Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Mustikka skrev 2013-02-18 23:25:59 följande:
    Ojooj så himla fina Pagnie och priset var ju super bra!
    ja jag tycker det jag med. ;) så spännande ;)
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-19 10:53:11 följande:
    Pagnie,
    Vad söt du är. Haha! Ni kan få min mejladress, så vet ni hur ni kan få tag på mig om jag mot all förmodan skulle försvinna från BT! Men chansen är mycket större att ni försvinner innan mig, eftersom jag är den av oss som gifter sig sist. Men visst är det lite häftigt, du gifter dig i juli, goli i augusti och jag i september :)

    Jag börjar ångra lite att vi inte valde första helgen i oktober ändå, som vi först hade tänkt. Oktober känns bättre än september på något sätt. Och då är det också större chans att höstfärgerna hunnit komma fram. Det är nog bara mina bröllopsnerver som spökar, men är det försent att ändra datum nu, till den 4 oktober istället?  
    haha det låter bra. du får inboxa mig den så jag får tag i dig sen. ;)
    nej om det finns lokal så är det inte alls för sent att ändra sig. bättre att du ändrar nu än att du ångrar dig sen.
  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-02-19 22:55:34 följande:
    Hej tjejer! Tränger mig på här lite ny som jag är här... Planerar också mitt bröllop...preliminärbokat den 26/10. Kommer bli ett renodlat syrianskt bröllop typ... vi är/var lite sena ute med bokning osv...så man kan väl säga att vi är i begynnelsen av våra planeringar trots att vi ska gifta oss i okt. Vad roligt och läsa lite om er resa mot er stora dag (även om jag inte läst allt. Ni är väldigt aktiva haha ) Är det någon av er som har någon erfarenhet av hallunda lokalen?? Vi ville egentligen ha cleopatra men den hade vi väl fått boka 1,5 år i förväg känns de som!! Ska dock ändå ringa dem imorgon igen och HOPPAS HOPPAS på att de kanske har fått fritt den 26e. Tvivlar starkt på de! Men men... Lycka till med alla planeringar osv )
    välkommen till oss.
    Jag har ingen koll på den i hallunda tyvärr. vi är i helt andra delen av stan med vårt bröllop.
    men ja ring ring ring. du kan aldrig få mer än nej. Det är alltid värt att kolla. eftersom oktober inte är jätte poppis månad att gifta sig inte lika som sommarmånaderna i alla fall så är det ju större chans. go for it.
  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-02-19 23:17:54 följande:
    Hej och tack!! Det stämmer helt. Kan ju bara få ett nej. Men jag har ringt tidigare och de är helt uppbokade augusti, september och oktober. Förutom några få fredagar. Längre än så har jag inte sträckt mig. För jag vill inte ha ett november bröllop och inte min fästman heller. Vi skulle initialt ha de i augusti men det blev förhinder så vi vill inte skjuta på de mer. Tydligen är oktober lika poppis när de kommer till hallunda, Mona Lisa, cleopatra och syrianskt lokalen i geneta (som förvisso är ledig 26e men låg som absolut sista val!) och sångaren är prel.bokad han också den 26e och vi vill verkligen ha honom också. Ufft är just idag superförvirrad!!
    ja då är det ju lite svårare. Du får helt enkelt hoppas att nån stackare avbokar helt enkelt i sådana fall. det kan ju liksom hända det vet man aldrig. be dom att ringa upp dig om detta skulle ske helt enkelt. Förstår att det blir lite jobbigt men man vet ju aldrig.
    Men hur kommer det sig att det blev bestämt så sent och ni kör nu. varför körde ni inte nästa sommar då?
    Jag är riktigt imponerad att du ska planera allt nu. Jag har planerat i 1,5 år och jag är ännu inte klar och känner att jag nästan skulle behöva lika mycket tid till ;)
  • Pagnie

    ja nej men då förstår jag att ni vill komma igång med alla planer. ja när vi är på dagen D så kommer vi ha planerat i lite mindre än 2 år så det borde ju räcka tycker jag. vi har möte med restaurangen i morgon för att disskutera lite utav det sista. känns bra.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-20 14:30:06 följande:
    Pagnie,

    Jag vet inte om det bara är hjärnspöken, men ibland så får jag en klump i magen och tänker: Jag ville ju att bröllopet skulle hållas i oktober, varför valde vi då september? Och ibland så glömmer jag bort den tanken och är nöjd med att vi valde september ändå. Men jag vill ju så gärna att det ska vara höst när vi gifter oss, och jag är väl orolig att hösten kanske inte hunnit komma i slutet av september? Är jag nojig i onödan? Det vore nog inga problem egentligen att ringa till Panorama & kyrkan och be om att få byta datum. Men då måste vi byta datum på allt som vi bokat; bandet, Djn, konditoriet, bilen etc. 
    ja fast det är ju å andra sidan bättre att du byter nu medana du fortfarande har massa tid kvar än att gå runt med den där klumpen som du kanske kommer ha sen på bröllopet också. lika bra att göra det rätt när du ändå har tid. tror kanske att du ångrar dig annars och det är ju inge roligt.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-20 17:24:23 följande:
    Grattis vad roligt =D Är också syrian men gifter mig med en finne fiskpinne :D
    Måste säga att hallunda är super fin den också. Kör på vad ni tycker bäst om och lyssna inte på andra. Det är er dag och ni bestämmer :) Ni ska inte börja ångra er pga vad andra vill.

    Börjar smått irritera mig på Mona lisa. De svarar ju aldrig. Och dessutom så börjar jag tycka lokalen är ful! Hahaha kanske bara är arg men på riktigt den har ingen stil alls, börjar ångra att man bara tog den pga dagen :( Känner jag fel nu tjejer? vill ha det där fina och inga fula röda gardiner med guldfransar och en diskokula! Hahah vet inte om jag är extrem nu men man blir ju irriterad när man inte kan nå dem. Det är inte direkt så att man köper tjänster för en liten peng. Vill jag kunna nå dem så ska jag ta mig fan kunna det! Arga Mustikka börjar smyga på. Sorry tjejer hahah!
    det låter inte alls roligt att du inte får tag i dom. kan säga att sen olles krog bytte ägar har det blivit lättare att få tag i dom. jag skickar bara sms till ägaren om jag undrar något och han svarar inom 5 minuter. jätte praktiskt är det. så jag har fått hjälp med alla frågor nu. så vad det gäller olles så är det bra service.
  • Pagnie

    i morgon har vi möte med olles krog igen som sagt så önska oss lycka till det kan vi behöva. är smått nervös även fast jag inte har något att vara nervös över. haha. sen ska vi som sagt även träffa en kille från ett persiskt tryckeri.

    det där med kameramannen kan jag också känna att jag var lite orolig för eftersom jag inte vet hur han är och så. men jag kollade hans sida och han verkar jätteduktig. Men jag litar ändå inte 100% på det utan vi har ändå tagit in 2 extra fotografer nu och det känns tryggt. den ena följer mig den andra följer sambon och den som ingår får vara lite överallt helt enkelt. frågan är ju sen bara vem som tar porträtten.

  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-20 18:54:05 följande:
    Pagnie, lycka till imorgon! Håller tummarna för att det ska gå bra. O ska jag vara helt ärlig så tror jag det blir bättre av att Josef inte jobbar där längre, fick inte alls ett bra intryck av honom plus att han verkade så nonchalant över allt. När man  planerar bröllop så ska man få känna sig speciell ävan om man är ett av miljoner par som har bröllop på samma ställe! Du får berätta sen hur det har gått!
    ja markus håller bra koll på läget, svarar i telefon och gör det man ber honom om så jag är lugn nu.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-20 21:18:11 följande:
    goli & Pagnie,
    Jag tror faktiskt att det mest är hjärnspöken. Har pratat med min fästman om att byta datum och han bara skrattar åt mig, för jag lider av något som heter extrem beslutsångest. Jag har beslutsångest över alla beslut, stora som små, vilket är väldigt jobbigt både i vardagen och när det gäller att fatta större beslut. Oavsett vilket beslut jag tar så ångrar jag mig. Och av den anledningen så har min fästman satt ner foten och sagt att det överhuvudtaget inte kommer på fråga att byta datum nu.  Och på något sätt så känns det skönt, för då behöver jag inte fundera något mer på det. Som sagt, ibland känns det jättebra med datumet och ibland så får jag en klump i magen. Men så kan det även kännas när jag väljer att köpa röd mjölk istället för grön. Haha, inte riktigt kanske. Men nästan! 
    vad bra att det är bestämt nu då :P jätte skönt.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop