Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Lavelli, 
    Jag måste bara göra ett litet inlägg om det du skrev, att Cleopatra har fula gula sammetsgardiner, för det stämmer inte! Vi var där för några veckor sedan på ett bröllop, då var det jättefina vita gardiner som täckte alla fönster - riktigt elegant. 

    På Panorama är det beiga gardiner, men jag sa till dom när jag var där första gången att jag inte gillar gardinerna, och då sa dom att dom är igång med att byta gardiner etc. I annat fall så kommer jag klä fönsterrutorna med vita/beiga tyger.

    goli & Pagnie,
    Jag tror faktiskt att det mest är hjärnspöken. Har pratat med min fästman om att byta datum och han bara skrattar åt mig, för jag lider av något som heter extrem beslutsångest. Jag har beslutsångest över alla beslut, stora som små, vilket är väldigt jobbigt både i vardagen och när det gäller att fatta större beslut. Oavsett vilket beslut jag tar så ångrar jag mig. Och av den anledningen så har min fästman satt ner foten och sagt att det överhuvudtaget inte kommer på fråga att byta datum nu.  Och på något sätt så känns det skönt, för då behöver jag inte fundera något mer på det. Som sagt, ibland känns det jättebra med datumet och ibland så får jag en klump i magen. Men så kan det även kännas när jag väljer att köpa röd mjölk istället för grön. Haha, inte riktigt kanske. Men nästan! 
  • kitkät
    Mustikka, 
    Du kan tala om för dom på Mona Lisa att du inte är riktigt förtjust i gardinerna och se om dom har en annan uppsättning? Och kanske kan dom ta ner discokulan? Det borde inte vara några problem tycker jag. 

    Juventina,
    För att skicka en bild på din klänning så klickar du på "Ladda upp bild" precis under rutan där man skriver inlägg och sen så klickar du på "Posta inlägget". 

    Vad skönt att det löst sig med Dj ändå. Får jag fråga vad dom som du har preliminärbokat tar i pris?
    Och jag blev lite fundersam, men måste man HYRA högtalare på Panorama? Djn kan väl använda samma högtalare som livebanden spelar på?

    Jag tycker också 6 veckor innan bröllopet för planering låter alldeles för sent. Vad sa du till dom? Jag vill planera allt helst tre månader i förväg. 
  • kitkät

    goli,
    Du är så jävla söt, vet du det? Jag har aldrig träffat dig, men ändå kan du få mig på bättre humör direkt. Du kan verkligen uppmuntra en och du tar dig tid att läsa det man skriver, tänka ut ett bra svar och skriva ner uppmuntrande ord! Det vore väldigt jobbigt att boka om allt, fotograf, kameraman, bil, tårta och allt annat som vi gjort klart. Så jag får helt enkelt vänja mig vid att jag inte kommer få ett oktoberbröllop, ett septemberbröllop är lika bra! :) Haha.. trots att jag skriver det, så kan jag inte låta bli att tycka att oktober låter bättre än september!

    Juventina,
    Ja, jag håller med dig. Jag hade också velat gå igenom detaljer redan nu typ. Det är skönt att få det gjort. Jag säger det ännu en gång, med risk att låta rasistisk... Det är en av dom största anledningarna till att jag ogillar att ha att göra med utlänningar. Dom är ofta ute i sista sekund, nonchalanta och har inte sinne för detaljer.
    Men jag fick faktiskt ändå ett väldigt bra intryck av dom på Panorama, han verkar i alla fall ha ett sinne för detaljer och verkar väldigt ordentlig och mån om att det ska bli precis som man vill ha det! Så jag hoppas på det bästa, även fast dom vill vänta till så sent med planeringen :) Att provsmaka maten har vi inte pratat med dom ännu, det kanske vi också borde göra? Jag har inte ens tänkt på det.

    Men alltså.. Vad jag vet så finns högtalare på Panorama, bandet tar bara med sig instrument, men högtalarsystem finns på plats. För oss har dom inte nämnt ett ord om att vi måste HYRA högtalarna som finns på Panorama. Jag får väl ringa och höra med dom då. Usch, jag hatar att ringa och prata i telefon, jag föredrar mejl men dom svarar ju inte på mejl. 

  • kitkät

    Lavelii, 
    Det är goli som ska ha tack, det var hon som tipsade dig om White Palace :)

    Ja, Afram pratade om att dom skulle köpa in en kristallkrona när vi var där och pratade med honom! Det kommer nog se jättefint ut!
    Vi kommer nog inte välja att ha tyger på taket, då vi älskar Panoramas tak som det är, det är ju spotlights över hela taket och hyra kristallkronor. Känns dumt att täcka taket då! Hur många meza-rätter har ni tänkt välja till? 
    Jag är osäker på om vi ska välja 10 eller 12. Vissa meza-rätter känns verkligen onödiga, eftersom det inte alls är många som äter dom, t ex mhamara. 
     

  • kitkät

    Föresten Juventina, 
    Vad får ni betala för inbjudningskorten styck? Vi har inte heller beställt inbjudningskort ännu.  

  • kitkät

    Lavelii,
    Panorama är visst fortfarande verksamma, men dom har bytt ägare! Konstigt dock att du inte har fått tag på dom. 
    Jag tycker absolut att ni ska prata med dom på Panorama också, även fast ni mer eller mindre har bestämt er för Hallundas festvåning. Det är alltid bra att kolla olika alternativ, se över priser etc.

  • kitkät

    Vi ska ha sångaren Bashar Yuhanon & en svensk Dj - eftersom det blir ett syrianskt/svenskt bröllop. 

  • kitkät

    Lavelii,
    Bashar Yuhanon är världsklass! Jag har alltid drömt om att just han ska sjunga på mitt bröllop. Så en dröm har gått i uppfyllelse kan man säga :) 

    Är ni syrianer från Turkiet eller Syrien? Vi är från Syrien, eller ja, mina föräldrar. Jag är född i Sverige. Så vi pratar arabiska och därför var det viktigt för mig att ha en sångare som sjunger både på arabiska och syrianska.  

  • kitkät

    Mustikka,
    Får jag fråga varför ni valde Mona Lisa från första början? Vad var det som gjorde att du föll för Mona Lisa?

    Jag vet precis hur det är att ha beslutsångest, om du läser mina tidigare inlägg idag & igår så kan du se att jag också har beslutsångest och min fästman blir galen på mig. Jag har fått för mig att vi har valt fel datum, jag har en klump i magen och jag ångrar att vi valde september när vi egentligen hade bestämt oktober först! Och nu känns det försent att byta datum. Och jag vet inte om det är hjärnspöken eller om min ångest är verklig. 
    2013-10-04 känns bättre än 2013-09-27. Eller hur?
    Eller? Ja, du fattar.. Jag är beslutångesten själv! 

Svar på tråden Orientaliskt bröllop