Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Mandis skrev 2013-02-06 23:54:59 följande:

    Hej tjejer, har inte varit inne här på länge nu. Har skummat igenom era inlägg litegrann..vilken fin tårta+cupcakes Kitkät! Och vilken fin klänning du har beställt Mustikka.


    Pagnie (+ni andra om ni vill) jag har hittat mitt flödesschema inför bröllopsdagen och kan maila den till er om ni vill..dock är det lite "bridezillavarning" när man läser den men för oss var det perfekt för vi kunde verkligen slappna av på själva bröllopsdagen tacke vare schemat. 2 veckor innan bröllopet hade vi en liten brunch hemma med alla i brudföljet + toastmastrar och alla fick varsitt schema så att dom var insatta oxå haha.


    Jag kan även maila vårt festprogram om ni vill, om man vill kan man ha den som en mall och byta ut innehållet till sitt eget =)!


    Om ni är intresserade kan ni skriva era mailadresser här eller skicka till min inbox så mailar jag allt till er =)!


    JAAAAA!!!! Maila Maila Maila Maila!! :D
  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-07 14:50:27 följande:
    det e skönt att höra! sitter o pluggar obstetrik nu. tyckte första delen var så spännande o kul o blev rejält sugen på att bli gravid osv osv... tills jag kom in på sjukdomar etc. Inte lika kul längre. jävligt avskräckande! Rynkar på näsan
    haha jag älskar obstetrik. tänkte läsa någon sådan kurs i höst. nu läser jag ju akutmedicin och infektionsmedicin. :D askul.
    nej men oroa dig inte dom där komplikationerna och sjukdomarna i samband med graviditet är ju inte så där jätte vanligt. men det blir nog bra ska du se.
    jag är i alla fall sjukt sugen på att bli gravid nu. verkar som jag får vara kvar på mitt jobb i höst också. min chef sa att jag ska få gå traumautbildningen i höst. ;)
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-07 14:56:31 följande:
    Nu har jag fått hem boken "Allt om bröllop", jag är som ett lyckligt barn på julafton! Och så har jag fyra nya bröllopstidningar som väntar på att bli lästa. Nu jävlar ska det bli bröllops-läsning! Jag ska tvinga min fästman att läsa boken tillsammans med mig. Jag trodde att det var en liten bok, men den är stor och tjock, med jättefina, stora och detaljerade bilder! Den verkar riktigt bra, det står typ om precis allt som har med bröllop att göra... Jag har bläddrat i den lite snabbt! :) 
    åh vad jag vill ha hem min nu. dom är lite sega men jag får väl leva med det. hoppas den har kommit idag eller att den kommer i morgon så jag har den till helgen. helst idag men har inte varit hem än. på sambons jobb nu och slöar innan han ska med hem.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-07 16:49:48 följande:
    Jag blir så trött på att det inte går att få tag på Panorama via mejl. Jag mejlade dom för typ över en vecka sedan och jag har fortfarande inte fått något svar ännu. Ibland blir jag så trött på att ha med utländska företagare att göra (ja, jag får säga så - jag har själv utländska rötter Förvånad). Det känns så oseriöst när dom inte svarar på mejl. Nu gör jag en grov generalisering, men det är faktiskt lite så. Jag vill inte behöva ringa varje gång jag undrar något, det är så mycket smidigare att mejla när det inte är akut. 
    haha jag är med dig där. dom är urusla på det. (och jag får säga så för jag gifter mig med en blatte) ;) nej men jag vet vad du menar.
  • Pagnie
    Juventina skrev 2013-02-07 20:51:18 följande:

    Vi gifter oss i början på sommaren :) Det viktigaste är bokat och klart men det finns en hel del kvar att göra! Vi har fortf inte hittat dj! Börjar bli stressigt!


     


    välkommen. nej det där med dj kan vara lite knivigt faktiskt. glad att vi slapp det faktiskt då lokalen fixade det.
  • Pagnie
    Mandis skrev 2013-02-07 21:51:08 följande:
    Så..nu har jag mailat flödesschemat och festhäftet är på väg..fattar inte varför det tar så lång tid att ladda!!! Mustikka, ge mig din mailadress så skickar jag till dig oxå..du kan skicka till min inbox om du inte vill skriva ut den här =)!
    tack mandis jag ska genast kolla :D
  • Pagnie

    mandis hur gjorde ni med festhäftet? alltså hur stort blev det och hur tryckte ni upp det? och hur blev det med sidor och så?

  • Pagnie

    oh det där med dj är jag så glad att vi har klart. vi bokade våran i höstas. Känns som att man måste ringa dom tidigt om man ska få någon tid. vi var däremot väldigt sena med att boka de kurdiska spelmännen så jag var lite nervös att vi inte skulle hitta några. men nu är även det fixat. däremot måste jag ringa lokalen och se om dom bokat fotograf också.

  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-08 15:28:30 följande:
    ja, flickor. Idag pratade jag med Karam som jobbar på salong på stinsen. Han verkar ha mkt erfarenhet av allt inom frisöryrket och har jobbat på Klippotek1 i ca 10 år.

    O direkt när jag kom in började han ge mig tips på hårfärg och uppsättning. Och han sa precis sånt som jag själv hade tänkt på, t ex att det ska vara en lös uppsättning, absolut inte stramt, och hur jag ska göra med luggen och vilken hårfärg mm. så det känns bra!

    Ska ringa Hannas salong också o kolla deras priser och om de är för dyra så ska jag nog inte ens gå dit. För då kan jag fixa sminket på make-up store och håret hos Karam och båda ställena ligger precis bredvid varandra! Känns kul!
    fan vad nice goli. Så glad att du hittade någon som var bra. :D längtar tills jag får träffa min frisör också. ska bli så roligt att veta vad hon har för idéer. :D
  • Pagnie

    usch ni sitter och diskuterar hur 2800 är mycket fattar ni vilken ångest jag får när jag vet att jag ska betala 7500? :P

Svar på tråden Orientaliskt bröllop