Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    kitkät, jadu det är en mycket bra fråga som jag faktiskt inte har något svar på. det får du nästan vänta på att dom svarar men alternativt sy ihop. men nej jag vet inte.

    Goli. jo alltså det jag gjorde var ju bara en prototyp så det där med papper och grejer får dom allt ta och fixa. Det där vara bara något jag köpte på panduro för att få ett hum om hur jag ville att det skulle se ut.
    åh goli vad roligt att leta lägenhet. men jag vill fortfarande ha er i eskilstuna vet du. så jag hoppas på att dom ringer därifrån föra.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-27 10:28:58 följande:
    Vet någon av er vilka märken butiken Sthlm brud & fest säljer? Jag kommer inte in på deras hemsida! 

    Jag håller på nu att försöka lista ut vilka butiker jag ska prioritera när jag åker till Sthlm. Jag ska välja dom butiker som har märken som jag är intresserad av. 

    Och har någon av er  i butiken Milagro De Nahrin? Hur är utbudet? Hur ligger priserna till? 
    dom jag vet att dom säljer är demitrios, la sposa, är dom två jag är helt säker på. sen vet jag inte helt säkert. alfredo angelo tror jag dom säljer också.

    nope jag har inte varit i den. har bara varit på stockholm brud och fest.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-27 11:23:27 följande:
    Tack för hjälpen Pagnie, ingn av dom märken som du nämnde är intressanta för mig. Jag är ute efter bland annat White One och Justin Alexander! 

    Några fler som kan besvara mina frågor?  
    white one har jag dock för mig att dom har ;)
  • Pagnie

    Mustikka: Jag håller med kitkät där om att är man inte van med smycken så är den väldigt hög men det är som sagt en smaksak. jag kan till och med tycka att min är hög ibland. Men som även kitkät säger så är 0.5 inte alls farligt. jag har ju en trestensring och safiren i mitten ä 1.08 carat och diamanterna på sidorna är 0.52 carat. så som sagt tycker inte alls att det låter farligt.

    Älskar du den så kör på.

  • Pagnie

    Måste bara berätta tjejer att nu har jag bokat hotell. Har bokat en junior suite till mig och blivande maken och han skulle ju så klart ha jacuzzi så då blev det de plus dusch och bastu så nu får vi fan se till att ha tid att bada för annars jävlar så får han nog stryk. 1800 fick vi betala med rabatter och grejer som man fick.
    Sen tyckte jag att man fick lyxa till det lite så jag beställde ett romantikpaket men jordgubbar och choklad och allt ni vet. asbra kommer det bli. Sen frågade han om vi ville ha ett dryckespaker med champagne men det får vi avgöra längre fram. Man kan ju vara gravid liksom.

    Bokade även en natt åt mig, tärnan och fotografen från fredag till lördag så det kommer nog bli jättebra.

  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-27 18:09:26 följande:
    Wow vad mysigt! Bastu är så härligt, finnen inom mig njuter av tanken hahah! Tycker ni fick ett jätte bra pris också. Trode sånt var mycket dyrare. Synd att det inte finns lika mysiga hotell i Södertälje. Fast o andra sidan så har jag inte kollat upp det så mycket haha! Solig
    haha ja men det vart jättebra faktiskt. trodde inte heller att vi skulle komma så billigt undan men ibland har man tur. :D
    Så skönt att ha ytterligare en sak att bocka av på listan.
  • Pagnie

    Lavelli - trevligt att se dig igen. dock har jag ingen som helst aning om hur det är med storlekar och så. vet bara att jag har 16.5 på mina. 51 på förlovningsringen som är i ett annat mått.

    för oss går det framåt. massa som är färdigt nu. känns som att alla bitar faller på plats. bokat hotell och har ju allt ordnat med olles nu.
    mest bara klänningen som ska bli klar nu :D

  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-02-27 22:57:49 följande:
    Vad kul att höra!! Hur var det med din klänning nu (kanske har berättat innan eller så har jag kanske missat det i tråden) har du beställt eller sytt upp?

    Ska ju kolla klänningar i helgen och bestämma mig för vilken bil vi ska boka. Dessutom försöka klura ut om jag ska lägga till en fotograf (i paketet hos Hallunda så ingår 2 kameramän och fotograf). Har två st som jag tänker på som jag VET är jätteduktiga! De som ingår i paketet har jag hört både bra och dåligt om...

    Sen måste även jag börja fundera på hotell. Både för övernattning innan bröllopet och bröllopsnatten. och make up artist och frisör, som helst ska kunna komma och fixa mig på hotellet... :-/ Har en hel del att fixa fortf som ni ser... 
    den är beställd men ska sys in lite granna. men det kommer nog bli klart i april. :D
    ja vi bokade in två extra fotografer även fast det ingår för oss också.
    och som sagt hotell fixade vi idag så det känns skönt. bekräftade med frisör och make-up om att vi ska träffas 8:e maj och göra provuppsättning, och sminkning samt beställa mitt löshår.
    Känns som vi börjar bli klar med allt.
  • Pagnie

    Grattis Goli. men det är din förlust det är du som får åka längre för att komma och hälsa på oss ;) hihi

  • Pagnie

    okej nu har jag hittat en grym sångerska till bröllopet tror jag. för hon den först gjorde ju inte vår låt så där jättebra tycker jag.
    men nu har jag nästa problem. vi har ingen som kompar i kyrkan. hur fan löser man det?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop