Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-02-14 14:14:43 följande:
    Pagnie,

    Tråkigt för er del att Josef har slutat, om du nu kände extra förtroende för just honom. Men vad är det som gör dig orolig? Du skriver att du är orolig att dom kan "fula" sig? Hur då menar du? Att nya ägaren inte ska leverera det ni kommit överens om?  

    Men vad kul att du fått en del gjort. Verkar konditoriet bra tycker du? Eller du kanske inte varit där någongång ännu? Vet du vad fotografen heter? Det kanske är Oscarsfoto, samma fotograf som vi ska ha ju! Med tanke på att er fotograf också är från Södertälje! För övrigt så har vi kontaktat Oscarsfoto och bokat dom. Så vi ska dit 8-10 mars, den helgen då vi ska vara i Sthlm, för att skriva på kontraktet! 

    Och vad gäller din syster & solosång. Jag förstår inte riktigt. Kontaktade solisten dig och skrev ordagrant att hon inte vill sjunga just den låten på ditt bröllop för att din syster inte vill det?  
    ja alltså jag är lite orolig att han den nya inte är lika medgörlig som josef men som sagt så står ju allt in i minsta detalj på kontraktet så det är ju lugnt i och för sig.

    nej robertsfoto tror jag vår heter. så det är inte samma. men vi har pratat med honom och ska bestämma ett exakt datum och så för när vi kan. lite svårt att få ihop det med en man som jobbar raka veckor.

    alltså jag känner solisten men hon är min systers bästa kompis. solisten skrev efter att jag skrev till henne om vilken låt vi ville ha så skrev hon att hon inte kunde sjunga den för att hon har lovat min syster att sjunga den på hennes bröllop.
  • Pagnie

    åh världens bästa svärmor nummer 3. hon är för underbar. min svärmor ringde henne igår angående inbjudningskorten och hon drog i alla trådar som hon hade för att fixa detta. hon ringde runt massor och hittade då ett tryckeri som trycker persiska kort. underbart. nu kan vi äntligen få det fixat. :D

    kände en liten oro för det där med inbjudningarna men nu är det äntligen löst.

  • Pagnie

    ah det hade jag helt missat då måste jag säga. få på mig. inte helt klänningar i min stil men fina tärnklänningar. gillar många utav dom med bling bling på :D

  • Pagnie

    världens underbaraste sambo sände blombud till mig idag. Väntade utanför dörren när jag kom hem från jobbet.



    Fick en fin nalle med också och en söt liten lapp
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-15 10:50:51 följande:
    Härligt vad romantisk din man är! Jätte fina blommor pagnie och så gulligt att skicka ist för att hämta. Måste visa vad jag fick. Hihi
    ja han är ju det. han kan när han vill. det lovar jag. skönt med lite romantik i vardagen.
  • Pagnie

    måste bara säga att min bok äntligen kom idag. som jag har längtat efter den. ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag sätta mig med den och bara läsa. underbara bok. hoppas den innehåller en massa bra tips.
    vill bara planera mer och mer och mer.

    Men nu är ju ändå det mesta klart. nästa del på schemat blir det persiska vigselbordet och inbjudningarna. :D

  • Pagnie

    Flickor nu har ni varit tysta alldeles för länge. Men jag kom bara in för att säga att idag är det en bra dag för att köpa aftonbladet och slå upp mittuppslaget. ;)

  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-16 17:13:36 följande:
    ååååh va gulliiigt :D Vi fick oxå vara med i tidningen fast i Finlands svenska Hbl för några veckor sen! Det är så roligt. Hur lyckades ni få komma med i aftonbladet? 
    haha ja våra 15 minuter var det där. ;) men sambon skulle så spexa. några normala kort men dom valde det när han bråkade. typiskt ;) haha.
    hon skrev ut en förfrågan på BT om någon ville ställa upp vi svarade och hon valde oss bara. tror det var på grund av vår budget så hon kunde ha överskriften med en kvarts miljon. låter ju så mycket
Svar på tråden Orientaliskt bröllop