Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Mustikka: Ja det var faktiskt väldigt trevligt. trodde inte heller japan kunde vara så fint men tydligen så. så nu jävlar ska här solas och badas och upptäckas och bara ha det bra helt enkelt. :D

    Kitkät: Ja jag googlade faktiskt en hel del på reseforum efter det du sa men hittade inte direkt någon som avrådde. hittade en som sa att det kunde förekomma tyfoner men annars sa alla att värmen började typ från då. mest regn i december sa dom också. många som kommenterade som hade bott där. men ska kolla med mitt ex faktiskt. han är filippin. han vet säkert. :D

    Ja om man ändå kunde det. men om jag får bestämma så är jag höggravid då så då är det nog inte jättebra att resa någon stans. ;)

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-04-22 23:50:31 följande:
    Pagnie,
    Det beror ju lite på vart i Filippinerna man har semestrat, Filippinerna består ju av tusentals öar. Självklart kan vädret skilja sig åt beroende på vilken ö eller vart i landet man befinner sig. 
    Men som sagt, vi blev avrådda av min vän från Filippinerna och på olika reseforum/resesidor läste vi att det kan förekomma tyfoner och oväder runt den tiden på året. Men som jag skrev tidigare, vädret kan variera och det betyder ju inte att det kommer vara oväder när ni är där, bara för att det är vanligare att det är det just den tiden av året!
    Vi ville inte ta den risken i alla fall, så vi valde bort Filippinerna. Vi åker hellre så långt när vi vet (även om man inte kan veta 100% säkert) att det blir varmt och fint väder!

    Och på tal om smekmånader. Hur har ni tänkt göra med byte av efternamn? Jag blir inte klok på detta. Jag ringde till Skatteverket idag men känner inte att hon jag pratade med kunde sin sak. Hon läste av på ett papper lät det som!
    Det jag funderar på är alltså, vi ska ju åka på smekmånad 1-1½ månad efter bröllopet. Jag vill ju gärna skicka in anmälan om efternamn i samband med vigseln. Men då är frågan om namnbytet hinner gå igenom innan avresan? 
    Och om jag bokar i mitt nuvarande efternamn och nanmbytet går igenom innan avresa, kan jag fortfarande resa med mitt nuvarande pass och efternamn? Eller kommer jag få problem om mitt kommande efternamn registreras i folkbokföringen innan avresan eller under tiden som vi är på resan? 

    Hur ska ni göra med detta?  
    jag frågade exakt samma sak och hon jag pratade med var jätteduktig och hon sa att så länge det står samma namn på pass och biljett så spelar det ingen roll. så jag kommer skicka in det på en gång så kommer det vara klart när jag kommer hem så kan jag krångla med pass och körkort och allt sånt då när vi är tillbaka. måste ju fixa ett nytt pass på en gång då då vi åker till paris sen i slutet av augusti. ;)
  • Pagnie

    Goli: Hihi du är så söt. men om jag blir gravid på en gång så hinner vi ändå med filippinerna för jag kommer inte vara i vecka 27 än då ;) Men som det ser ut nu så skjuter vi liiiite på det så siktar på juni nu och jag tror inte det tar sig på första.
    Men du är verkligen så gullig. :D
    Det är bra att du vaktar mig. så kan vi komma upp och hälsa på er sen i sollefteå om vi får det? så tar vi two in one och hälsar på er och min syster på en gång. Vad tror du om det?

    Åh det låter som en härlig resa du. det kommer bli såååå bra. förstår att du är så lycklig för jag känner exakt samma sak. detta kommer bli såååå grymt.

  • Pagnie

    Tjejer!!!!!!
    Min klänning har ÄNTLIGEN kommit hem. Och så klart så måste jag ju visa den för er hoppas jag att ni förstår. Så här kommer den. jag är sååååå lycklig och den sitter såååå bra.





  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-04-23 22:06:34 följande:
    Får inflika här... VÄLDIGT vacker klänning!! Påminner väldigt mkt om min svägerskas till toppen!! Vad glad du måste vara!! )
    Hej Lavelii här kommer du och snokar ;)
    ja den är helt underbar älskar den verkligen.
  • Pagnie
    Viola skrev 2013-04-23 22:07:54 följande:
    Pagnie,

    Guuuud vad vacker!! Du ser verkligen ut som en prinsessa i den!! Den accentuerar verkligen din midja jättefint!! 
    hihi tack så mycket. den är verkligen underbar. Ja sömmerskan sa det hon med. Getingmidja som hon så fint uttryckte det
  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-04-23 22:30:37 följande:
    Ja, lite då och då haha
    Gud nu längtar jag så himla mkt på att få min!!! Men det dröjer så jag får försöka förtränga min längtan igen...  
    Men din är verkligen jättevacker!!  
    ja jag vet hur jobbig den där längtan är. men det kommer. kan jag vänta 7 månader så kan du också vänta. Tack!!
  • Pagnie

    tjejer jag har ett problem. slöjan ha jag beställde skulle vara 140 cm lång men när jag öppnade den så var den tre meter. så ska jag byta den eller kan man ha tre meter? den blir länge än släpet och känns kanske lite ivägen. vad tror ni? måste bara säga att jag är så sjukt trött på allt krångel. känns som den här butiken inte gör något rätt just nu. fel datum för underkjolen, fel storlek på klänningen och fel längd på slöjan. Vill bara gråta snart.

  • Pagnie

    haha jag lovar mustikka vi ska åka i helgen och byta. men jag är osäker på om vi beställde tre meter eller inte. för slöjan är några decimeter längre och jag har fått för mig att en 140 borde bli jätte kort. eller?

  • Pagnie

    lavelii ja jag börjar fundera på det. det kanske inte ser så konstigt ut. för det är ca 4-5 dm längre. kanske inte ser så konstigt ut? kan lägga upp bild när jag kommer hem sen.

Svar på tråden Orientaliskt bröllop