• MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Hej!
    Tänkte om vi skulle samlas här i en vintertråd. Väldigt många väljer ju sommaren till bröllop och det känns som om det finns lite skillnader med att planera på sommaren än på vintern (förutom väder då).
    Hoppas vi kan följas åt och inspirera varandra!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-23 09:20
    14/12-13 Fannypettersson

    21/12-13 DaltonMoore

    31/12-13 maddeK

    4/1-14 Des

    18/1-14 dinkaru

    25/1-14 PoS

    11/2-14 MH2014

    22/2-14 20140222

    ?/2-14 Eliin

    31/1-15 Nami

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-28 19:56
    1/2-2014 WinterWonderland

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-16 09:51
    Nu tar v och uppdaterar med dem som vill vara med :)

    11/12-13 Nettan69- Stockholm, vigsel på jobbet en onsdag(förskola), fika efter vigseln med kollegor, familj och vänner och därefter bröllopsmiddag med familj och de närmsta vännerna. Färgtema är ljusgrönt och ivory.

    21/12-13 izredam - Lekbergs kyrka i Mariestad. Middag med närmsta familjen på Cafe Mumma.

    4/1-14 Lindlund - Björkviks kyrka (Katrineholm), fika efter vigseln med familj och vänner i Sockenstugan och efter det bröllopsmiddag med efterföljande fest med familj och de närmaste vännerna. Färgtema är vinrött och svart.

    25/1 -14 PoS - Värmdö Kyrka med efterföljande middag och fest i Hemmesta Bygdegård. Färgtema blått, vitt, silver

    1/2-14 Eliin - Hunnebostrands kyrka med bröllopsmiddag och fest i Folketshus i färgerna vitt och silver

    11/2-14 MH2014 -Västerås, mingelvigsel en tisdag med avslappnad old hollywood/glamour/bohemisk touch

    22/2-14 Jenniien - Åkers kyrka med bröllopsmiddag och fest i Gammelgården på Tallnäs stiftgård

    22/2-14 bettansss- Linköping borgerlig vigsel med efterföljande middag. "Klassiskt och elegant" i färgerna svart, vitt och champagne

    22/2-14 Maddox- Halmstad, middag och fest på Tönnersjö bygdegård färgtema vitt,lila,silver

    29/12-14 Johanne - Jämtland

  • Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014
  • PoS

    Här kommer bildbombning (nåja, tre bilder bara....men ändå!) RINGEN! Absolut inte vad jag hade tänkt från början men det är en riktig drömring för mig så jag är SJUUKT nöjd med att jag tänkte utanför min egen snäva bild om hur en vigselring "ska" köpas (ursäkta mina nariga och fula naglar): Vår pärms index. Här kan ni se "vintermönstret" som vi ska använda i våra inbjudningar. Vi ska ha på svagt grått papper (vilket ger lite vintagefeeling märkte vi till vår glädje) och sedan "rama" in med blått papper i samma färgnyans som i snöflingorna.Och här är en liten sneakpeak på klänningens spetstyg men jag har egentligen inga bilder på klänningen tyvärr. Jag har tänkt göra en andra provning med hår och smink snart, då får jag ladda upp nya bilder

  • PoS

    Vafan. Nu gjorde jag som alla andra och FICK INTE MED BILDEN. Det går bra för mig med det tekniska....

  • PoS


    Sista gången jag provar, i en annan webläsare. Annars ger jag upp helt.
  • MH2014

    Johanne - slå till, KANON PRIS. Och om det känns rätt i magen, kööör! :)

  • MH2014

    PoS - kanon läcker ring!! Verkligen. Och där har du "något blått" ;)
    synd att inte resten av bilderna kom med,,nyfiken ju!

  • MH2014

    Vilken överraskning jag fick i onsdags.. Jag fick en vigselring av min kära,,bara sådär på 5månadersdagen innan vårat bröllop. Vi som bestämde oss för bara en ring till mig när han friade, så la all krut och pengarpå en. Men sen nu har jag ju börjat fundera om att köpa en antik begagnad ring. Gillar tanken med gammalt möter nytt, och att den har en historia som utökas iochmed att jag skulle bära vidare en ring som var dömd till att smältas ner och göras om. Så gubben har varit och köpt en antik, preowned :) jag blev helt mållös och överlycklig!! Vilken man jag lever med! Så nu kommer ag bära två ringar iaf, hahaha.

  • izredam

    Jag har också köpt ring. Fick tillochmed hem den direkt från butiken. När jag provade så sa hon i butiken att "oj, vad bra den satt - det brukar aldrig vara helt rätt storlek för någon" - Så jag fick ta med den där och då :)

    Köpte grejer till inbjudningarna också - så nu behöver jag smakråd. Har gjort ett provkort (det är en ganska enkel modell, men det känns rätt för oss) och funderar på om det blir riktigt bra.




    Jag vet att välkommen hamnade lite snett på det här kortet - men det ska ju som sagt inte till någon ändå. Men resten - vad tror ni om snöflingorna? Sitter de för tätt? Borde jag ha en till per kort? GAH. Alla dessa småsaker...
  • Nettan69

    Vi köpte våra förlovningsringar hos MSG och är supernöjda, nu har jag köpt en vigselring hos Edblads och kontaktade då MSG om de kunde hjälpa oss med gravyren. JA, det kunde de! Den ring vi köpt hos dem graverar de gratis och min nya ring vill de ha 100 kr för!!!! 

    Jag är så glad! för den första gravyren är så fin, gjord med laser för att det är ju stålringar.

    Sen har jag fått tag på en tjej som heter Mia som ska komma till mitt bröllop och fixa smink och hår på plats, för det tar hon 1500kr + att jag ska göra en provsminkning och provmakeup. Galet bra pris!

    Sen har vi bokat restaurang och kommer få vara helt själva nere i ett källarvalv som de använder till privata fester. SÅ härligt när allting löser sig.

    Jag hade ju köpt en klänning på sommarean, superfin, men jag trånade lite efter en annan klänning och så kom den upp på TRADERA på auktion från affären som säljer den.... WOW, jag la ett bud på 250kr och VANN!

    Inbjudningskorten är ute, hindersprövning och namnbytesblanketter beställda, mannens kläder så gott som klara (saknar bara en flyga och ca -10kg...) HAHAHAHA

    Åh vad jag längtar till o få bli fru igen!
    Kram  

  • Johanne

    Då var lokalen bokad! ojoj! Nu ska vi bara hitta en bra kyrka!

    Izredam jag tycker det ser bra ut! Väldigt stilrent och vintrigt! =D 

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014