Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-01-22 22:52:56 följande:
    Haha Pagnie, du är så go' "tänk om dom inte kommer tillbaka. hur ska jag då hitta dom igen?". 

    Jag har tyvärr ingen facebook. Jag har aldrig haft och kommer nog aldrig att skaffa det heller! Vi får helt enkelt komma på ett annat sätt att hålla kontakten på. Men jag kommer som sagt finnas kvar på BT, åtminstone fram till september, och med stor sannolikhet även efter det. Så mig kommer ni nog kunna få tag i ändå. 
    Och en vacker dag kanske vi kan ses över en fika? :)  

    Jag är bara orolig att jag ska känna mig ensam på BT när ni har gift er och blir upptagna med era liv, medan jag fortfarande har 1-2 månader kvar till mitt bröllopet då. Vem ska jag då prata med när jag har panik över saker som går fel i slutskedet av planeringen?  
    haha du får fortfarande prata med oss så klart.
    och så klart att vi ska ses över en fika. jag bestämmer att vi tar fika i stockholm i sommar. vad säger ni?
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-22 23:03:59 följande:
    Men hallå! Det här är orättvisst... Nu kommer ni ha massa privata konversationer på FB utan mig! Det kan jag inte gå med på. 
    haha precis. klart vi kommer. men som sagt du vet vart vi finns. moahahaha
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 22:59:39 följande:
    Hahaha! Nu har jag addat dig! åh vad kul! å vilket otroligt vackert par ni är! Så roligt att äntligen få se dig iaf. Kitkät får vi tydligen vänta med till sommaren... Skrattande Men Kitkät, om du skulle ångra dig så vet du var vi finns!

    Tycker att det låter fantastiskt att vi äntligen ska träffas under sommaren! sign me up!
    tack så mycket. så skönt att äntligen få det där ansiktet. och som alla iranier är ni vackra hela bunten, tror du kommer bli en fantastiskt vacker brud. :D
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 23:09:21 följande:
    Skämt åsido, du frå inte känna dig utanför, Kitkät. Vi kommer fortf ha alla bröllopsdiskussioner här ju. Vi får komma på ett bättre sätt att ha kontakt med oxå.., frågan är vad? mail, kanske?
    nejnej ge henne inte idéer nu. hon måste ju skaffa facebook ;)
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 23:17:16 följande:
    tjejer, måste tyvärr ge mig nu alltså. ska upp tidigt imorgon. Måste bara säga att jag hade hamnat i en fas då jag inte ens ville nämna bröllop men nu har ni fått mig på andra tankar o det känns jättepirrigt igen! så tack för det!

    Godnatt på er o hörs snart igen!
    kram på er!
    godnatt Goli!!

    hör en annan dag och snackar mer skit. jajg måste göra skiss på sofren som du får godkänna sen.
  • Pagnie

    nej men kitkät jag lovar jag kommer absolut inte lämna tråden innan du har gift dig det lovar jag dig. Vi är med dig ända till slutet det vet du väl?

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-22 23:22:49 följande:
    Det värmde, Pagnie! Det glädjer mig att ni blir kvar med mig. 
    Jag ska nog också bege mig nu. Men kom på något nytt projekt till oss imorgon!  
    haha jag ska försöka. vi hörs i morgon. ;)
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-23 09:30:59 följande:
    Pagnie, 
    Jag har hittat en syssla till oss. Vi ska skriva en lista på alla "små-saker" som vi måste ordna till bröllopet, t ex festhäften, vigselprogram, såpbubblor och andra små detaljer som vi vill ha med! 
    Vi skriver t ex: Såpbubblor, ettiketter till samt satinband.
    Färdigt festhäfte eller pyssla ihop ett festhäfte och då behöver detta inhandlas: bla bla bla

    Ja, men du fattar säkert? Sen delar vi med oss av varandras listor och ser om någon av oss missat något!

    Jag läste en bröllopsblogg igår och fick lite panik, känns som jag tagit det alldeles för lugnt med bröllopsplaneringen. Nu sätter vi igång på riktigt här!  
    haha timing att jag kom in precis då ;) jag sätter igång med det asap. dock får det bli mellan alla måste idag ;) kan lägga in en lista ikväll, blir det bra?
  • Pagnie

    Kitkät. ja jag är med i den sidan och har varit med i den sedan 2011 haha. jag har haft liiiiiiite framförhållning tror jag nog. men jag har dock inte utforskat den sidan all the way så att säga. så det får jag kanske ta och göra.
    Men listan har blivit lite lidande. har inte hunnit men ska försöka ikväll. just nu håller jag på att bli sjuk, IGEN. jävla skit alltså. jag fattar inte vad som hänt med mitt immunförsvar för det har alltid varit bra och nu får jag förkylning på förkylning. dock slapp man ju vinterkräksjukan.

    Välkommen till tråden Asal. roligt med fler som ska fixa persiska bröllop.
    jag är som dom redan sagt svensk men jag gifter mig med en iranier. Även vårt bröllop kommer gå i persisk anda med persisk buffe, sofreh aghd osv.
    Vi kommer hålla vår fest på olles krog där allt ingår i paketet så vi körde på det så vi slipper göra så mycket, haha. för jag hittar massa saker att göra ändå.
    har du tänkt något på vart ni vill vara? alltså vad gör slags lokal och så?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop