Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    och jag förstår att det är jobbigt med klänningen och jag har sett att du fått jättebra råd och så. Men jag vet att du kommer lösa det där jättebra och du kommer få den andra klänningen såld.
    Jag ber om ursäkt om jag inte har varit med och uppmuntrat dig men du ska veta att jag alltid finns här för dig när du behöver det.
    Vi har ju följt varandra så länge nu och du vet att jag blir orolig om du inte är här på länge så jag hoppas att du vet att jag värdesätter er vänskap allihopa.

  • Pagnie

    Så nu går det sakta men säkert framåt. ringde sömmerskan och ska lämna in överdelen på tisdag efter vi varit på stockholm brud och fest så får vi se om hon tycker kjolen är okej och så ska vi se hur hon ska sy in toppen.
    Frågan är om man kan hänga upp släpet på en tyllkjol men det hoppas jag.
    Annars blir det nog lite jobbigt med det under kvällen. men nej nu tror jag att detta kommer bli bra.

    Insåg att igår var det exakt fyra månader kvar så nu kan jag ÄNTLIGEN skicka in hinderprövningen. så då äntligen känns det som att det är på väg på riktigt.

    Kitkät: Helt rätt. Du är en underbar person och du kommer bli en fantastiskt vacker brud.

  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-14 19:15:12 följande:
    Kitkät, det hoppas jag verkligen att vi gör! Och det är så himla roligt att ha lärt känna dig och Pagnie här, och nu Mustikka också, och tänka sig att det hela började med en fråga om en bröllopslokal! Skrattande Er tänker jag inte släppa ur siktet, så det så! Ganska roligt att vi lärt känna varandra på nätet för om vi hade träffats in real först så hade vi inte haft tillfället att komma varandra så nära, tror jag iaf. Så det finns positiva saker med internet oxå! Och efter bröllopet ska vi fortsätta hålla kontakten, så får ni komma upp till Sollefteå och hälsa på mig och lära mig att åka skidor, hahaha! Och så ska vi snacka om att starta upp vårt företag!
    haha goli kan du inte åka skidor va? nej det kan inte jag heller. men snowboard är mer min grej. det kan jag lära dig ;) hihi
    Ja fan mig blir du i alla fall inte av med. jag har ju dig på facebook nu. allt som är på facebook är på riktigt det vet du väl?
    Och som du säger snart startar vi företaget också. tycker ni inte?
  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-14 19:43:23 följande:
    Hahaha, Kitkät, har själv aldrig ens provat men det vore kul. Får mig att tänka på första gången jag provade rullskridskor. Fick dem av min kusin och var helt överlycklig. Jag satte på mig dem, gick ut i trappuppgången för att rulla ut och testa dem och det gick knappt 3 sekunder innan jag ramlade, landade på min arm och stukade handleden! Ska försöka undvika det när jag provar skidor. Glad Vad kul att folk hör av sig ang klänningen! Hoppas oxå du får den såld snart och hoppas det går bra för Mustikka oxå.

    Flickor, jag o fästmannen satt o diskuterade tårtor precis ocj kom på en sak. Vi båda råkar älska cheese-cake (riktig cheese-cake, inte ostkaka!) och tänkte hmmm, tänk om vi skulle ha cheese-cake tårta? Med smakerna vit choklad och passionsfrukt. Vad tror ni? Tror ni det går att göra det i form av en tårta? Är det ens populärt i Sverige?
    åååh goli det lät verklkigen huuuur gott som helst. cheescake är ju så jävla gott. kan ni göra det så säger jag bara kör på det. skulle vara en succe tror jag.
  • Pagnie

    ja det är synd att det var så nära in på bröllopet men det kunde ju varit närmare liksom. Vi visste ju ändå att det var på gång så det kom ju inte som en chock.
    Men tack i alla fall flickor.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-03-14 20:02:42 följande:
    Om ni vill ha en våningstårta, alltså flera tårtor på varandra, så nej då går det inte! Cheesecaken är för mjuk i sin konsistens för att kunna stapla flera lager på varann. Men, det är inte många som behärskar konsten att ens stapla riktig tårta på varann i våningar, eftersom det krävs en viss skicklighet i det. 
    Och du vet tårtorna som du ser på bröllop, som är i våningar? Det är inte äkta tårta, det är bara översta våningen som brudparet skär i som är äkta tårta, resterande våningar är frigolit typ. Resten av tårtan finns i köket och skärs upp i bitar till gästerna under tiden! :)  
    Men men men men :'( vi vill ju ha en våningstårta på bröllopet och det är ju typ bara sådana man kan välja på som ingår i paketet. menar du då att det bara blir fejk? :S
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-03-14 21:44:40 följande:
    Ni tjejer är så himla mysiga, kan bara tänka mig hur värmhjärtade och trevliga ni är in real life. Vi gifter oss och kommer vara fruar, tror inte frågorna slutar här, vi bli fruar och har en massa annat att planera och få råd om. 
    Goli Pagnie och Kitkät som jag sa innan, jag hade varit en virre höna utan er. Inte ens mina tärnor har stått ut med mig och det är ju dem som ska hjälpa en i vägen, man kan säga att ni har blivit mina virtuella tärnor och jag verkligen längtar efter att få höra om er vackra bröllopsdag, kommer helt säkert tänka på er och le under min dag =)

    Kitkät 
    Wooooho jag håller alla tummar och tår för att du ska få den såld, vad glad jag blev nu och tror faktist att den kommer säljas, den är väldigt fin och du har den för ett riktigt bra pris.  Min klänning är "nästan" såld hade några intressenter men de backa för dem hade för långt att åka till södertälje, en del bluffare som vill få klänningen skickat till nigeria lr usa också, dem ska man passa sig för dem jäklarna. Men en kvinna i Finland ville köpa den in till sin butik faktiskt, skulle få pengar om hon fick den såld. Så hon höjer priset en del och ger mig vad jag begärde för den =) Åker och hämtar den under påskhelgen. 
    haha jag hade nog inte heller klarat mig utan er. men tänk vilken nytta vi haft av varandra och tänk vilken nytta vi säkert är till många andra tjejer där ute. det är säkert många som läser och får tips och råd.
  • Pagnie

    Haha blommor är min starka sida där emot. äntligen får jag vara bra på något. hihi

    Men Mustikka jag tror faktiskt att det är lila kallor om jag inte ser helt fel.
    Kan det stämma?


  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-03-14 22:27:59 följande:
    Pagnie, 

    Ja, tyvärr så är det så... Det är frigolit! Men det syns ju inte ens! Det är ingen som vet om att det är frigolit! Som sagt, anledningen till att jag vet om det är för att brodern min & några vänner har jobbat som servitörer/servitriser med olika cateringfirmor på bröllop och har berättat detta för mig.
    Och som jag skrev till goli, att placera flera tårtor direkt PÅ varandra som i en våningstårta är svårt och kräver en viss skicklighet som inte många bagare/konditörer behärskar. Det handlar om att massan i tårtan måste vara tillräckligt fast för att orka stå emot tyngden + att det gäller att kunna balansera tårtorna på varandra också. 

    Det gör väl inget om det är "fejk"?  
    haha jo jag vill ha äkta du vet. bästa kvalitét som min svärmor skulle säga. haha.  Men om man kör en sådan ungefär som den mustikka la upp bild på så borde det gå. vi fick ju massa bilder och en utav dom jag gillade var så. Alltså en våning och sen blommor och sen en våning osv osv. det borde ju gå eftersom då borde det vara en ställning. eller?
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-03-14 22:29:56 följande:
    Haha, fan vad alla skriver om varandra nu... Det blir kaos när vi allihop är online samtidigt! 

    Men du har nog rätt Pagnie, det är kallor! Haha vart fick jag tulpaner ifrån? :) 
    haha är man inte bra på blommor så kan nog fan en solros se ut som en smörblomma också. tror du inte? ;)
    haha ha det blir liiiite kaos men vad ska man göra. jag blir bara kvar en stund till. har jobbat 7-21,45 idag så jag är nog snart död i sängen.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop