Inlägg från: Caisa |Visa alla inlägg
  • Caisa

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Nokaro skrev 2014-05-05 12:43:47 följande:
    Jag har typ varit jätte stressad över möhippan för jag är ett sånt kontrollfreak. Jobbigt när man inte själv har koll på saker och ting! Vi hade dessutom bokat tid med vår bröllopsfotograf nu i lördags för att ta provfoton. Vilket då min brudtärna och min blivande hade avbokat bakom min rygg. Men nu är ett nytt datum för provfoto bestämt! 
    Grejen är den att vi har något inplanerat varje helg innan bröllopet så hade lite svårt att ens föreställa mig när en möhippa skulle kunna ske! Men det hade ju gänget ordnat galant! 

    Vilket datum gifter ni er Caisa? 
    Vi gifter oss den 7e juni. Så de har bara fyra helger kvar att göra något! :D
    7 juni 2014
  • Caisa

    Nu har vi beställt en ny ring till sambon. Han var lite motvillig men för mig känns tanken på en för stor ring som knappt kan användas mycket värre än att betala för en ny. Även om ringen skulle kunna bytas ut i framtiden vill jag ju att det ska vara rätt från början, det känns jätteviktigt utan att jag kan förklara varför. Så det är bara att le och betala. :)

    Nu på lunchen var jag även ute på jakt efter värmespolar, det blev Babyliss 3021e. Ska testas ikväll! :)


    7 juni 2014
  • Caisa
    Jag valde faktiskt medvetet att bara ha en tärna, för att det kändes som att det skulle ge minst problem, och det fick bli min underbara svägerska. Hon har rätt inställning och låter mig stå för de stora valen även om hon fått styra litegrann när det gäller hennes klänning (mina önskemål var långklänning i pastellig rosa). Och allt är precis så okomplicerat som jag ville. :)
    7 juni 2014
  • Caisa

    Haha, jag lade helt ner projektet caketopper för att jag inte gillade något! Jag hade gärna haft nendoroid-caketoppers (små söta anime-figurer), men har inte hittat någon, trots intensivt sökande. Det får bli blommor istället. :)


    7 juni 2014
  • Caisa
    meandmylove skrev 2014-05-09 08:48:31 följande:

    hur ska småflickorna kunna gå rakt i altargången? 2 st 18 månaders


    Haha, det är riskabelt att ha småbarn som ska gå ner längs altargången, nu gör jag det kanske värre för dig men kolla in den här videon: 




    Oroa dig inte, allt kommer att bli jättebra. Går barnen inte rakt i altargången har det nog sin egen charm och ni kommer att se tillbaka på det med ett leende i framtiden. :)
    7 juni 2014
  • Caisa

    Idag har vi satt OSA, och fått in svar från de flesta. De som inte svarat bor alla utomlands och jag räknar inte med att de kommer, hade de bokat flyg och hotell hade jag vetat det. Av 51 inbjudna kommer 39, totalt blir vi 41 personer + en ettåring. :)


    7 juni 2014
  • Caisa

    Håller på med bordsplaceringen även här, det är galet svårt. Har bestämt att det får sitta folk mittemot oss vid honnörsbordet, det blir ju bara roligare så. Sedan är jag väldigt snäll när det kommer till var folk ska sitta, par där den ena partnern inte känner någon t.ex. får sitta bredvid varandra. Det hamnar ju ändå en främlig på andra sidan. Lite blandat men snällt blir det. Man ska ju inte sitta där hela dagen iallafall. :)


    7 juni 2014
  • Caisa
    Idag kom polaroidkameran som jag beställde på ebay förra fredagen. Mycket snabbare än vad jag väntat mig då den skickades från Kina! Så kul! Tog en testbild, katten fick vara modell. Kommer att bli en hit på bröllopet tror jag. :)




    7 juni 2014
  • Caisa

    Det gick faktiskt lättare för mig än vad jag trodde med bordsplaceringen. Min blivandes pappa kommer inte att komma, dock mamman med sin "nya" man. Sedan har vi haft lite släktstrul för ett par år sedan, så min faster, farmor och mormor inte gärna vill behöva umgås. Sedan skiter vi fullständigt i etikettregler. Såhär ser vårt "honnörsbord" ut:

    Mormor . svärmors sambo . svärmor . jag . min man . pappa . mamma . farmor
    _____________________________________________________________


    7 juni 2014
  • Caisa

    Men det här med att folk ska lära känna någon ny - ska ni sitta ner hela dagen/kvällen? Man hinner väl träffa människor genom mingel med. Jag sitter själv hellre med någon jag redan känner och är bekväm med och har trevliga samtal och diskussioner, det är iallafall så jag har tänkt när jag gjort vår placering. Sedan har jag försökt sätta par lite vartannat och mitt emot varandra istället för bredvid, men då jag har blandat flera par som känner varann sedan tidigare. Tror att alla kommer att uppskatta sina bordsgrannar på vår fest. :)


    7 juni 2014
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet