Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Goli,
    Måste du berätta sådana skräckhistorier? Jag ska förbjuda rött vin på vårt bröllop, endast vitt vin får förekomma! :)
    Usch, det lät inte alls roligt. Eller ännu värre, jag såg ett klipp på en brud som sitter ner när hennes man ska ta av henne strumpebandet under bröllopet (en tradition i vissa delar) och så när hon ställer sig upp så har hon gaaaaaanska stor mensfläck på klänningen! Det är inte heller så kul kan jag tänka mig. 

  • kitkät

    Hej Asal! 

    Kul att du har hittat till dem tre musketörernas tråd! :) 

    Håller du också på att planera ett orientaliskt bröllop? Från vilket land kommer du/din blivande man ifrån ursprungligen?  

  • kitkät

    Asal,

    Ja, då har du hamnat på helt rätt plats! Vilket datum ska ni gifta er?

    Jag är syrian, min fästman är svensk.
    Goli är iranie, hon ska gifta sig med en landsman dvs. iranie!
    Pagnie är svensk men hennes blivande man är iranie.  

    Nu fick du en liten presentation av oss tre :)  

    Du behöver inte klicka in dig på tråden för att se om någon har skrivit, du kan istället klicka på "Senaste inläggen" (i den lila fliken), eller på "Forum", så uppdateras forumsidan och du kan se vem som senast skrivit i en viss tråd! Du kan också klicka in dig på "Mina favoriter", där sparas dom trådar som du skrivit i, så kan du se om någon skrivit i tråden sedan sist du själv var inne på tråden!  

  • kitkät

    Asal,
    Ja, det är bra att vara ute i god tid! Grattis till förlovningen! 

  • kitkät

    Goli, 
    Oj, då. Det låter inte trevligt. Jag har aldrig testat sådana piller!

    Idag tänkte jag sätta igång med min och Pagnies lista och skriva ner allt som behövs inhandlas och ordnas vad gäller alla "smådetaljer" som t ex festhäften, osv.  
    Känns skönt att ha det på papper, så man inte riskerar att glömma något som man velat ha. Jag tror inte jag kommer komma på allt på en gång nu, men man kan ju fylla på listan vartefter!
    Jag tycker det är roligt med listor... Ska nog göra en mapp också, med allt som rör bröllopsplaneringen, så kan man ha alla papper där, så blir det lättare att hålla ordning på allt!  

  • kitkät

    Asal,

    Men det är väl inte så konstigt att vi kommit längre än er i planeringen? Det vore nästan konstigt om ni hade kommit lika långt i planeringen som oss, med tanke på att ni inte ska gifta er förrän 2014 någongång? Ni har all tid i världen! Du kan slappna av och planera i lugn och ro! 

  • kitkät

    Jag har inte heller hunnit med någon lista ännu. Men vi har väl ingen deadline? :) 

    Vill tipsa er om en sida som jag precis upptäckt, www.lightinthebox.com, där finns en avdelning för bröllop & events. Finns massa smått och gott, t ex favoraskar till billigt pris! 

    Pagnie, du nämnde att du har en mapp med bröllopsrelaterade grejer, kan inte du dela med dig lite, om du har tips på bra hemsidor eller annat som kan vara nyttigt för oss att få ta del av?  

  • kitkät

    Ok. Men dela gärna med dig om du har något bra i mappen!

    Jag har en inspirationsmapp på datorn med undermappar indelade i bland annat "Bröllopsklänning", "Brudbukett", "Bröllopsfest" etc. 

    Och i pappersform har jag en checklista som jag bockar för vartefter något blir avklarat! Och papper från Panorama samt kontraktet från fotograferna som ska ta porträttbilder på oss.
    Jag ska skriva ut en "Fotograferings-checklista", så fotografen inte glömmer att fotografera något viktigt! Haha. Kontrollbehov, javisst!

  • kitkät

    Men hur har ni tänkt göra med festprogrammen? Just nu håller jag faktiskt på och pillar på "Festprogramsverktyget" på bröllopsguiden! Det är rätt så enkelt program... Och dom har massor med tips på vad man ska skriva, citat, texter, kärlekscitat, roliga vett och ettikett etc. 

Svar på tråden Orientaliskt bröllop