Inlägg från: Caisa |Visa alla inlägg
  • Caisa

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Ååh, min vigselring kom idag! Helt underbart då det även är vår 8-årsdag idag! 

    Angående blommor så har jag köpt ett gäng vaser Ensidig från IKEA som jag tänkte ha pioner i. Det borde räcka med 1-2 pioner per vas. Nu vet jag inte det exakta priset på pioner men räknar nog med en tusenlapp till dekorationsblommor iallafall.

    Typ såhär hade jag tänkt att det ska se ut. :)



     
  • Caisa

    Iiih och jag fick precis svar från Kik om leveransstatus på min klänning, den har kommit!!! Skrattande

  • Caisa

    Mitt otåliga jag stack iväg och provade och hämtade min klänning över lunchen! Här är den... Älskar den verkligen! Den är för stor i midjan vilket jag räknat med då jag var tvungen att gå upp två storlekar för bysten, men det ska justeras i mitten på maj. Kanske hinner jag trimma midjan lite till innan dess, men nu jäklar ska jag fokusera på att träna upp mina armar! Skrattande

    En annan junibrud var där och beställde sin klänning samtidigt, finns du härinne tro? Skrattande 




  • Caisa
    meandmylove skrev 2014-03-03 19:54:05 följande:
    Så fin den är caisa!! Underbar!! Har du fått något prisförslag på ändringen från skräddare? Jag har själv beställt klänning som behöver fixas. Ska ta med den till andringsstället så fort jag får den! Yehoo
    Tack!! :)

    Jag kommer att göra ändringarna hos Kik, det kommer att hamna på kanske 800kr. Har ingen aning om vad det kostar på andra ställen, men jag känner mig tryggast hos designern, så det får bli så. :) 
  • Caisa
    meandmylove skrev 2014-03-03 22:16:38 följande:
    Och tillslut, här är insidan på våra inbjudningskort. Adress på kuvert och framsidan av kortet var handskrivet i calligrafi. HELA är gjort by me, jag har ritat klippt och klistrat. scannat och låtit framkallat på matt fotopapper. 
    Jättefint inbjudningskort, sååå charmigt! Skrattande
  • Caisa
    junibruden89 skrev 2014-03-03 22:47:43 följande:
    Caisa jättefin klänning! I lördags beställde jag tårtan och i april ska vi provsmaka och slutbeställa hur den ska vara :) och idag testade jag håruppsättning men det lär behövas en del löshår... der blir en halvuppsättning eftersom jag ska ha både slöja och tiara och den frisyren trivdes jag bäst i :) försöker komma på hur placeringskorten ska se ut men kommer inte feam till mågot. Förslag? Har skrivit på hibdersprövningen och namnbytet. Kommer namnbytet ske automatiskt på bröllopsdagen eller när blur det?
    Tack! :)

    Jag funderar på att kopiera Blondinbella rakt av när det gäller placeringskorten. Nu hittar jag såklart ingen bild bara för det, men de hade kort som de helt enkelt trädde över gaffeln. 
  • Caisa
    Maj12 skrev 2014-03-05 00:38:45 följande:
    Googla: Blondinbella Bröllopsdukning ,så kommer det upp. Välj den översta. Den där hon själv lagt ut bilder på sin Bröllopsdukning. Där hittar ni bland annat en bild på bordsplaceringarna kort satt i en gaffel.
    Tack! Här är bilden: 


    Länk: blondinbella.se/2014/01/brollopsdukningen/


     
  • Caisa

    Igår hämtade jag ut min ring. Beställd den 25e så det gick snabbt!

    Ringen är Schalins Norrsken Virvla. Den kom i en liten träask med plats för en ring till, så blivandes hamnar nog där den med när vi köpt den. Är sååå nöjd, den är helt fantastiskt vacker och det går såklart inte att få en bild som gör den rättvisa, men här kommer två ändå. Medföljde gjorde även ett certifikat signerat av Schalins VD som intygar karat och kvalitet.


    Rabatten på 10% hos Hedbergs guld som jag handlade av verkar fortfarande vara igång, rabattkoden är hgs10



  • Caisa

    Här är min förlovningsring. På bröllopsdagen flyttas den över till höger ringfinger. :)


  • Caisa

    Varning för bröstchock! Tyst

    Igår köpte jag en Wonderbra Ultimate Strapless och jag är verkligen så nöjd med den. Provade den med klänningen och det blir hur bra som helst, och jag får en fin klyfta. Vet inte hur svårt det är för personer med mindre byst att hitta behåar, men för mig har det varit ett orosmoment. Men den här sitter så himla bra. Bjussar på bilder så att ni kan se hur det ser ut på en normal människa och inte en retuscherad modell! Skrattande 

    Jag har stl 75G. Det är för övrigt inte jag som är spräcklig, utan spegeln Flört



Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet