Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    den var jättefin men den ser väldigt pastell ut om det var så att du ville undvika. för den är väldigt ljus.

  • Pagnie

    ja det är som du säger väldigt svårt att avgöra utifrån en färgkarta när man inte har tygerna men jag tror verkligen att 25 blir bäst.
    Men oavsett blir det nog bra hur som. Vi finns ju här hur det än går ;)

  • Pagnie

    så tjejer nu har jag och svärmor varit i stockholm igen. underbar dag kan jag bara säga.
    klänningen var helt perfekt. hon hade verkligen lyckats så jävla bra. den var mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om att den skulle bli. så behöver ni en sömmerska så är ebba montgomery the one för er. hon gjorde verklgien underverk. den satt som en smäck så att säga.
    Äntligen fick jag se hur den såg ut snörad för första gången då den varit för stor tidigare.

    hon sydde till figuren så den blev bättre och sen så sydde hon dit pärlorna så hela tygstycket satt fast och inte bara en del av det. så nu fick vi fram bysten lite mer också.
    jag är världens lyckligaste flicka. hihi.
    åker och hämtar hem den på tisdag när min tärna kommer hit. längtar så mycket till tosdag nu.

    sen så var jag ner på stan här också och hittade äntligen lite underkläder. eller i alla fall en BH. den såg så ful och konstig ut när man fick se den men fan så bra den satt och vad jävla skön den var. helt galet måste jag säga. den där kommer verkligen sitta bra hela dagen. den åkte verkligen inte ner. hade silikonband runt om som gjorde att den satt fast och ja den satt verkligen så jävla bra.

    hittade ett par trosor som skulle varit bra MEN dom kom bara i storlek 38 som var ungefär som en strl 36 men jag är ju närmare strl 34 så ja det var bara att glömma.
    Men nu så.

    tärnan har sen med sig lådorna så ska ni få se dom också. och jag kommer äntligen få se dom. wiiii!!!
    ja här betas det av en sak i taget och allt börjar verkligen fall på plats. 87 dagar to go girls.

    Här är BH:n tjejer:


  • Pagnie

    Mustikka: Ja den är verkligen jättebra så nu är jag nöjd. men trosor och underkläder till natten är fortfarande ett problem känner jag. men det får bli ett senare problem.
    Vad roligt med thailand. det kommer säkert bli jättebra det tror jag utan problem. men jag vet vad du menar med att det där är svårt.

    Goli: Ja jag vet vad du menar med kuddarna. svärmor tycker jag ska ha kuddar i så jag kommer i den där att lägga i några gelegrejer det förstorar en storlek. inte för att jag tror att det gör så mycket men alltid något. även fast jag inte har så mycket så känner jag att den där bh:n är skitbra så den rekommenderar jag verkligen. verkar ju Mandis göra med. Haha

    Mandis: ja visst är den bra? tror jag verkligen hitta en bra grej här. :P

  • Pagnie

    Okej nu kör vi ett helt nytt inlägg. haha. Har så mycket jag vill berätta jämt. Vet inte ens vart jag ska börja. Har i alla fall haft det underbart dessa dagar. har bara varit på barnakuten under veckan och det är sååå roligt. av någon konstig anledning älskar barnen mig och dom är såååå lätta att handskas med. Hade en liten flicka som var rädd men det gick sjukt bra ändå. Stolt känner man sig. Hon fick leksak efter det också. haha. Snäll sköterska ni vet.

    Hur som haver så glömde jag bort en av sakerna jag skulle berätta men vi tar den andra helt enkelt. Har kollat massor på resorna till japan nu. vi åker nog på kvällen efter bröllopet direkt till tokyo och flyger sedan därifrån till okinawa. Blev billigare än att flyga direkt till okinawa så vi startar och slutar i tokyo. sen flyger vi med air asia mellan tokyo och okinawa.
    1000 kr kostar det för oss både mellan de två ställena. enkel resa då men ändå.
    Sen har jag kollat på massa hotell. så 5 nätter kommer vi nog spendera på detta hotell:




    Det hittade vi. ett femstjärnigt hotell som verkar hur bra som helst. har spaavdelning och allt och har massa aktiviteter på dagarna. Där tänkte vi stanna 5 nätter och bara rå om varandra och mysa.

    Sen åker vi upp till tokyo igen och utgår därifrån och åker ut på landet för att sedan vara i tokyo de sista 3 dagarna. Så 5 nätter där, 5 dagar att resa runt och 3 dagar i tokyo som det ser ut nu. Sen kommer vi åka till paris i slutet av augusti när jag fyller år och sen i slutet på oktober åker vi till filippinerna i 10 dagar. Blev mycket resande i år om vi får som vi vill. Men det kommer vara så värt det. helt underbart.

    just det nu kom jag på det andra jag skulle säga. jag har börjat få mardrömmar om bröllopet. helt galet. men fan alltså. drömmer att allt blir galet. inte roligt alls. till och med en utav mina tärnor drömmer om bröllopet. haha. inte mardrömmar då men ändå. ;)
  • Pagnie

    Goli:

    Ja rummena var fantastiska och man kunde välja med havsutsikt. otippat va? Hav hela vägen runt liksom. haha.
    Nej men dom gick i blått också vilket passar mig perfekt. haha.
    Men hur som är det helt underbart. borde dock kanske boka snart kan jag känna. hihi. men det löser sig.
    men vad bra då behöver jag inte vara orolig alls. då kör vi på dom.

  • Pagnie
    goli skrev 2013-04-22 10:20:25 följande:
    Ja, Pagnie, skynda dig att boka! Har själv märkt att alla rum bokas upp väldigt snabbt, speciellt som det är under sommaren också!
    ja kanske är så. sambon säger däremot att vi väntar lite och tar rummen slut så hittar vi ett annat för det fanns sååååå många hotell på den där lilla ön och alla är nästan lika vackra. :D
    hittade ett till också som låg lite närmare flygplatsen och hade bättre förbindelser men jag tror liksom inte det spelar så stor roll med tanke på hur hela ön är. allt verkar vara så vackert.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-04-22 14:48:01 följande:
    Nu är jag tillbaka efter ett kort frånvaro! Vilket fint hotell, Pagnie!

    Vi har bestämt oss för Mauritius och ska nog boka flyg & hotell ikväll! Det känns jättekul! Vi åker nog någon månad efter bröllopet, vi vill inte åka på en gång eftersom vi känner att vi vill andas ut lite efter bröllopet och njuta av att vi äntligen bor ihop i ett gemensamt hem innan vi åker på smekmånad! Och så är det roligare att ha något att se framemot efter bröllopet :)

    Angående tärnklänningarna så är dom ännu inte beställda, jag väntar på ena brudtärnans mått! Men jag funderar på att beställa i nyans 78 ändå. Då vet jag i alla fall vad jag får, och jag har nog ändrat mig lite angående att inte ha en pastellaktig nyans av aprikos. Vi kan ju ha olika nyanser, både pastellaktiga och lite mer åt orangehållet! 
    tack! :D

    ja men det blir nog jättebra. kan nog vara jättesnyggt med lite olika också. Det där ordnar du säkert skitbra. :D
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-04-22 17:50:42 följande:
    Pagnie,
    Ja, det blir nog bra! :)
    Jag läste ovan att ni planerar en resa till Filippinerna till hösten i år? En av mina bästa vänner är från Filippinerna och jag har läst på mycket om landet, så jag skulle nog råda er att inte åka under okt-nov.
    Mars sägs vara bästa månaden i Filippinerna. Det är stor risk för cykloner och stora mängder regn under regnperioden som är under Sveriges höst. Om man har otur så kan man verkligen få uppleva stormar och riktigt oväder, inte bara några skvättar regn! 

    Vi hade ju tänkt åka till Filippinerna på smekmånad först i okt, men min vän avrådde oss från det och så läste jag på massor om att man ska undvika regnperioden! 
    December kan funka, men jag tror att det är den kallaste månaden på året med 25 grader varmt. Haha. 
    hum det visste vi inte. trodde man skulle åka dit under den perioden. mitt ex var från filippinerna och dom åkte den perioden. men det spelar ingen roll egentligen. för vi vill bara hinna med en resa och då får vi väl åka någon annan stans helt enkelt. var inte så noga. filippinerna var ju bra för att det var billigt och inte något vi verkligen drömde om. Så vi kan nog hitta något annat ;)

    men tack för rådet i alla fall.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop