Inlägg från: Alvstina |Visa alla inlägg
  • Alvstina

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    confuzed86 skrev 2013-07-20 23:58:52 följande:
    Blir så Arg! Min sambos svensexa är planerad till den 27/7. Det är så att 4 st av ca 12 pers kommer varav alla är från min sida av släkten. Inte ens hans bästa kompis som Är bestman kommer! Det gör mig mest förbannad. Vet om att min m2b kommer bli så ledsen och besviken på Sin kompis. Jag kan inte nämna det till sambon då han ej får fatta när det är. Skrev även ett lite snällt sms till kompisen att jag hoppas han tänker om för Min sambos del då han kommer bli så ledsen... Inget svar på Det inte...
    Jag förstår precis! Tycker att det är så dålig stil av hans kompis...

    När vi bjöd in till bröllopet bjöd sambon in fler än vad jag gjorde, 57 personer från hans sida, men i slutändan kommer 17 stycken av alla som han bjöd in. Jag är otroligt besviken på hans släkt och även på hans kollegor som hade alla möjliga ursäkter, eller ingen alls. Jag vet att han är besviken, även fast han inte säger nåt. Svensexa kan han nog glömma tyvärr...
  • Alvstina

    johannisen, vi ska inte ha ringkudde. Mannen har den i fickan, precis som ovan :)

  • Alvstina

    Längtansfull, som tur är har vädret inget minne.. rent statistiskt har solsäkraste veckan redan varit (2 veckor sedan, jo det kollade vi upp när vi bestämde datum haha). Våra dagar kommer att bli fantastiska, så får vi passa på att njuta av vädret nu också :)

  • Alvstina

    Singing fantasia: nej, vad tråkigt :( Hoppas att hon blir bättre snart.. Kram

  • Alvstina

    Jag ska jobba nästan hela veckan, kommer bara att vara ledig på fredagen innan. Ca en vecka innan ska jag färga fransar och bryn. Naglarna kommer jag nog att måla själv. Sambon vill att tånaglarna blir blå, så då får det bli så :) Hans slips går delvis i blått.

    Blivande svärmor har bestämt att hon kommer hit redan på onsdagen, samma vecka som vi gifter oss. Varför vet jag inte för det kommer inte finnas något att hjälpa oss med förrän på fredagen, och det är framför allt dom som har bil som kan hjälpa oss med olika saker, hon kommer med tåget.. Jag tycker att det är rättså skönt att jag kommer att vara på jobbet under de omständigheterna.

    I morgon kommer det att vara en vigsel, under Helsingborgsfestivalen, som jag tänkte gå på. Brudparet har fått det mesta betalt och i gengäld står deras vigsel med i festivalprogrammet. Tänkte gå dit och titta i alla fall :)

  • Alvstina

    Vi väntar med efternamnsbytet till efter bröllopsresan. Nu har vi anmält att vi behåller våra nuvarande namn och när vi kommer tillbaka från USA skickar vi in ansökan om byte. Det var skatteverket som tyckte att det var bäst att göra så, jag vill ju inte riskera att mitt pass försvinner innan resan (som är bokad i mitt nuvarande namn) och när jag ska fixa ett nytt så står det ett annat namn däri. 

  • Alvstina

    Kom precis hem från "festivalbröllopet". En sak för alla att tänka på: håll buketten långt ner, annars ser det ut som att du håller  i en mikrofon. -Gäller såväl brud som tärnor :)

  • Alvstina
    confuzed86 skrev 2013-07-30 23:03:15 följande:
    Vi har valt mendelssohn ut och in den andra klassiska. Kommer ej på vad den heter :)
    Kan den andra som ni har valt vara Brudkör ur "Lohengrin" av Wagner, möjligen?

    Vi har valt Canon in D av Pachelbel som ingång och Änglagård av Isfält som utgång.
  • Alvstina

    Augusti13, jag beklagar verkligen och jag förstår. Min farmor gick bort för ungefär en och en halv månad sedan. Det är så otroligt sorgligt. 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!