Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    I veckan har vi varit borta med dottern på sjukhus. MR-röntgen gick bra, sövningen mindre bra. Gick bra tillslut :) Allt är frid och fröjd nu :)

    Jag har fortsatt må lite knepigt. Har ännu inte fått några provresultat, men, jag tror att jag listat ut vad det beror på ändå. Illamående, konstiga magen, andfåddheten, tröttheten och hjärtklappningarna ;)



    Vår dator har vi dock inte fått ordning på, internet försvinner efter man suttit här ca 3 minuter :(
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-10-26 09:55:44 följande:
    Oh Grattis SkrattandeSolig

    Skönt att det i alla fall gick bra till slut, och hoppas att röntgen visade det den skulle också.

    Låter konstigt med nätet. Är det bara här på BT eller är det överallt?
    Känns ju som att det ligger någon spärr inne i uppkopplingen annars. Obestämd
    Tack :D Så fruktansvärt oväntat är det, men väldigt välkommet :)

    Vi har inte fått resultaten av röntgen ännu. Dom skulle kolla igenom det samt senaste ultraljuden igår, så vi antar att vi får veta något till veckan :)

    Det är överallt och är något knas med datorn. Den har ju dock ett par år, och missöden, på nacken. Maken är hyffsad på sånt där och alltid kunnat fixa sånt här tidigare, men den här gången är det knepigare. Det finns en man på hans jobb som är väldigt duktig dock, så han ska kika på den.

    Jag läste att det gick bra hos sjukgymnasten för dig, det är ju alltid roligt :) Har du fått veta något mer efter det?
  • daniiel
    snowstars skrev 2013-10-26 15:03:50 följande:
    Åh daniiel! Vad glad jag blir. Stort grattis! (skriver mer när jag kan smyglåna sambons dator, för min webbläsare trycker bara ihop texten).
    Tack :) Det känns.. så konstigt haha Och jag måste vara hyffsat långt gången också, för både jag och maken kan känna bebis litegrann med handen på magen :P Hua, det var så längesen vi hade bebis.. vi har glömt allt märker vi :P
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-10-26 16:05:25 följande:
    daniiel jag frågade maken (IT-tekniker, programmerare, systemvetare osv... Tungan ute) om han visste vad det kunde vara med datorn, men han sa att det är så många saker som kan vara orsaken. Så att det var svårt att säga om han inte vet mer ingående.

    Så om ni kan beskriva lite mer vad som händer, vad ni har testat osv så kanske han kan hjälpa Glad 
    Haha ja, kan tänka mig att det kan vara en hel del saker som kan vara fel. Jag kan inget alls om sånt här, men datorn tappar internet. Vi har ju router och trådlöst till datorn och internet finns hela tiden på routern, för vi kan ju surfa med telefonerna på det. Datorn däremot tappar kontakten med nätverket. Det är maken som pillar med det där, så mer vet jag inte :P
  • daniiel

    Tack :) Ja, givetvis kan man vara sjuk ändå, men jag har mått väldigt mkt bättre de senaste två veckorna nu. Haft hjärtklappning en kväll, och det är nog allt. Förutom lite nästäppa. Jag väljer därför att tro att alla tidigare symptom hade med graviditeten att göra. Förutom då jag hade feber, ont i halsen och var snuvig som bara den. Det var nog en vanlig förkylning då.

    Sitter och väntar nu på att få ringa MVC och hoppas på att få en tid snabbt! Jag vill egentligen inte gå en dag till utan att veta hur långt gången jag är. Jag försöker verkligen tänka tillbaka till när jag hade mens sist, men kommer inte ihåg. Juni kanske. Nåväl..

    afturelding och snowstars - Även jag håller tummarna för att det ska gå bra med pluggeriet för er. Kan tänka mig att det är en del jobb, och framförallt att vänja sig vid, att byta universitet snowstars. Och jag håller verkligen tummarna för dig afturelding att du ska komma in!


  • daniiel

    Och på tal om julen, ja, jag längtar så!!!!

    Vi har redan tjuvstartat med julmust, lussebullar, pepparkakor och julskum ;) haha Samt att jag redan hunnit sy en julstrumpa och i stort sett är klar med julklappar till alla förutom dottern :P

    Vi måste köpa lite nya julgardiner samt julgranskulor dock, innan det blir december. Har ju en månad på mig, drygt, så det ska nog hinnas med :)


  • daniiel
    snowstars, jag förstår om ni inte gjort jul hemma så att säga om ni ändå varit borta över julen. Jag tror inte vi hade gjort det heller, åtminstone inte om vi hade varit ensamma. Nu blir julen mkt för dotterns skull också :)

    Och en jultråd behövs givetvis! :D

    Vad roligt, grattis till din sambo :) Har du/ska ni hitta på något speciellt? Förstår att det känns skönt att vara hemma och påta på :) Man kan behöva det också!

    Det är ju novemberlov i veckan, så jag och dottern ska försöka sysselsätta oss hela dagarna. Idag ska vi handla lite halloweenpyssel, imorgon har vi pysseldag med grannarna och på torsdag har vi ett litet halloweenparty för några barn :) Plus att jag ska till barnmorskan imorgon för inskrivning och på ultraljud redan på onsdag! Mardrömmar och tankar om att magen ska vara helt tom lär dyka upp nu :P
  • daniiel

    Kan ju vara skoj med en jultråd dock, där även andra som inte hänger i den här tråden kan vara delaktiga i? Hm.. jag startar nog en och blir det ingen hit, då får vi tjata på här i tråden ;D Kommer säkert bli julprat här ändå också.

    Haha städningen efteråt tycker inte jag om heller. Det är då jag känner för att bara lämna allt till nästa år :P Och jag förstår att man inte orkar/vill satsa lika mkt på det om man inte är hemma heller.

    Det låter ju som fina gardiner, alltså dom rosa-vinröda :) Lite juligt ändå? ;) Det är ju trots allt inte turkost och orange ;)


  • daniiel

    Jag tycker det är mysigt och hemtrevligt oftast när man vågar blanda lite och inte hålla sig enbart till en stil :) Jag är dock lite kluven, för jag tycker verkligen om den gamla charmen, men å andra sidan så tycker jag om när det är nytt och sådär perfekt :P haha

    Och vad säger du? Ville ni inte ha fönster i duschen?! Det som är så praktiskt och vanligt ;) Vi har faktiskt haft fönster i duschen en gång, då var det dock på andra våningen och ett ganska litet fönster.. men, nog var det rätt märkligt ändå hehe


Svar på tråden BT-Veteraner