Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Lavelii skrev 2013-05-06 17:33:58 följande:
    Hej tjejer!! Glad påsk på er som firar/firat denna helg.

    Haft en hektisk helg. Känns som jag åkt genom halva Sverige bara under helgen. Släkten i Skåne lördags/halva söndag sen fästmannens familj resterande söndag och hem sent. Massa mat oh ägg!!! Tackar Gud att jag inte ska i någon brudklänning på flera månader. Vill inte se mer mat alltså!!

    Iaf, Pagnie, hur har det gått med bestmannen? Hoppas det känns lugnare nu?

    Vad mycket ni alla hunnit med!! Florist, mat och allt!! Speciellt du Viola som ändå gifter dig efter mig hihi... Bra jobbat!! Hoppas du finner din drömklänning!!

    Jag pratade med vår dekoratör för någon vecka sedan och han sa att vi inte behövde boka tid med honom förrän typ 3 mån innan bröllopet men om vi ville kunde vi få komma dit innan dess. Så vi ska ringa honom i dagarna och boka tid med honom någon dag snart. Även fotograferna har sagt att det är alldeles för tidigt att ses nu... (den ena fotografen känner jag till väldigt bra så jag litar på henne!).
    Smink och hår har jag bokat men inte bokat konsultation...tänkte kontakta henne för det snart. Men även hon sa att vi tidigast behöver boka något sådan i augusti typ... Hoppas att jag kommer trivas med henne. Pagnie, har du varit på konsultation än?

    Lokalen är ÄNTLIGEN färdigrenoverad!!!!! Så himla glad!!!! Premiär igår. Så nu ska jag ringa och kolla med Afram vilken lördag vi kan komma dit och se den möblerad (bara sett bild omöblerad) för 400 pers och i den prisklass vi valt samt smaka lite mat osv... Längtar!! Lokalen ser verkligen vacker ut och ser nog ännu finare ut dekorerad )

    Sen fick jag även veta av svärmor och fästman igår att mina ringar är klara!!!! Och tydligen kommer en släkting till dem från USA hit relativt snart (någon vecka eller så...) så då tar han/hon med sig dem!! Är så förväntansfull!!!! )

    Det var iaf lite uppdateringar från mig...
    jo det har väl löst sig till det bästa just nu. så han får inte helgen i juli utan han tar sista helgen i maj. Så jag är nöjd men kommer vara ännu mer nöjd när det är över.

    Ja vi har ju lite drygt två månader kvar så det börjar hända grejer. Men dekoratören träffade vi i början av april och ska träffa honom igen 29:e maj. Frisören ska jag träffa på onsdag för första provuppsättningen och sminkningen sen träffar jag henne igen i slutet av juni/början av juli, fotografen (en utav dom tre) ska vi ha en provfotografering med den 29:e juni, sen den andra ska vi träffa några dagar innan bröllopet och den tredje får vi se hur vi gör med.
    Lokalen var vi ju och pratade med igen i april och fixade lite med kontraktet. Limousinfirman har jag pratat och bestämt plats med. Det jag egentligen väntar på nu är att vi ska få vår präst utsedd så vi kan ha möte med honom/henne.

    Klänninge hänger ju hemma, skor är klara och annat smått och gott, lådorna, R's kläder, ringar, smycken, tärnor och marskalker, alla smågrejer och dekorationer.

    Ja som sagt det mesta är faktiskt klart. hindersprövningen är inskickad och det är väl det viktigaste egentligen.

    Men som sagt sen har vi bara 68 dagar kvar i morgon 67 dagar. Så nu börjar man bli lite nervös.
  • Pagnie

    Viola jag skrev till henne på Facebook direkt när hon postade det i morse. så jag hoppas hon kollar snart.

  • Pagnie

    jag hoppas verkligen goli slipper detta ytterligare en gång. dom har ju redan gjort allt och fixat allt. dom har ju provsmakat menyn, träffat alla människor som ska träffas i samband med allt. allt är ju bokat och klart liksom. blir verkligen arg om han klantat sig. Ja kitkät jag har pratat med goli så jag vet.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-05-08 18:14:30 följande:
    Haha, vad trodde du att jag menade egentligen? 

    Hur går det för dig med allt föresten, har du bestämt dig för slöja ännu eller är du fortfarande velig?  
    vad roligt att klänningen äntligen är här kitkät. det är ju så roligt så jag vet vad du måste längta nu.

    Jo det går bra. träffade frisören idag och hon var superduktig. helt underbar tjej. sminket blev fint bara hon la på grunden liksom. bara foundation och jag är sååå nöjd. håret kommer bli kanon det med men det behövs lite mer hår känner jag. och det sätter vi i 1 juli. Kommer bli jättebra. vi valde 4 olika färger på håret så det blir lite ljusare också. kommer bli grymt.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-05-08 20:00:12 följande:
    Pagnie, hur har du bestämt att sminket ska bli? Vilka färger? Berätta för oss nyfikna!
    haha kan lägga upp bild i morgon. men jag är ju vääääldigt ljus så det blir inte så skarpt. ljus ögonskugga i botten och sen lite mörkare i kanterna typ gråaktig/svart. blev jättesnyggt. inga markerande linjer och sen rosa läppar.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-05-09 00:31:52 följande:
    goli, 
    Har du hört något mer från marmar angående dubbelbokningen? Du verkar så lugn, jag hade fått panik om någon hade påstått att det skett för oss. Hur kommer det sig att du är så lugn? 

    Jaaa, jag vill se bilder på din klänning! Det har jag väntat länge på! 

    Pagnie,
    Kan inte du visa bilder på din provuppsättning & smink? Jag är så nyfiken! 

     
    uppsättningen tog jag inge kort på utan bara sminket. för uppsättningen krånglade vi lite fram och tillbaka med för att få en idé av hur vi ska ha det. så löshåret måste i först sen innan det blir en riktig uppsättning. :D
    men sminket kan ni få se sen. ligger i sängen nu bara och orkar inte gå upp och hämta sladden. hihi
  • Pagnie
    Viola skrev 2013-05-09 14:00:22 följande:
    Pagnie,
    Jag menade såklart INTE att du ser ut som en clown...bara för att jag gör det när jag har mkt ögonsmink.Foten i munnen ...Kan bli lite fel ibland när man kommunicerar genom skrift. 
    haha nejdå jag tänkte inte alls så. ;) var lugn. Nej men hon gjorde det jättebra faktiskt. så jag är nöjd. jag tror nog alla ser ut som clowner med för mycket smink oavsett. så länge jag har rätt färger så gör det inget.

    Nej jag har en halvuppsättning. hänger ner i ryggen. tror det blir jättebra faktiskt :D
  • Pagnie

    goli jag tyckte om den sista uppsättningen faktiskt.

    jag kommer ha en kombo utav dessa.




    jag kommer ha att det ligger omlott så där som det gör på den första bilden. Alltså upptill. Men sen kommer det inte vara så brett som det är på den första utan det kommer vara smalt som det är på den andra.

    Sen kommer jag dessutom ha blommor i. funderar på orkidéer.


    Fram kommer jag ha en snebena och håret kommer inte ligga rakt upp rakt bakåt utan det kommer hänga lite på sidorna och sen bak och mitt bak kommer det vara toperat och mycket fluff liksom. hoppas ni förstår haha

Svar på tråden Orientaliskt bröllop