Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Tack :) Ja, alltså.. Min släkt är inte det minsta för det formella och att hålla på etikett och liknande. Det ger ju dock också lite större frihet eller vad man ska säga. Ingen skulle nog höja ett ögonbryn om man kom i en gul klänning med röda skor, eller en helsvart dräkt. Jag ska prata med pappa lite och pejla läget, men hur som helst måste jag nog shoppa lite.


  • daniiel
    Aniara4 skrev 2013-08-21 21:28:41 följande:
    Lägg inte för mycket pengar på kläder bara för begravningen, om du inte kommer att använda dem sen. Bättre att ta något lite nedtonat ur garderoben i så fall.

    Hoppas både du och Chicita kryar på er!
    Nejdå, jag har planerat att köpa nya kläder ändå, det behövs. Och jag köper aldrig något som jag inte kan använda flera gånger :) Nu är det mer att jag vill hinna köpa något före begravningen bara.

    Jag hittade den här klänningen som jag blev lite kär i www.newlook.com/shop/inspire-plus-sizes/dresses/inspire-burgundy-jacquard-floral-belted-skater-dress_291058169 men jag tror tyvärr inte att jag skulle hinna få den i tid. Det var ju bra pris på den iaf :)
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-08-21 22:05:15 följande:
    Jag får beklaga daniiel. 
    Tidens gång är ju inget man kan styra över och även om det är väntat så gör det ju inte mindre ont i hjärtat när någon man älskar försvinner.

    Klänningen du visade var jättefin och absolut passande tycker jag.

    Till mammas begravning köpte jag en svart klänning som är ordentligt strukturerad. Alltså lite mer av "ha på kontoret-klänning". Jag hade räknat med att jag kanske eventuellt skulle kunna ha den på jobbet (hotellet) vid några av de mer informella tillfällena. På gamla hotellet var det ju väldigt styrt vilka kläder man fick och inte fick ha nämligen. Men ibland bände dom på reglerna och sa "klä er snyggt och hotellmässigt bara ni inte svettas / fryser ihjäl". Tyvärr "växte jag ur" klänningen rätt fort då jag blev sjuk efter bröllopet och gick upp några kilon då som jag inte har blivit av med sen Obestämd 
    Men om jag kan krympa i den nu så hade den varit perfekt på nya hotellet när det är lite varmt så jag får satsa på att kunna ha den nästa år om jag är kvar då Solig 
    Tack. Nej, precis, det är ju så. Även om man är så förberedd man kan bli, så är det tungt.

    Jag beställde klänningen och hoppas på det bästa. Jag behövde nya jeans också och jag tycker New Look har jättebra jeans, som dessutom bara kostar ca 160kr, så jag beställa såna också. Nu håller jag tummarna för att det ska hinna komma före begravningen och att klänningen passar. Det är ju kanske inte någon klänning jag kommer bära till vardags, men till julfesten med makens jobb, på julafton och sådär.. ja, då kan den ju faktiskt passa :)
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-08-22 10:16:59 följande:
    Det blir jättebra med kläderna där. Eventuellt kanske du kan ringa eller maila de du beställde dina kläder ifrån och be att dom skyndar på din order lite? 
    Men häng inte upp dig på kläderna, det är så lätt att man fokuserar på något annat så man liksom kan skjuta sorgen ifrån sig. Låt den få ta både tid och plats i dina tankar utan att ta över.
    Hinner inte kläderna komma så ta något annat du har i garderoben bara. Det vikigaste är ju att ni är där.
    Kram på dig 
    Om det inte blir några stora förseningar, så ska kläderna komma under nästa vecka och begravningen är fredagen veckan därpå. Nejdå, jag har "back up", så även om kläderna inte hinner komma, så har vi något att ta på oss :) Men, det skulle ju vara kul om kläderna hann fram och passade. Dotterns klänning passar ju (den storleken passar alltid), men med min är det värre :P

    Hur mår du nu? Har du blivit frisk än? :)
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-08-22 10:57:25 följande:
    Jag mår "sådär"...
    Det känns som att alla symptom är kvar men väldigt väldigt mycket mindre. Så jag är väl nästan frisk, men med lite "obehag" eller vad man ska kalla det Glad 

    Då hoppas vi att kläderna hinner och att dom passar även dig Glad 
    Skönt att det inte blivit värre ändå. Håller tummarna för att det ska ge med sig!

    Min förkylning vände till det värre, tyvärr. Har legat som däckad mest hela veckan. Tvingade iväg mig själv med dottern till skolan i tisdags, för jag tänkte minsann inte missa att följa med på hennes första skoldag!
  • daniiel
    Lenblo skrev 2013-08-23 11:40:32 följande:
    Tack :)

    Oh, även om det är 7år sedan jag var gravid, så kommer jag ihåg krämporna. Jag födde ju dock min dotter ca en månad för tidigt, så hur sista månaden som gravid är, har jag ingen aning om hur den är :P Men skönt att kunna börja se slutet ändå :) Jag hoppas att din förlossning blir så bra som möjligt! Min var hemskt smärtsam, men gick ganska snabbt ändå.

    Och gällande köket, vad snyggt! Jag har egentligen ingen koll på det här med inredning osv, men jag hade nog valt att fortsätta med graniten, för att inte blanda in så hemskt mkt olika material/färger. Du har ju redan vitt, svart och ett träslag. Jag hade nog försökt att få in någon färg som passar ihop med skivan i körsbär i kaklet, för att binda ihop det hela. Det finns (eller fanns) en mosaik som jag älskar, som är svart och lite som brons-metallic som jag hade valt till det där. Jag såg det första gången på MacD i Luleå faktiskt haha :P Smaken är ju dock som baken ;) Jag vet att många, när vi pratat om sånt där, gärna har det lite ljusare i köket.
  • daniiel
    Tilda93 skrev 2013-08-23 13:19:32 följande:
    Beklagar Daniiel! Min mormor gick bort förra året, i år gick mannes mormor bort plötsligt och 3v efter bröllopet gick min farfar bort i ålder av 93 år.. är lite ledsen över att han inte orkade komma på bröllopet:/ strax innan bröllopet fick vi avliva min mammas katt som blev 15 år! :/ 2013 har varit ett otroligt jobbigt år! :/
    Tack! Nej, men fy vilket trist år du/ni har haft! Jag beklagar verkligen. Det är så tråkigt att förlora någon, även djur.
Svar på tråden BT-Veteraner