Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Mustikka skrev 2013-02-25 20:11:11 följande:
    Pagnie! Ojojoj super fint kort. Ser jättefint och proffsigt ut faktiskt :)
    tycker du det? jag som trodde att jag inte var pysslig alls. haha men där ser man. jag hade tydligen fel.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-25 21:57:45 följande:
    Jo absolut det var jätte fint. Gillar verkligen pälorna också, super fiffigt =) Fästmannen min sa wow precis när jag visade vad din fästman fixade med era initialer. Solig
    haha fan vad bra. vi får verkligen godkänt av er alla :D känns bra.
  • Pagnie

    Nu flickor har vi gjort Pdf. till våra inbjudningskort så i morgon skickar jag dom till tryckeriet.
    Och nu har vi även skapat en hemsida som jag ska börja pilla med snart. skulle få inlogg inom 2 timmar. där ska vi skriva allt från tips på hotell till önskelista till klädsel osv osv.
    Asnice. Min man kan.

  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-25 22:52:30 följande:
    Duktig man du har där! Är det ett intresse eller proffesion? 
    När man ser på korten för första gången får man fjärilar i magen, så mysigt!
    Hmm det där med hemsida har jag tänkt på men har varit så lat med att fixa den.  
    haha nej mer intresse. han är medicinforskare i grunden. Men han är duktig på photoshop, hemsidor och annat som är nyttigt att kunna ;)
    Ja jag vet. vi har också varit lata men nu sa jag åt honom för det var tvunget till korten.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-25 23:52:43 följande:
    Pagnie,
    Vad duktig du är som orkar pyssla med sånt! Som goli skrev, då vet vi vilket ansvarsområde du ska få på vårt företag! :)

    Det är 10% på alla inbjudningskort på Calligraphen, så vi får nog slå till och köpa våra inbjudningskort nu. Har inte gjort det ännu. Vi ska nog också skicka ut någongång i mars. Eftersom vi gifter oss på en fredag så känns det extra viktigt att vara ute i god tid. 

    Och nej, jacuzzi behövs verkligen inte - om ni inte tänker bada på morgonen innan ni checkar ut haha. För på bröllopsnatten har jag svårt att tro att ni kommer orka det!  
    haha okej då kör jag på det på företaget då ;) pysselhörnan är mitt område. om ni rör ihop mina pärlor då jävlar ska ni få er en omgång. haha

    ja jag såg det. bara att köra på och beställa. skynda skynda skynda. ;)
    Nej jag tror inte heller vi orkar det. jag ska vara glad om vi orkar något över huvudtaget på bröllopsnatten. tråkigt men sant.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-26 01:01:47 följande:
    Pagnie,
    Haha. Samma här faktiskt. Jag räknar med att vi båda kommer decka så fort vi lägger oss i sängen. Det är därför det är så bra att vi ska gifta oss på en fredag, då får vi en extra bröllopsnatt på lördagen! :)  
    haha ja men eller hur. Ja det får ju inte vi men å andra sidan så hade vi ju tänkt åka någon stans på måndagen där efter så då får vi måååång bröllopsnätter och alla vet ju vad den där resan kommer gå ut på ;)
  • Pagnie

    mycket fin men den var tyvärr liiiiite liten. funderar dock på att göra en själv.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-26 18:27:11 följande:
    Jag har hittat inbjudningskort som jag blivit kär i :) 
    Sååå fint med band i två olika färger - brunt och vitt passar perfekt till vårt färgtema som ju är aprikos, brun och vit! Men vilken färg tycker ni är snyggast på kortet/bandet - vaniljvitt eller vitt? Jag tycker det vaniljvita kortet drar lite åt gult. 


     
    fast å andra sidan så kanske det är finare med vanlijvitt eftersom ni har varma färger i ert bröllop. det är ju mer varmt medan vitt är mer kallt.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-26 18:59:06 följande:
    Pagnie,
    Jo, det är väl kanske sant. Men vitt är lättare än vaniljvitt, eftersom vitt är en nyans, vaniljvitt är 100 olika nyanser, och jag vill gärna ha en och samma nyans av vitt genomgående på bröllopet!  
    ja med era färger och med brunt så tycker jag nog ändå det vaniljvita faktiskt. det såg bättre ut.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-26 19:29:01 följande:
    Kitkät, mina blickar drogs först till den vaniljvita så jag tänkte att den e mer passande till aprikos men sen såg jag den vita och den e ju oxå ritkigt snygg! Hmmm.... men den vaniljvita sticker ändå ut mer o e lite mer annorlunda så jag röstar oxå på den! Men huvudsaken är vad du och din fästman tycker!

    Ja, tjejer, nu har jag skrivit tentan. Och den var riktigt jävla svår! Blir så lack för jag har pluggat detta länge nu och det har varit så sjukt mycket material. Men alla jag pratade med efteråt tyckte samma sak, att det var svårt. Tyckte för övrigt inte att det reflekterade kursmaterialet heller! Jaja, men nu är den skriven iaf. Och vi får resultat redan imorgon så vi slipper ju vänta. Håller tummarna!

    E så fruktansvärt trött nu, men om jag klarar den här tentan så blir det en massa massa bröllopsplanering snart. Plus att vi får svar om AT imorgon så då kanske kanske man slipper oroa sig för det oxå! vore skönt att kunna fokusera på bröllopet nu. Har funnits stunder då jag helt glömt bort att jag ska gifta mig om ett halvår... Men det ska det bli ändring på! Skrattande
    vad skönt goli. då hoppas vi på att får se mer utav dig här nu snart. vi saknar dig i tråden. du är borta alldeles för mycket. och just nu känns det som att det enda jag gör är att planera bröllop.
    skickade in trycken till tryckeriet idag. vi ska kolla på papper snart också. kommer bli så kul. dom hade nå papper med guld i men jag vill ha silver så hoppas på att dom har det.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop