Inlägg från: hallonfrossa |Visa alla inlägg
  • hallonfrossa

    december brudar 2012, var är ni?????

    Fremm skrev 2012-11-06 20:53:15 följande:
    Hallonfrossa, va go' snäll du är... ja det känns verkligen skönt för jag visste inte alls hur det skulle bli, eftersom jag inte känner mig helt bekväm i min kropp även om jag tycker att jag blivit finare sen augusti då jag gått ner nio kilo men målet är fem till men det blir nog svårt att hinna med innan bröllopet... kanske något kilo till... men fotograferna har verkligen lyckats hitta mina bästa sidor ;)... känns jättekul att få ge detta i present tycker jag.

    Hallonfrossa, bilder är så vacker, vilket fint hår du har och korsetten, posen jag allt - superfint!!

    Kan skriva under att man går som på rosa molnen här hemma med, det är så roligt när ens blivande engagerar sig så och visar så mkt kärlek och ser fram emot att gifta sig lika mkt som jag själv gör... det är en härlig känsla... roligt oxå att barnen ser fram emot det de oxå...

    Förresten, tänkte oxå ha lite kärlekscitat, dikter med i albumet, tycker det blir fint att ha till och jag tänkte försöka skriva för hand - senast idag sa min m2b att jag hade så fin handstil så jag hoppas jag får till det i albumet, blir ju lite mer personligt... vad har du tänkt för citat? Får börja fundera över det nu... hur många bilder har du tänkt ha i ditt album och vad har du för album? Vilken storlek på bilderna? Kommer du ha både svartvitt och färg eller bara svartvitt? Många frågor men kul att höra hur du tänkt, ni andra som gjort eller ska göra secret box får så klart oxå gärna svara ;)...

    Ska lägga upp en bild eller två så får ni se lite... :)
    Tack!! jag är verkligen supernöjd med alla mina bilder (mindre nöjd med en på min rumpa då jag själv tycker den är stor som ett hus men vet att det är den kroppsdelen han verkligen ÄLSKAR så den får vara med Tungan ute haha)

    Jag har 19 bilder, alla svart/vita då jag gillar det bäst,och har köpt ett lika dant slbum som jag har till gästbok, svart tygutsida med spiral och svarta kartongsidor, min tanke är att klistra in bilderna och skriva några rader för hand vid sidan om (typ bild på framsidan och text på baksidan)

    Exakt vad jag ska skriva vet jag inte ännu....men får väll kolla upp lite då det finns MASSOR att välta på, men ska nog försöka komponera ihop lite eget, kanske skriva en dikt som man delar upp på alla bilderna?

    Jag väntar med spänning på att få se dina bilder GladHjärta
  • hallonfrossa
    zoooda skrev 2012-11-06 20:45:02 följande:
    jag fegar på bilder.. har köpt ett par manchettknappar som det står på ena "today i married my best friend" o på den andra 1/12-12..
    de får bli morgongåvan...
    han frågade mej igår va ja ville ha i morgongåva men sa de tänkte ja inte hjälpa honom med ;)
    Det blir en jätte fin morgongåva!!!
    haha nä det gör du rätt i, lite fantasi får de ju ha själva ;)
    zoooda skrev 2012-11-06 20:55:54 följande:
    har beställt dessa för att ha i håret.. en tjej från etsy :)

     


    Jätte fina!!!!
     
  • hallonfrossa
    Fremm skrev 2012-11-06 21:00:51 följande:
    Oj - det blev visst några stycken men hade svårt att välja - hoppas inte min blivande ser dessa nu då... har många fina porträttbilder oxå men visar inte mitt ansikte framifrån ifall i fall... ;)
    WOOOOHOOOOO!!!!!¨
    Kan man mer än att busvissla??
    Vilken DONNA!!
    super fiina bilder!!!
    Han kommer tappa hakan, du ÄR JÄTTE VACKER!!!!  Solig 
  • hallonfrossa
    Fremm skrev 2012-11-06 21:05:21 följande:
    Nu har kvinnan från cateringen varit här, hon är så himla gullig och trevlig. Hon har massor med bra idéer och det känns så bra allting... kommer bli kanon!! Så här kommer det bli:

    MUMS!!!! Låter underbart gott :D 
  • hallonfrossa
    zoooda skrev 2012-11-06 21:10:47 följande:
    tack! haha bara de att min frisör börjar få panik (hon har bara jobbat ett år efter gymnasiet o är en kompis) för mej e inte håret såå viktigt utan vill de ska kännas naturligt o romantiskt.. o hon vill veta exakt hur jag vill ha det o är nervös över att jag inte fått mitt flor o hårblommor som jag beställt.. stackarn..  bättre att sätta upp håret själv kanske ;)
    Det kommer säkert bli jätte bra!!!
    Har du tänkt ha i knut, eller uppsatt? 
  • hallonfrossa
    vinterfrost skrev 2012-11-06 20:52:54 följande:
    Jättefin!! ÅH blev lite sugen jag med. Men känner mig inte bekväm i kroppen än för att ta sånna bilder.. Så jag kör manchettknappar jag med. Kanske kan göra en sån till första bröllopsdagen istället :) 

    Hittade ett par uteskor idag så nöjd! De var nedsatta med 400 kr dessutom! Sen kan jag ha dem som vinter skor oxå.

    Sambons kläder är helt klara nu oxå ;) Ska bara hämta ut hans väst på fredag då den behövdes sys in lite..

     
    Vilket kap!!
    Har du tänkt byta skor mellan kyrkan och lokalen då eller ska ni kanske fotograferas efter vigseln utomhus? 
  • hallonfrossa
    Fremm skrev 2012-11-06 21:13:37 följande:
    Va komiskt, min rumpa är den kroppsdel jag gillar sämst på min kropp men som du skriver är det nog den min älskling gillar bäst då han har svårt att låta bli att ta på den och beundra den, vilket ju är tur. ;) Så även om jag inte är helt nöjd med just de bilder rumpan syns får jag nog för hans skull ha med en eller två...

    Jag har 199 bilder att välja mellan och jag har tänkt att ha några i färg och några i svartvitt... de mest utmanande bilderna blir i svartvitt då jag tycker de blir mer softa och fina i svartvitt men så har jag några läckra bilder med ceriserosa nattlinne som jag tycker är coolast i färg... så det får bli lite blandat men hua va svårt att välja ut. Kommer oxå ha ca 20 bilder att sätta in i albumet, då blir det en bild på varje sida i stl 13x18 och på "baksidan" tänkte jag skriva någon text, vad vet jag inte än men får fundera ut något. Bra idé med en dikt som som kan skrivas genom hela albumet istället för flera olika tycker jag...

    Bilderna lade jag nog upp under tiden du skrev detta inlägg så ska bli spännande att höra din respons ;)
    Jaaaa...jag ska nog försöka ge mig på det där med dikten, har några dagar på mig att fixa med det, beställde hem bilderna nu  kväll han får nöjja sig med 11x17 bilder hehe vill han se mer och större får han se det in real ;)
  • hallonfrossa
    zoooda skrev 2012-11-06 21:16:54 följande:
    en låg uppsatt knut.. lite slarvig.. iaf i utseendet.. + flor o blommor...


    kommer bli jätte fint!!! ska du ha slöja med?
  • hallonfrossa
    Fremm skrev 2012-11-06 21:19:52 följande:
    Ler med hela ansiktet här, tack snälla du!! Va glad jag blir!! Ja jag hoppas som sagt på bra respons från blivande mannen... men jag tror det blir bra - kruxet är bara när jag ska hinna pyssla med det - vi är ju nästan alltid hemma samtidigt vilket ju är mysigt men svårt att hålla på med hemligheter då... ;)
    Det är bra det!!
    det är lixom det som är meningen, du ska le med hela ansiktet och verkligen ta till dig komentaren för  det är sant förstår duuu Flört

    Har han varit på svensexa ännu??
    jag tänkte komponera ihop mitt den helgen han är borta och busar med de andra pojkarna Glad 
  • hallonfrossa
    Fremm skrev 2012-11-06 21:27:41 följande:
    Förresten - morgongåvan ska ju egentligen inte ges förrän morgonen efter bröllopet, men jag är lite sugen på att överlämna morgongåvan på bröllopsmorgonen istället för morgonen efter... min blivande är lite inne på samma sak... kunde ju vara roligt för honom att ha albumet att bläddra i medan jag åker iväg och fixar frisyren med mera och så får han tänka "henne ska jag gifta mig med" medan han tittar i albumet ;)... hur ska ni göra?
    jag ska ge min på morgonen efter bröllopet, det ska ju lixom symbolisera den första gåvan sig gifta, och jag är lite löjligt gulligt tarditionell ;)
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????