Inlägg från: Caisa |Visa alla inlägg
  • Caisa

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    junibruden89 skrev 2014-04-13 09:40:50 följande:

    Igår provsmakade tårtor och beställde det blev sockerkaksbotten med daimmousse rårörda hallon och ett anslag med vit chokladmousse och vit marsipan :) i fredags hämtade vi ringen en vitguld med 8 diamanter på rad och en "knyck" på mitten. Jag väntar på att prästen ska ring så man kan ses snart så vi kan göra häftet till kyrkan. Bordsplaceringen är äntligen färdig (puh) och vi har ca 30 gästbeskrivningar ikvar :) ifredags kom min morgonrock från ellos jättefin den blir perfekt eftersom jag kommer fixa hår smink och påklädning hemma :)


    Fick också min morgonrock för någon dag sedan, jättefin! :)
    Den där tårtan låter hur god som helst... :D
    7 juni 2014
  • Caisa
    Himla skrev 2014-04-14 08:18:57 följande:
    Fina ringar :) Var beställde ni dom ifrån? Sambon har ett fysiskt jobb och vi kommer välja olika ringar vi har olika stil.
    Från Hedbergs Guld, ringen är Flemming Uziel Tilux t2016 :)
    Vi har också helt olika stil, men vi känner inte att vi måste matcha allting :)
    7 juni 2014
  • Caisa
    Maria466 skrev 2014-04-14 22:15:03 följande:
    Ja det var jätte kul. Jag är ingen "festprisse" och det vet dom om. Jag är såååå nöjd med dagen 
    Låter som en perfekt dag! Jag är likadan, gör gärna någon lugn aktivitet men annars är det umgänge och god mat som jag uppskattar mest. :)
    7 juni 2014
  • Caisa

    Igår var sambon och köpte sina kläder! Jag ville inte följa med då jag så gärna vill bli överraskad på bröllopsdagen, precis som han med min klänning. Han är en T-shirt med tryck och jeans-kille, så det kommer att bli jätteroligt att se honom uppklädd! Allt som allt gick det iallafall på 4500 kr. Igår hämtade vi även hans ring, som tyvärr är lite för stor... Får se hur vi löser det. :)


    7 juni 2014
  • Caisa

    Skit skit skit.... Fick hem sambons ring förra veckan och den är alldeles för stor. Vi behöver förminska den från 65 till 60. Men den är i titan och butikerna verkar ovilliga att ta emot den och kan inte garantera att de kan förminska den.

    Har mailat Titanringar.com nu, hoppas verkligen att de kan hjälpa oss, då ringen inte är köpt hos dem. :(


    7 juni 2014
  • Caisa

    Beställde den online och mätte hemma själva. Idiotiskt, men jag gjorde samma med min egen ring som sitter som smäck. Fattar inte hur det kunde bli så jäkla fel. Har mailat butiken vi beställde av och de kan inte hjälpa oss. :(


    7 juni 2014
  • Caisa

    Hallbergs Guld handlade vi från... Men de är väl bara en återförsäljare helt enkelt. Titanringar.com vill inte hjälpa oss heller. Får springa till flera guldbutiker och fråga... :(


    7 juni 2014
  • Caisa

    Var till Hallbergs Guld och frågade, inte heller de kunde förminska ringen, men tjejen i disken där var så hjälpsam och tipsade mig om en butik i Sturegallerian som förhoppningsvis kunde hjälpa mig. Sprang dit direkt och det verkar som att de kan det! Vilken enorm lättnad! Jag hade inte med mig ringen in till stan idag men ska dit med den imorgon. Hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig nu. :)


    7 juni 2014
  • Caisa
    Caisa skrev 2014-04-28 14:38:36 följande:

    Hallbergs Guld handlade vi från... Men de är väl bara en återförsäljare helt enkelt. Titanringar.com vill inte hjälpa oss heller. Får springa till flera guldbutiker och fråga... :(


    Oj, skrev helt fel här, det var Hedbergs guld vi beställde ifrån, inte Hallbergs. 
    7 juni 2014
  • Caisa

    Vi har inte heller hört från prästen ännu, vi vet inte ens vem det blir ännu. 1 månad kvar.... :s


    7 juni 2014
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet