Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Jag funderar på att springa ner på stan och kika om någon av dessa klänningar finns. Mest troligt inte, men kan ju vara värt att kika kanske..

    www.hm.com/se/product/22313
    www.hm.com/se/product/25922
    www.hm.com/se/product/21026
    www.hm.com/se/product/26410

    www.veromoda.se/vero-moda/dresses/sweet-pleat-3-4-short-dress/10109719,sv_SE,pd.html&forceScope=
    www.veromoda.se/vero-moda/maxi-dresses/slitty-s-l-long-dress/10107695,sv_SE,pd.html&forceScope=
    www.veromoda.se/vero-moda/maxi-dresses/stinna-lightning-s-l-dress/10105177,sv_SE,pd.html&forceScope=

  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-14 16:08:59 följande:

    Någon av klänningarna borde ju finnas så att du kan prova den i alla fall :) 
    Skönt att pengarna kom nu så slapp du den stressen 


    Man kan ju tycka det, men jag bor ju i staden mest sämst utbud verkar det som, för jag kunde inte hitta en enda av dom. Jag kunde faktiskt knappt hitta någon klänning alls på Vero Moda, trots att dom har över hundra klänningar i sortimentet.

    Hur går det för dig? Visst är du mitt uppe i städhelgen nu? Hur känns fötterna?
  • daniiel
    Lenblo skrev 2014-03-15 15:53:32 följande:
    Daniiel: Det var mycket grejer för 640:- måste jag säga. 3 veckor är ju gott om tid om man vill beställa något trevligt från nätet.

    Lillan har inte kommit på det där med att man ska ha ned ben och armar i golvet samtidigt ifall man ska komma framåt. Just nu ligger hon och trycker sig med armarna baklänges längs hela rummet.
    Haha ja, att shoppa från England och dessutom lite på rea, det är grejor det. Speciellt för snåla mig, som egentligen avskyr att spendera pengar på kläder!

    Nämen, lilla vännen då! Hur gammal är hon nu? Men du ska se, vilken dag som helst kommer hon säkerligen på det där :) Det brukar gå snabbt och utan någon större förvarning. Så var det när vår dotter ställde sig upp första gången, började gå och prata. Hon kröp aldrig sådär jättemkt, men hon opererades ju när hon var kring 4 månader och det tog ju flera månader för henne att riktigt repa sig, så kan väl bero på det.
  • daniiel

    Jag handlar nästan uteslutande kläder från ASOS och New Look, England alltså. Billigt och snabb leverans, snabbare än från tex HM, Ellos och Nelly. Nu ska jag dock en sväng, till, på HM och Vero Moda och kika på klänningar. Ska nog köpa ett par jeggings på Cubus också, sköna och billiga var dom :) Tyvärr är det som alltid, har man en större storlek än S-M, så antas man vara minst 180cm lång också.

    Chicita - Jag är avis på folk som kan sy. Jag önskar så att jag kunde det! Och visst, småsaker som kuddfodral, julstrumpor, gardiner och sånt går bra. Skulle aldrig våga mig på något annat dock :P

    Lenblo - Oj, 6 månader redan.. vad tiden går fort! Stortjej nu då :) Hehe ja, i den åldern brukar det inte länge vara så uppskattat att bara "ligga och slappa" :P Jag kan inte förstå att vår Tilda blir 5 veckor på onsdag.. Eller att storasyster blir 8år i år! När man får barn, så tycker jag tiden bara flyger fram. 


  • daniiel
    Aniara4 skrev 2014-03-17 19:30:25 följande:

    Hej allihop! Har inte varit så aktiv på sistone, men jag har läst. Jag har blivit arbetslös (pga neddragningen, alla inklusive chefen var jätteledsna) och har kräksjuka, så, eh, tjolahopp.


    Nej, men fy vad tråkigt att höra :( Usch, krya på dig!
  • daniiel

    Och allt jag vet om Falun och Borlänge är att båda ligger i Dalarna ;) Eller?

    Jag behöver klippa mig, tror håret skulle må bra av att kortas av ca 10cm. Då blir det alltså axellångt. Googlar på diverse frisyrer, men det är svårt att hitta någon som inte känns alldeles för platt och tråkigt, men inte heller alldeles för "out there", som ska passa om man är 27år, inte 17 eller 47år. 


  • daniiel

    Jaha, det är så pass nära emellan :) Jag tänkte att det var som mellan Umeå - Skellefteå ungefär, alltså ca 15mil. Där ser man hehe

    Jag har ingen speciell frisör jag går till, för det är väl ca 4-5år mellan gångerna jag klipper mig (hos frisör) och alltid tidigare när jag bett om råd hos frisören, så har jag väl inte direkt varit så nöjd efteråt tyvärr. Inte missnöjd, men det har en tendens att bli lite.. tråkigt.


  • daniiel

    Ja, någon form av A-linje page med snedlugg blir det :)

    Det är snart april har jag insett och vi måste börja klura på gästlistan inför dopet. Båda döttrarna ska döpas. Jag vill beställa inbjudningarna i april för att kunna skicka ut dom i början av maj. Även om dopet inte är förrän i slutet av augusti. Kyrkan rymmer 500 pers och församlingshemmet 150 pers, så gott om plats finns det. Bjuder vi in familjer, släkt (så som fastrar/morbröder/kusiner) samt våra vänner så landar vi på 90 personer där omkring, med barn inräknade då...


Svar på tråden BT-Veteraner