Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Mustikka skrev 2013-04-12 12:26:13 följande:
    Haha kitkät låter som en bea idé vi skår ihop smekmånaden. Undrar vad våra fästmän skulle tycka om saken heheh ; p men tog faktiskt upp Mauritius. Vad kostar en resa dit? Och gillar er idé om att utforska ön. Det är precis vad vi vill göra ha en härlig semester med lite äventyr. Tror man tröttnar om man ser och gör samma sak i 3 veckor. Vad är det för pris skillnad mellan resebyrå och boka hotell själv? :) Förresten tror ni jag hinner laga 200 kort och skicka dem innan sista juni? Det är vår Osa tid och jag kommer hem 2 juni :/
    hoppas alla vet att ni gifter er för att skicka ut dom i juni och gifta sig i juli ger inte mycket utrymme åt planering för gästerna. om dom har semestrar och så tänkte jag. jag hade liksom panik att vi inte hade skickat ut dom i februari och vi har osa sista maj.
    men vad det gäller tid och få ut dom innan sista det tror jag absolut att du hinner.
  • Pagnie
    Viola skrev 2013-04-12 14:42:12 följande:
    Pagnie, 
    Oj!! Vad kul med Japan!! Mina föräldrar var där för något år sedan, det ska tydligen vara riktigt riktigt häftigt.

     
    ja dom säger det och eftersom både sambon och jag älskar anime och manga så är det perfekt att åka dit. :D
    Men vi får se vart vi börjar och slutar resan bara. det är den största frågan just nu.

    jag ahr aldrig sett någon skriva antalet gäster på inbjudningskorten faktiskt. men om du vill så varför inte.
  • Pagnie

    härlig dag idag flickor. har äntligen rett ut lite grejer på jobbet, var och pratade med chefen idag så nu känns det jättebra igen. Har varit några jobbiga dagar annars men nu så känns det prima igen.

    Idag har inte blivit så mycket bröllopspyssel men å andra sidan har jag suttit och sytt hela dagen. det är ju såååå roligt. :D
    Jag försöker övertala R att jag ska få en till symaskin men han är inte riktigt med på den idén, Men jag förklarar för honom att man behöver faktiskt två. Ska han ha två datorer så ska jag ha två symaskiner. eller vad säger ni tjejer?

  • Pagnie
    goli skrev 2013-04-12 22:58:52 följande:
    Pagnie, skönt att det äntligen löste sig på jobbet! Hoppas du har fått ny energi till att blicka framåt nu! Bästa sättet att fira på är med en... hmm.. vet inte.., en ny symaskin, kanske? Flört
    haha det ska jag säga till min kära blivabde här hemma. Nej men jag ska faktiskt få en ny ;) Frågan är bara när. Han tyckte dock jag var jätte duktig igår men hans problem blev vart fan vi ska göra av den. vad tror du?


    lekmatta 120x120. R gillade inte stoleken för han tycker vi har för lite utrymme. haha. han är knäpp om du frågar mig ;)

  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-04-12 20:48:00 följande:
    Tjejer jag är så ledsen och besviken måste lätta på hjärtat. Fick precis reda på av min syster att min 3 av mina fastrar kanske ska boka sin semester under tiden vi gifter oss, och dem har vetat att vi ska gifta oss då. En av dem bad jag till och med hennes son bli min ringbärare min farmor berättade att dem kanske ska till syrien under juli och det är ju KRIG DÄR, är dem hellre i ett land där det är farligt med sina barn än på mitt bröllop. De två andra ska till turkiet och dem åker inte med varandra utan skilt.

    Min ena faster kanske jävlas eftersom för många år sen så gick jag inte på hennes dotters bröllop, hon var elak mot min familj och sa en massa  lögner om mig och min syster, självklart blev jag förbannad och struntade i hennes bröllop, alla andra i min familj gick men jag kunde inte gå, hon sårade min familj så mycket och fick släkten att tjaffsa med varandra att jag faktiskt struntade totalt i att gå. Men ens faster kan väl inte vara så barnslig? jag var ung och dum och ångrar faktiskt att jag inte gick, dessutom är jag och min kusin vänner igen. 
    Den andra fastern har ingen anledning alls, dem lixom nonchalerar att ens försöka bry sig, värst är att der var min farmor som berättade åt oss dem har inget sagt än heller. Nu har dem ju inte fått något kort ännu men mamma och pappa har berättat för ALLA att det är då vi gifter oss.

    Fick som ett slag i magen, det gör ont även om man inte borde bry sig om dem om inte dem själva bryr sig om mig och min familj. Tycker bara synd om pappa som jag vet tar hårt över det här men visar inte det.  

    Förlåt var bara tvungen att lätta på hjärtat. Släkt kan verkligen vara onda. 
    usch vad jobbigt för dig. förstår verkligen att det inte är roligt. Hoppas i alla fall att allt löser sig till det bästa. jag håller alla tummar för er.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-04-12 23:48:58 följande:
    Nu till annat roligt som smekmånaden =) Har tänkt på en sistaminuten, Tror ni man kan köra på det till något varmt mysigt land. Vill vara spontan och bara köra på haha, Mauricius verkar underbart, Bali också, sen vill man till Thailand men kan verkligen inte välja, mexico är också en favorit men det kostar lika mycket som malediverna. Och där kanske det är lite mer trist, vill ha sol bad äventyr snorkling och småpartyn då och då. Man vill ju upptäcka de små fina ställena som finns i ett land, prata med befolkningen resa runt i djungeln haha jaa ni förstår vad jag menar.
    Thailand verkar ju ha allt det där men har läst på olika forum att det är ganska mulet, nog är det varmt men mest mulet :( Ni vet ju att jag har svårt att välja så tänkte första bästa billiga resa till någon av de länderna tar vi Solig 

    Blir ju tokig av att kolla alla ställen, synd att dem inte ligger så nära varandra att man kan bara ta båten över hehe.  
    vi kommer köra sista minuten men nu åker ju vi till japan men ändå. för vi kommer ju bara boka flygstol och sen köra. så vi kommer kanske boka någon dag innan bara. vi tänkte att det är lika väl det. spelar ju egentligen ingen större roll.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-04-13 19:06:54 följande:
    Mustikka, lycka till med allt det där, håller oxå tummarna och hoppas att allt löser sig! Håller med dig, alla ni tjejer i den här tråden är helt underbara! Kan alltid räkna med allas stöd och uppmuntran! Vad ska jag ta mig till efter att vi alla gått o gift oss? Kanske kan starta en ny tråd "Efter orientaliskt bröllop"? Skrattande

    Visst är det svårt att välja resmål? Vi tyckte också det, tog väldigt lång tid för oss att bestämma oss. Men som jag skrev förut så underlättade det verkligen att gå till en resebyrå och prata med dem som jobbar där eftersom de själva oftast har rest mycket. Sen kan man alltid plocka på sig en massa kataloger och bläddra igenom bilder samt för att kolla vad som finns att uppleva på alla platser. Det hjälpte oss också. Men vänta inte för länge eftersom hotellen blir uppbokade snabbt!

    Pagnie, hahaha! Vilken söt lekmatta! Men den måste väl vara stor så att du, R, hundarna och barnen alla ska få plats på den samtidigt! Skrattande
    haha ja eller hur. nej denna är bara till bebis. Hundarna får allt hålla sig borta tycker jag ;)
  • Pagnie

    ja jag är lite stolt över den faktiskt. lite kvar på den. Klart den ska vara stor. han måste ju få plats med alla leksaker.

  • Pagnie
    Mandis skrev 2013-04-14 16:15:53 följande:

    Pagnie, ja du har rätt..det är ju alla dom negativa personerna som förstör...man får försöka bortse från dom och fokusera på det man är där för. Vad skönt att det verkar ha löst sig i alla fall!! Själv är jag inne i en jobbsvacka just nu...men förhoppningsvis blir det bättre snart, tills dess får min kära man höra mig klaga varje dag tyvärr..kan ju inte ta ut det på jobbet så det får bli hemma haha.


    Förresten är lekamattan du har gjort superfin, va duktig du är =)!


    ja det är jätteskönt att det äntligen har rett upp sig. känns jättebra äntligen. även fast det finns vissa människor som fortfarande retar gallfeber på mig.
    Tack så mycket. den är inte helt klar men snart så. ;)
Svar på tråden Orientaliskt bröllop