Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Just ja, hur klär man sig på 30-års fest? Vi ska på 30-års fest om ca 1 månad och jag vet inte hur vi ska klä oss. Jag måste köpa något nytt oavsett och kanske maken också. Det blir tacobuffé i en festlokal med bara party hela kvällen, som jag förstått det.


  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-08 23:54:40 följande:
    Jag tror ni kan ta vad ni vill som ni känner er lite fina i. 
    Tänk "klädkod kavaj" bara så löser det sig Glad 
    Ja, det blir mest troligt så, men vi får se om vi går ändå. Ingen av oss har just något att klä oss i, jag har börjat tveka på att ta med minstingen och.. ja. Jag känner mig inte så peppad längre :P
  • daniiel
    Lenblo skrev 2014-03-11 17:20:45 följande:
    Varit inne på sjukhus en vända till. Efter att varit trött och frusit i flera timmar trillade äntligen polletten ned. 39 grader på akuten, personligt rekord. Inget ont i magen alls. En liten varböld hittades med skiktröntgen + ultraljud. Några dagar  senare gick vi över till en antibiotikasort som visserligen måste ges i dropp, men endast en gång om dygnet - och jag kunde var hemma resten av tiden, med infart och allt Glad. Nu knaprar jag piller i ytterligare 10 dagar och hoppas på att vi totalt tar kål på allt vad bakterier heter den här gången. {#emotions_dlg.djavulsk}
    Nej, men fy stackare! Skönt att du bara behövde åka in en gång ändå, hur länge fick du vara där då? Kunde dom ge allt på en gång så att säga? När vi har varit med dottern, så har vi varit in fyra gånger per dygn och varje gång har tagit ca 1-2 timmar. Men skönt ändå att vara hemma däremellan.

    Jag håller verkligen tummarna för dig och hoppas på att du ska bli helst frisk nu! :)
  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-11 19:18:03 följande:
    Lusten kan gå över väldigt snabbt ja... 
    Men om ni alla är friska och pigga så försök gå. Det är ju mindre risk att man ångrar något man gjort än något man inte gjort (alltså om man går så kanske man får tråkigt och då kan man gå hem.
    Om man inte går kanske man missade något jättekul Flört 
    Ja, just nu är jag dunderförkyld, så lusten kommer säkert tillbaka bara jag blir frisk. Och om vi för börja sova på nätterna snart! :P Saken är den att FK är sen på att betala ut pengar, strular som vanligt, och eftersom det är både kuvertavgift för festen samt att vi måste köpa nya kläder om vi ska kunna gå, så är det inte säkert att vi har råd att gå helt enkelt. Tråkigt, men.. ja. Förhoppningsvis snabbar FK på sig lite :)
  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-11 20:29:23 följande:
    Trist.
    Men vi håller tummarna Glad 
    Ja, det är så typiskt! Och vi är inbjudna på bröllop i sommar, också med kuvertavgift som ska vara inbetald ungefär samtidigt som den till festen, så om FK inte hinner betala ut pengarna i tid för det så kommer vi prioritera bröllopet.

    Men som sagt, det skulle vara kul att gå egentligen, så vi håller tummarna ja! :)
  • daniiel

    Nu har vi härligt vårväder här, med ca 5-10 plusgrader varje dag, blå himmel och solsken. Tyvärr har det blåst jättemkt senaste dagarna, så det har inte varit speciellt kul ute ändå. Jag håller dock tummarna för att solen och värmen ska stanna kvar och blåste ge sig. Nu längtar jag till sommaren! :D


  • daniiel
    snowstars skrev 2014-03-12 11:36:01 följande:
    daniiel: vilken söt liten dotter du har! (kikat i andra tråden, alltså) kul att få se en bild på henne!

    Här håller jag på att stressa sönder. Okej, inte riktigt, förra våren var mycket sämre. Men det är mycket nu och nästa vecka ska jag på en träff på ett universitet i en stad där jag aldrig har varit och där jag inte känner mig trygg med varken lärare, kurskamrater eller kursupplägg. Antar att lite stress kommer försvinna efter det.

     Så jag längtar också efter sommaren, för då blir jag LEDIG! 
    Tack :) Jag är ju lite partiskt kanske, men hon är hemskt fin!

    Jag förstår att du känner stress inför det. Det skulle jag också göra. Jag håller tummarna för att det ska gå bra och att du ska kunna slappna av lite när det är gjort. I sommar får du passa på att njuta :)
  • daniiel
    Lenblo skrev 2014-03-12 16:53:11 följande:

    Vi har rensat ut en massa barnkläder som nu är för små. Majoriteten hade hon inte ens provat. Vi har liksom haft annat att tänka på de senaste veckorna. Det får bli med nästa barn.

    Solen skiner och himlen är blå. Brunch på den inglasade altanen och plötsligt känns det helt ok att vara sjukskriven. Känns bra att slippa bylta på Lillan så förskräckligt bara man sticker näsan utanför dörren. Nu ska vi bara skicka in mer papper till försäkringsbolaget och FK så att vi får lite pengar också. Lyckligtvis är inget dyrt inplanerat den närmaste månaden.


    Vad härligt att höra att det verkar som om du mår bättre :) Jag är också tacksam över lite mer värme ute, speciellt eftersom vår lilla inte har några vinterkläder som passar :P Jag köpte en typ overall, i storlek 50, men hon drunknar i den. Dessvärre skulle det bli kallt igen nu under helgen, huvva!
  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-12 17:33:33 följande:

    Åh jisses nu har jag varit med och städat på hotellet i 2 dagar och så ska jag köra fredag till måndag på städ också. Undrar hur det ska gå.
    Fötterna känns som två betongklumpar men med kraftig smärta samtidigt.
    Jag har ju inga skor som passar än. Vänsterfoten har inte svällt av som den borde ha gjort. Så i går var jag så glad när jag märkte att jag kunde ha mina WEB-sandaler (såna där med rullsula / massai-skor) eftersom dom skonar knän och rygg och brukar funka för mina vanligtvis onda fötter.
    Men jag hade glömt att jag ju inte använt dom på typ 6 månader... Och att det rekommenderas att man första gången bara ska använda dom i 30 minuter :/

    Så det sotar jag ju för i dag när det var dags för dag 2 på upplärningen.
    Tog med ett par platta sandaler som sitter halvbra, men jag får ju inget stöd under hålfötterna och dom är lite stumma, så jag får ju ont av dom också efter ett tags användning. Men då kunde jag i alla fall byta så jag slapp ha dom bättre (men jobbigare) WEB-sandalerna hela dagen.

    Att bädda sängar och släpa med vagnar och alla tunga lyft är ju inte så bra för min axel heller. Men jag behöver både tiden och pengarna ;)

    Vårvädret är helt underbart, det håller jag med er om :)
    Jag hoppas bara att vi slipper "äta upp det" om några dagar när det eventuellt skulle börja snöa igen... 


    Usch, det låter inte trevligt alls med skorna där. Jobbigt att inget blir riktigt bra, och speciellt när du ska vara uppe på fötterna en hel del. Jag avundas dig inte ska jag säga ;) Ja, kanske en aning när det är löning! haha

    Hoppas att det ska bli bättre med foten snart!
  • daniiel

    På tal om pengar iofs.. FK betalade ut mina pengar idag, så nu har jag shoppat ;) haha Jag passade på att köpa lite nya kläder till mig själv, då allt jag hade före/under graviditeten är för stort. Jag lyckades hitta dessa, nedan, och kalaset gick på hela 640kr ;) Tyvärr hittade jag bara ett par byxor, men lyckades gräva fram två par gamla i garderoben som nu passade igen :) Fast allra tråkigast är att jag inte hittat någon klänning till 30-års festen som är om 3 veckor. Nu börjar jag känna stressen!

Svar på tråden BT-Veteraner