Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    och bara för att jävlas lite extra med dig så svarar jag i två inlägg. haha. tycker det blir jättefint med rosorna till tårtan. asnice. blir mer och mer sugen på cupcakes faktiskt.

  • Pagnie
    Asal skrev 2013-02-04 23:32:44 följande:
    Jag tänkte bara säga att följer era inlägg tjejer. 
    Känner bara att jag inte har så mycket att komma med då vi inte alls ahr kommit nånstans i planeringen :(

    Jag insåg att när det börjar bli dags för mig kommer ni att redan vara gifta och kanske till och med vara med barn.

    VEM ska hjälpa mig då?!? :(

    Kitkät det där med cup cakes och det "vanliga" tårtan kommer bli sjukt fint. Er tårta kommer att vara riktigt fint. 
    du kan alltid fråga oss. vi kommer inte försvinna från jordens yta bara för att vi är gifta. Vi finns att hitta ;)
  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-05 13:30:02 följande:
    åh vad duktig o ansvarsfull du är! Precis vad jag ville höra! Hahaha, än så länge var det bara det men jag återkommer med mer! Skrattande
    så klart jag är. :P jag är kontrollfreak och ska ha koll på allt. och på tal om det har jag fått UVI. fna goli inte okej. Vårdcentralen dissade mig för att jag bara hade haft symtom en dag. åkte till jobbet tog en urinsticka. blod 3+, protein 3+, leukocyter 2+ och positiv nitur. ska jag gå och trycka upp den i ansiktet på dom tro?

    Ja så nu är jag all set för att börja baka bebis. men som det ser ut nu så väntar vi nog tills i maj i alla fall. ifall att liksom. jag vill kunna komma i min klänning. ;)
  • Pagnie

    nej fan för er tjejer. hur menar ni att jag efter en hemsk arbetsdag ska orka läsa igen ALLT? Ja det är bra ni tänker på mig. tur att jag tycker om er ändå. ;)

  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-05 17:19:28 följande:
    Pagnie, tråkigt att höra! Läste om det på fb, men trodde du menade att det var dagens första patient! Usch då, har du antibiotika eller ska du kurera dig själv? Jag fick UVI första gången när jag var 19 och efter det var det en del av min vardag. Var typ konstigt när jag inte hade UVI. I början fick jag en massa antibiotika-kurer men började utveckla resistens mot de flesta. Så nuförtiden brukar jag kurera mig själv med en massa massa citronvatten, tranbärsjuice och vila... funkar faktiskt bra, brukar bara ta typ 2-3 dagar. Tycker absolut du ska trycka upp urinstickan i ansiktet på dem! De jävlarna! Glad

    oroa dig inte, kommer att bli bra. o det kommer att vara maj innan du vet ordet av!

    förresten, när var du hos tandläkaren sist? oxå bra att ha kollat allt på den fronten innan ni bakar bebis!
    haha ja men jag har fått det oftare efter att jag blev 21 då jag fick det första gången. men selexid funkar fint på mig så nu ska det nog bli bra. :D
    ja citronvatten drack jag hela dagen igår. funkar faktiskt bra.

    okej? varför ska man gå till tandläkaren? vad har det med något att göra?
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-05 20:12:21 följande:
    Här är den nya klänningen! Jag älskar den och den är mer jag.
    Den andra klänningen är otroligt vacker men jag hets köpte den och var lite tveksam. Klänningen är för stor och felet dem gjorde var att säga att de kunde sy in den. Efter att jag fått veta att mycket av pärlorna på bandet skulle bort pga minskningen så tyckte jag att det var onödigt, dessutom skulle dem ta väldigt mycket för att sy in den.
    Skyller på bröllopstidningarna, när jag såg denna klänning ville jag gråta. Gråter man så är klänningen den rätta <3

    Vad tycker ni? alla vi har ju olika smaker Skrattande


    den var verkligen jättefin. påminner om min klänning en hel del. jag gillar ju det här med korsett och massa massa tyll nertill så det är så min klänning är :D så jag är all for it.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-05 21:47:04 följande:
    Tack =) Oj vad roligt att du har en liknande då är jag inte ensam med en massa tyll och korsett :D 
    Den var dessutom inte dyr, den enda nackdelen är att den kommer i Juni, en månad innan mitt bröllop , får hålla tummarna att det inte blir några fel på vägen. Men designern är ganska bra på att skicka klänningarna i tid sa butiken och har aldrig haft förseningar.  I MORGON SKA JAG BESTÄLLA DEN, iiiiiiiiiiiiiiiiih...... Är så excited kan knappt vänta.

    Hur länge tog det för dig att få din klänning? 
    oj det är inte klart än. beställde sista september. den kom men var fel storlek så den ska sys in nu. krångel har det varit. men tog ca 4 månader om man ska räkna som det ska vara helt enkelt.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-05 23:25:42 följande:
    jo det sa butiksbiträdet också. Att i slutet på maj och början på juni är den i butiken. Sen har jag en månad att fixa med klänningen om det behövs justeras de sista. Synd att det krångla till sig för dig, skulle bli tok arg! Hoppas dem fixade till det ordenligt och att du fick någon form av kompensering
    ja jag hoppas det blir bra denna gången. annars ska dom få höra på annat. men det gör egentligen inget eftersom jag har varit ute i så god tid. så därför hoppas jag att det går smärtfritt för dig som inte har lika stora marginaler.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-06 13:16:26 följande:
    hoppas du mår bättre idag! UVI är en riktig förbannelse, tydligen väldigt väldigt vanligt hos kvinnor i fertil ålder. TYVÄRR! Men skönt att du mår bättre!

    Om du har en pågående infektion i tanden utan att ha symptom. Inte så bra om infektionen sprids. Vet inte hur det är här i Sverige men i Polen händer det kvinnor som är gravida och där rekommenderar man ett tandläkarbesök oxå to cover all bases!
    fan då måste jag gå till tandläkaren alltså? tur jag har mitt tandabbonemang. det räddar mig. får boka tid i mars eller något då. eller kanske april. men det ska nog gå bra.
    dock tycker jag inte kvinnor som är gravida får infektioner så speciellt ofta. ;)
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-06 22:18:14 följande:
    Du har så rätt så! Hur ska man kunna välja mat om man lixom inte ens vet vad det smakar, nu förstår jag kanske alla små rätter men varmrätten ska jag ta mig tusan smaka på och Tårtan! Får gå till självaste konditoriet och be om en bit hahah!

    Nu är klänningen BESTÄLLD :D provade en liknande modell från samma designer och den satt så otroligt fint, dessutom så var det den storleken jag ville kunna komma in i, jag blev ganska överaskad då jag trode jag var större. Det bästa är att de snörning bak så den går att justera ifall jag blir mindre. Nu är jag härmed den gladaste tjejen på jorden känns det som. 

    Hmm tänkte på en sak... Ska ni ha en massa prylar i toaletterna? typ spray parfym hårnålar, sytråd osv. En nödfall låda för alla. Främst tänkte jag på mig ifall det händer något men kan vara en idé för resterande tjejer som vill piffa upp sig.  
    ja det där med korg på toaletten har vi disskuterat tidigare i tråden. står på min att göra lista som jag la upp för någon dag sen. Jättebra tycker jag det verkar.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop