Inlägg från: Caisa |Visa alla inlägg
  • Caisa

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Idag kom sambons nya ring. Jag hade nästan ångest när vi tog fram den för att testa, men den passar! Vilken lättnad! Inget napp på den för stora ringen som jag försökt sälja. Jajja :)


    7 juni 2014
  • Caisa

    Skrev det här inlägget på min blogg för ett år sedan... Nu är det bara 3 veckor kvar! <3 :)


    7 juni 2014
  • Caisa

    Nu har vi precis bokat vår bröllopsresa... Sunprime Miramare Beach på Rhodos! Ser helt underbart ut. Den 11e juni åker vi, 4 dagar efter bröllopet. :)


    7 juni 2014
  • Caisa

    Igår blev jag hippad :) Istället för en tripp till Rappne med svägerskan och mamma blev jag överraskad av mina närmsta vänner utanför porten. De slängde på mig en T-shirt med tryck "Bride to be", en krona och rosa solbrillor. Själv bar de en likadan T-shirt med tryck "Bride Security"!

    Vi satte oss på tåget mot okänd destination, och hamnade vid vattnet i Stockholm och åt lunch. Sedan tog de med mig till Sturebadet Marina Tower - trodde knappt det var sant! Det blev flera timmar inne på spa't med Hamam-ritual, bastu, bubbelbad och massor av prat. I början var vi helt ensamma där, ännu bättre! På kvällen blev det kaffe från Starbucks och sedan hem till svägerskan för hemgjorda nymalda hamburgare, chokladfondant, skräckfilm, anden i glaset och sleepover. Såååå mysigt! Dagen var verkligen perfekt, hade inte kunnat drömma om en bättre möhippa och jag är så tacksam till mina tjejer för att de gav mig den här helgen. 


    7 juni 2014
  • Caisa

    Tre veckor, 19 dagar kvar nu! Nu måste jag börja fundera på vad som fortfarande måste göras. Känner mig överdrivet lugn! 

    Att göra:

    - Göra klart placeringskorten
    - Göra klart bordsplaceringskarta samt festhäfte
    - Köpa värmeljushållare
    - Hämta klänningen som är inlämnad för justeringar hos designern/sömmerskan

    Ikväll får vi även besök av vår lokaltidning som vill ställa lite frågor om oss och vår bröllopsplanering. Spännande! :)


    7 juni 2014
  • Caisa
    Nokaro skrev 2014-05-20 10:25:11 följande:

    Aaaahh jag blir galen snart. Hur svårt kan det vara att hitta en caketopper där både bruden och brudgummen är brunhåriga?? På de flesta caketoppers är bruden blond. Hallo! Jag försöker hitta en caketopper till oss men det verkar hopplöst. Jag vill inte ha en blond brud när jag själv är brunett. Nu vågar jag inte beställa från e-bay heller längre ifall det inte hinner komma fram på 3 veckor. 
    Nu känner jag att bröllopsnerverna börjar hugga in får panik av såna här saker..


    www.kakburken.se/product_info.php

    Denna var ju söt!
    7 juni 2014
  • Caisa
    Nokaro skrev 2014-05-20 10:41:24 följande:
    Ja tack denna har jag tittat på förut men jag tycker det ser ut som en brud som försöker sticka iväg från sin man! haha hakar upp mig på så konstiga saker.. Det här är typ den enda jag hittat där båda är brunhåriga. Men den känns inte helt rätt.
    Denna då? :)

    www.tradera.com/item/341085/197819805/nya-cake-topper-tartdekoration-brudpar-till-brollopstarta 
    7 juni 2014
  • Caisa

    Igår fick vi äntligen träffa vår präst. Hon var jättetrevlig och glad, och pratade perfekt engelska! Hela ceremonin kommer att vara på engelska, spännande! :)

    Och nu är det bara två veckor kvar! Det enda jag har kvar att göra är att ordna placeringskorten, som jag skriver ut här på jobbet. Så det är inga problem, tar det när jag hinner helt enkelt. Jag och tärnan ska träffas och baka det sista till festen också, men det är inte så mycket.

    Nu börjar pirret komma. Är inte nervös, bara förväntansfull. Det kommer att bli så underbart! :)


    7 juni 2014
  • Caisa

    Åååh fattar ni att det snart är juni? Hur gick det till? Häromdagen satt jag ju här och skrev att det var 7 månader kvar och att jag började bli lite stressad. Iiihihihi! Om 15 dagar är det dags. Är inte så "cheesy" av mig egentligen men jag tittar på min blivande man och känner en mjuk bubblande lycklig känsla och flinar töntigt. Tänk att något kan kännas så rätt. :)


    7 juni 2014
  • Caisa
    Power of Love skrev 2014-05-25 18:08:14 följande:

    Igår hade jag min möhippa :)
    Vi startade på gustaviks relax (örebro) där vi njöt av solen och badade. :) Sedan hade de bokat in dansklass med discodans. När jag hörde att det var Disco de valt undrade jag om de hade en anning om hur dagens discodans ser ut. Jag har däremot sett uppvisningar i disco och har aldrig begripit mig på dansen :p och det var så svårt jag trodde. Men kul att testa. :)

    Sedan var det middag som en av mia kompisar hade lagat, det var underbart gott och kvällen var riktigt trevlig och precis lagom. Jag ville inte ha nåt ut på krogen ch festandet så en tjejmiddag var verkligen perfekt. :) 
    Det roligaste var nog att några av mina kompisar hade rest hela vägen till Örebro fast det är en bra bit för dem att åka. När jag fick se mina gamla gymnasiekompisar på morgonen började jag nästa gråta av glädje , jag hade inte sett ena tjejen på 1,5 år och den andra på över 2 år. 

    Sov över i Örebro och blev bjuden på brunch sen när jag kom hem mötes jag av delar av svensexegänget som var på väg hem. De hade festat till kl 5 i natt och de flesta även där hade resväg så en del av dem sov över i Karlskoga. Fästmannen hittade jag utslagen i soffan. ;) De hade kört gokart och sedan grillat hemma hos en av våra vänner. Tror att fästmannen var riktigt nöjd. Vi har inte pratat så mycket eftersom han mest har sovit under dagen ;)


    Åh vad härligt det låter! :)
    7 juni 2014
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet