Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-02-12 20:26:50 följande:
    Tjejer, 

    Jag måste bara tipsa om en sida som jag snubblade in på nyss: www.facebook.com/dressroomlinne, en användare här på BT har skapat en tråd och tipsat om denna butik som ligger i Göteborg så jag var tvungen att kika in på den och jag blev nästan lite tårögd... SÅ fina klänningar är det!

    Jag har mejlat dom och om priserna inte är skyhöga och dom har klänningar i färgen aprikos så kommer jag beställa klänningar till mina brudtärnor därifrån! Annars beställer jag bara en till mig själv Demon

     
  • kitkät

    Juventina, 
    Vad kul att du hittat din drömklänning. Snart är det min tur, hoppas jag.
    Dj Ninor är bra, jag har varit på bröllop där han spelat, men sök på youtube eller gå in på hans fb, kanske har han lagt upp något där? Annars kan du ju fråga honom om det. Han spelar ju dawol, och jag funderar på att anlita honom endast för att spela dawol! Dj & liveband har vi redan bokat :) 

    Mustikka,
    Gå till förgående sida, jag tror du missade ett inlägg från mig till dig!

    Pagnie,
    Söta favoraskar, men ska det stå på engelska på korten?

    suzanna001
    Välkommen att joina oss, vilket land kommer du/han ifrån ursprungligen?
    Vart ska ni gifta er? 

  • kitkät

    Pagnie, 
    Dom var som sagt jättesöta, och matchar ju perfekt till ert fjärils-tema! :)

    Föresten, roligt att läsa om dig & din fästman!  

  • kitkät

    Pagnie,
    Jag har jobbat hela helgen, haft jour mellan fredag-lördag, samt jobbat idag också. Kom precis hem från jobbet nu. Inte konstigt att jag "aldrig" är inne då. Jag har i princip bott på jobbet sedan i fredags. Tungan ute
     

  • kitkät

    Mustikka, 
    Bra! Det är inte meningen att stressa dig, men man ska inte lyssna på dom! Ingen planerar ett bröllop på tre månader, varför dom fått för sig att man ska vänta till tre månader innan bröllopsdagen förstår jag inte. Man blir ju stressad av tanken!

    Ja, du har nog helt rätt, man ska inte bli avskräckt av regnperioden då det bara kommer en skur på några minuter och sedan skiner solen upp igen oftast! Det är i alla fall vad vi har läst till oss nu. Vi har även pratat med min farbror och hans fru som var i Karibien under regnperioden och det var strålande sol jämt, förutom några regnskurar som höll i sig i några minuter för att sedan återgå till sol!
    Vi har börjat titta lite mer och mer på Mauritius, i Afrika. Har ni något land som ni börjat fundera lite mer på?  

  • kitkät

    Juventina, 
    Hur lång tid tar det tills du får klänningen då? Jag tänkte också besöka White Birds. Det märket som jag fallit mest för är White One. Men jag har inte hittat en klokren klänning ännu.

    Har du någon mejladress till Dj Ninor? 

    Du verkar lite orolig att han inte ska vara bra... Och jag tycker inte att du behöver vara det, han är väldigt omtyckt och anlitas ofta på syrianska bröllop. Jag har som sagt varit på ett bröllop då han spelat, och då spelade han både syriansk, libanesisk och västerländsk musik. Och dessutom så spelar han dawol!
    Ni kan ju mejla honom en lista med låtar som ni absolut vill att han ska spela och utöver dom låtarna så kan han få fria händer. Om ni inte vill att gästerna ska gå fram till honom och önska låtar (med risk att han då spelar låtar ni inte gillar), så kan ni tala om det för honom.  
    Vi har anlitat en professionell svensk Dj, men även till honom kommer vi mejla en lista med låtar som vi absolut vill höra på bröllopet och utöver vår önskelista så får han fria händer. Då kan det inte bli fel!  

  • kitkät

    Pagnie,
    Vad söt du är. Haha! Ni kan få min mejladress, så vet ni hur ni kan få tag på mig om jag mot all förmodan skulle försvinna från BT! Men chansen är mycket större att ni försvinner innan mig, eftersom jag är den av oss som gifter sig sist. Men visst är det lite häftigt, du gifter dig i juli, goli i augusti och jag i september :)

    Jag börjar ångra lite att vi inte valde första helgen i oktober ändå, som vi först hade tänkt. Oktober känns bättre än september på något sätt. Och då är det också större chans att höstfärgerna hunnit komma fram. Det är nog bara mina bröllopsnerver som spökar, men är det försent att ändra datum nu, till den 4 oktober istället?  

  • kitkät

    Lavelii, 

    Välkommen att joina oss! Här har du en till syrian! :)
    Vad kul att få lära känna lite syrianer här på BT. Jag ska dock gifta mig med en svensk man, så vi kommer hålla ett syrianskt/svenskt bröllop.

    Cleopatra är en väldigt fin lokal, vi var på bröllop där för några veckor sedan. Men jag tycker faktiskt att Hallundas festvåning är minst lika fin! Vi hade först tänka hålla bröllopsfesten i Hallunda, eftersom jag verkligen gillar den lokalen - men tyvärr så har vi för få gäster för just den lokalen. Den rymmer ju upp till 1000 personer, så med våra ynka 200 gäster så hade det sett riktigt tomt ut.
    Men vi förälskade oss till slut i Panorama och ska nu alltså hålla vår bröllopsfest där, den 27/9.

    Hur många gäster kommer ni bjuda ungefär? Vilken sångare har ni bokat?  

    Om ni kan tänka er att hålla bröllopsfesten på en fredag så är det säkert ledigt fler datum i september & oktober. Vi ska gifta oss på en fredag.  

  • kitkät

    Pagnie,

    Jag vet inte om det bara är hjärnspöken, men ibland så får jag en klump i magen och tänker: Jag ville ju att bröllopet skulle hållas i oktober, varför valde vi då september? Och ibland så glömmer jag bort den tanken och är nöjd med att vi valde september ändå. Men jag vill ju så gärna att det ska vara höst när vi gifter oss, och jag är väl orolig att hösten kanske inte hunnit komma i slutet av september? Är jag nojig i onödan? Det vore nog inga problem egentligen att ringa till Panorama & kyrkan och be om att få byta datum. Men då måste vi byta datum på allt som vi bokat; bandet, Djn, konditoriet, bilen etc. 

  • kitkät

    Lavelii,

    Jag tycker ni gör ett bra val! Vi träffade arrangören Afram i Hallunda festvåning i oktober, när vi började titta på festlokaler! Han är väldigt trevlig och verkar kunna sin sak. Jag har dock hört att det inte längre är han som är arrangör för festlokalen! Men jag vet inte säkert. Har ni träffat någon från Hallunda festvåning, eller har ni bara prel.bokat via telefon?  

    Kyrka får du boka själv, det har festarrangören ingenting med att göra. Vi ska gifta oss i Mariefreds kyrka.  

    Jag har varit på bröllop i Hallunda, vid ett eller två tillfällen. Jag har tyckt att det är bra. Däremot kan jag inte uttala mig om fotograf/kameraman, man jag har inte hört något om att dom skulle vara dåliga faktiskt.

Svar på tråden Orientaliskt bröllop