Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Mustikka skrev 2013-02-08 23:24:28 följande:
    7500???? Är det kungens frisör eller haha :P
    haha nej inte riktigt. men hon sätter i löshår med keratinfästen också. alltså en riktig förlängning, sen sminkar hon och gör uppsättningen och kör två konsultationer och kommer till mig på bröllopsdagen ;) Så jag får mycket för det.
  • Pagnie

    Nu letar jag hårsmycken och som ni vet så är ju jag Ebay nörd. ja jag vet. men hårsmyckena på brudbutikerna kostar drygt 1000 kr och det är liiiite mycket tycker jag allt. och jag har ju nu tänkt börja få in fjärilarna i allt. Så nu har jag hittat två som jag tycker om och undrar om ni kan hjälpa mig med lite åsikter här.




    Viklen utav dom blir bäst tror ni?
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-10 17:19:41 följande:
    Föresten flickor, 

    Jag var på Örebros bröllopsmässa idag och det var riktigt dåligt! Slösade med pengar & tid i onödan! Men vi kom i kontakt med en Dj i alla fall och han verkar bra! Vi har ju redan bokat Dj, men den Dj som vi har bokat tar 4000 kr för 4 timmar... Men Djn som vi träffade på bröllopsmässan tar 5000 kr och stannar så länge man vill!
    Och det vore ju bra för oss som ska ha liveband också, då kan Djn spela precis i början - brudvalsen & lugnare musik under middagen och sedan ta en paus och låta bandet spela, för att sedan återigen någongång runt midnatt sätta dansgolvet i gungning! Och då behöver man inte planera in det så att det MÅSTE ske inom 4 timmar från det att han anländer... Men vi får se hur vi gör, vi ska läsa på lite om honom innan vi bestämmer oss!  
    usch vad tråkigt att det inte var bra. det är en här någon gång i mars också. hoppas på att den är bättre bara.
    för övrigt så är kläder till sambon bokade. Så skönt att ha det klart. och du hade rätt kitkät det blev något helt annat. dom sa att det var en jaquete men den är ju när man googlar på det ganska lång. det var inte den han skulle ha. men ja hur som så blev den jättebra och han ska ha en marinblå med vit skjorta och cremefärgad väst och kravat.. :D
    snygg som fan var han. kommer bli helt stum den dagen vi gifter oss för han var ju så snygg. jaja nu får jag sluta tjata. ;) haha
  • Pagnie

    vad skönt att ni sa samma som jag tänkte. känns som att tvåan är lite mer flickig men att den första är snygg liksom. så det blir nog den. beställer från england som vanligt. haha

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-10 18:21:06 följande:
    Pagnie,
    Så det blev jaquette ändå? Jag sa ju det! Vart var ni och hyrde/köpte hans kläder?  
    haha ja det blev ju tydligen det. men som sagt det var ju så snyggt. ;) vi var på stockholm brud och fest. som med allt annat. :D

    min blivande fixade även med monogramet som vi ska ha på inbjudningskorten nu också. äntligen fick han tummen ur så att säga. och jag måste säga att när man väl får han att göra saker till bröllopet så blir det helt perfekt.


    Detta kommer vi trycka på inbjudningskort, festprogram, vigselprogram osv osv.  Ska vara genomgående på hela bröllopet. :D vad tycker ni?
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-10 19:00:49 följande:
    Pagnie,
    Vad fint! Och så fick han ju in lite fjärilar också :) 
    Men datumet tycker jag är lite otydligt, man ser inte om 7:an är en 7:a eller ett J.  
    haha nej det är för att det är en jpeg. fil ;) den vi skickar är en PDF. blir en viss skillnad. :P
  • Pagnie

    nu har jag dessutom beställt en slips till min pappa att ha på den stora dagen och även så beställde jag det första hårsmycket. :D
    Så nu är jag mer än nöjd med dagen. måste nog beställa min favorlådor snart också. och så måste jag hitta sådana där flätade korgar. någon som vet vart det finns?

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-10 20:40:06 följande:
    Mustikka,
    Har du hans mejladress? I så fall skulle jag gärna vilja mejla han! Jag mejlar hellre än att prata i telefon :)
    Men 3500 kr låter lite mycket för en uppsättning, men det kanske är det man får förvänta sig?  
    det är rätt mycket för en uppsättning skulle nog jag vilja säga. hittade ett ställe här i etuna och där tog dom 3500 för uppsättning och sminkning plus påklädning och tilltugg.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-10 20:48:04 följande:
    Pagnie,
    Ja, jag tycker faktiskt att det låter mycket...  
    då är vi överens :P

    haha du man kommer hitta bättre saker hela tiden. tror egentligen att man skulle behöva oändliga resurser och kanske 5 år för att verkligen få ihop det bästa för bröllopet. :P jag har hållt på 1 år och 3 månader men hittar ändå saker heeela tiden. så ja mycket tid behövs. men kolla med henne då. :D
  • Pagnie

    mustikka: jag tycker det var fint. visst dom gör det ju säkert mer noga när det väl är dags antar jag men själva uppsättningen tycker jag var jättefin. Men som sagt ser lite slarvigt uppsatt ut. men dom gör det ju säkert bättre den dagen.
    Du passade bra i den också. skulle också vilja ha uppsatt så där men jag vet inte vad som blir bäst. uppsatt eller halvuppsatt. men som sagt du var jättefin i det och det såg bra ut.

    ja visst kan han det. när han vill så att säga. har nog hittat någon som kan göra stämpeln också.

Svar på tråden Orientaliskt bröllop