det bara dessa nedrans "kvinno demoner" som sätter kännslorna i svaj, du är BRA, du är VACKER, och du kommer att ta alla med storm på din dag!! Hjärta 

    Och det gäller er ALLA, tjejer!!Glad 

    FREMM:
    Tack , älskar mina smycken över allt annat, har köpt dom av en tjej här på BT, vet inte vart de kommer ifrån, och det står tyvärr inget märke på dem heller.
    Lycka till i letandet Skrattande 
  • hallonfrossa
    Minuz skrev 2012-10-24 11:33:45 följande:
    hallonfrossa - ska ta fler bilder i em på slöjan....... Har jobbat som tusan därav har jag ej hunnit svara än
    Okej, låter bra det, Jag väntar... haha, skulle gärna vilja se den på om det går :D
  • hallonfrossa

    MINUZ: haha det blir kanon 😋

  • hallonfrossa
    zoooda skrev 2012-10-24 17:22:30 följande:
    jo.. de e ju de jag vet.. men som sagt.. alla dessa krav på hur man ska va o hela bröllopshysterin kan göra en gaalen.. o hur ofta sen står man o granskar sej själv i en spegel iförd korsett o försöker krångla sej på stayups o känner hur allt dallrar ;)
    sen kommer ja undvika det haha!!
    både speglar o stayups ;) 
    haha ja det kanske är lika bra ;)
     
  • hallonfrossa

    Minuz: jätte fin!! Går det att stryka tror du??? Vad vill du ha för den?? Om den ska skickas?

  • hallonfrossa

    Hallå tjejer, Vad ni skriver!!! Helt underbart att se hur ni knåpar och funderar, hoppas allt löser sig för er där det gått lite snett. Förra helgen var jag och gjorde en morgon gåva till gubben, såg att jag hade visst samma idé som FREMM, SKIT KUL, men det blev ännu roligare då man såg hur otroligt sexig man faktiskt såg ut i korsett, skönt att se att en del kilon trillat av nu på senare tid!!! I går var jag och bokade frisyr var även det jätte kul då det blev precis som jag ville ha det, och man kände sig så vacker!! 1400kr skulle det gå på. Passade även på att beställa hem alla blommor, fick brudbukett, 5tärnbuketter och 5 korsage för 270kr helt perfekt, toppen att ha folk i "bröllopsbranchen" som kan fixa till inköpspris ❤ Nu väntar jag bara med spänning på min slöja , håller även på att gå in mina fina skor. På fredag bär det av till köpa bolleros och strumpbyxor till döttrarna och kappa till gubben, själv ska jag prova klänningen i gen ❤

  • hallonfrossa

    ZOOODA: det tycker jag du ska göra, var verkligen jätte kul, trodde det skulle vara jobbigt att stå där i korsett och string och flasha hela baken för alla , men när man väl stod där så föll sig allt så naturligt på något vis, och bilderna blev helt underbara!! Ta lite vin till, det gjorde vi haha då slappnade man av lite mer och blev lite varm 😉

  • hallonfrossa

    TEDDY: men fy!!!! Så kan dom ju inte göra!!! Hoppas det löser sig för dig och att dom hittar det!! Vad trött man blir när det inte går som det ska!!

  • hallonfrossa

    Minuz: TACK!!!! Slöjan är jätte fin!!! Mycket finare i verkligeheten än på bild, detta kommer bli kanon ❤

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????