Inlägg från: Caisa |Visa alla inlägg
  • Caisa

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    meandmylove skrev 2014-05-26 08:09:54 följande:

    Då har jag ocksåblivit hippad!

    Blev överraskad hemma när jag var på toa av mina systrar och bästa vän. De tog mig i bilen sen båten till marstrand och vi promenerade i solen och hade det ljuvligt. Efteråt tog dom mig till LYX brunch vid havet. Där åt vi gott och hade det underbart i timmar.

    En perfekt möhippa för en höggravid brud ??


    De borde ha låtit dig hoppa fallskärm och sälja bröstkläm på stan! Haha. ;)
    Låter som att du hade en underbar möhippa! :)
    7 juni 2014
  • Caisa
    AnnaRank skrev 2014-05-29 20:55:04 följande:

    Idag gjorde jag någonting som kändes lite.. galet. Jag har i ett par dagar gått omkring med en liten obehaglig känsla i magtrakten att klänningen jag köpt för vår stora dag, inte är Klänningen. Det är en fin klänning, javisst, men väldigt enkel. Jag klär mig väldigt enkelt till vardags, så jag tänkte att bröllopet inte borde vara annorlunda. Men sen tänkte jag att vafan. Om det finns en enda dag då man kan ta ut svängarna och gå all in så är det väl ändå på sin bröllopsdag? Så jag gick till butiken där jag köpte min förra, förklarade mitt problem och en väldigt gullig expedit lyssnade och tog fram en klänning som hon trodde skulle passa mig och mina önskemål.

    Jag drog på den och blev nästan gråtfärdig. Där var den ju. Det var Klänningen! Den förra klänningen var fin, men den här klänningen känner jag mig vacker i. Och det är väl poängen?

    Så sjukt glad att jag följde magkänslan!! :)


    Ja det är helt klart poängen. Enkla klänningar kan vara hur fina som helst, men en brudklänning ska vara något extra enligt mig... ;)

    Jag har under månaderna gått och ibland känt magen att min klänning kanske inte var den rätta. Men då har jag hoppat i den och pirret har kommit tillbaka och jag älskar den på nytt. Jag faller för den varje gång jag har den på mig. DET känns helt rätt! :)

    Ska hämta den idag då den fått de sista justeringarna gjorda hos designern... Så spänd! :D
    7 juni 2014
  • Caisa
    Micaelan skrev 2014-05-30 22:18:24 följande:

    Jag hade möhippa förra helgen, så kul! Jag är Nintendo.nörd så hippan hade Super Mario-tema och alla var utklädda! Jag fick vara mitt hatobjekt Prinsessan Peach såklart. Så gjorde vi olika utmaningar utnder dagen som minispelen i Mario Party, på kvällen åkte vi gokart eller ja Mariokart såklart. Vi var även på en dagkonsert med ett av mina favoritband Movits och jag fick sjunga in i micken och fick en signeradtröja, :D


    Toad och Luigi strippade dessutom all the way för mig, jag skrattade så jag grät! Bästa dagen! Så överlycklig med ansträngningen mina kära vänner gjorde! Det enda trista var att endast 4 av de ca 20 tjejkompisarna jag bjudit bemöda sig att komma :/ men mina bästa vänner var där och jag är så tacksam! :D


    Alltså waaah vad roligt det ser ut! Vilket tema och vad bra de fick ihop det! :D
    7 juni 2014
  • Caisa
    Ojoj, nu är det bara 5 dagar kvar. Under månaderna som gått har just den här sista veckan varit något jag inte kunnat föreställa mig, jag har varit fascinerad över andra brudar som varit i den "sista veckan" och varit så lugna. Men jag är också lugn! Allt känns bara mysigt, bubbligt och roligt. Jag är på ett riktigt bra humör.

    Här är min nu insydda klänning. Jag får inte upp dragkedjan hela vägen själv utan att armarna går ur led, men typ såhär blir det. kommer till en rosett i midjan. :)

    7 juni 2014
  • Caisa

    Känner att jag måste landa lite och komma tillbaka till vardagen innan jag kan uppdatera ordentligt här, men i lördags gifte vi oss och dagen var helt fantastisk! Imorgon åker vi på bröllopsresa! Livet är underbart!! <3

    Lycka till ni som fortfarande räknar ner, kom ihåg att njuta av dagen och även den sista tiden innan! Det finns ingen anledning att vara orolig eller nervös, bara förväntansfull, personen vid er sida ska vara er trygghet! :)




    7 juni 2014
  • Caisa
    Nokaro skrev 2014-06-10 10:48:55 följande:
    Härligt Caisa! 
    Stort grattis till er båda och lycka till i livet som man och hustru! 
    Hoppas ni får en underbar bröllopsresa! Vart åker ni?

    På lördag är det dags här! Nervöst och pirrigt men på ett påsitivt sätt. Längtar så!
    Tack! Vi åker till Sunprime Miramare Beach, ett spahotell på Rhodos! Det ser helt fantastiskt fint ut! :D



    Lycka till på lördag! :)
    7 juni 2014
  • Caisa

    Grattis till ni andra som gift er och ni som ska gifta er idag/imorgon! Vi kom hem från bröllopsresan igår och börjar landa i vardagen igen vilket är ganska skönt, dock känns det faktiskt sorgligt att bröllopet är över, även om vi såklart är lyckliga över att äntligen vara gifta! :)

    Vår fotograf och filmare har tre andra bröllop att redigera innan de kan börja med våra bilder, så vi får vänta ett par veckor till. Dock har vi fått ett smakprov, här kommer det samt en bild från bröllopsresan! :)


    7 juni 2014
  • Caisa
    Himla skrev 2014-06-21 04:57:35 följande:
    Åh vilken vacker brud :)
    Tack! :)
    Ååh jag lever verkligen kvar i en skimrande bubbla. Nu har vi varit gifta i lite mer än två veckor (känns som minst en månad dock!). Är tillbaka på jobbet idag, första gången sedan innan bröllopet. Som tur är är det lugnt här, så jag sitter och tittar på de bilder jag har från bröllopet och smekmånaden om och om igen. Längtar tills vi får fler bilder från fotografen, samt videon från dagen. 

    Ett av mina favoritminnen från dagen är när jag och maken är ute och fotograferas efter vigseln, vi går över en gångbro över bil och järnväg för att komma till en liten udde där vi ska fotas. På bron stannar vi till och väntar på fotograferna som filmat oss när vi gått iväg, och jag står och dansar med buketten i vädret och alla bilar som kör under oss tutar glatt. :D
    7 juni 2014
  • Caisa
    Milli skrev 2014-06-26 15:21:55 följande:

     


    Åh vad fint! Det löste sig med klänningen ser jag, vad härligt! :D
    7 juni 2014
  • Caisa

    Då var det sista juni idag då... Någon mer än jag som tycker att det gått otroligt fort? Lite vemodigt är det också. Men oj vad underbart det har varit! Grattis allihop, hoppas att ni alla fick den dag ni drömt om, det fick iallafall jag! :)


    7 juni 2014
  • Caisa

    Nu har vi äntligen fått vr bröllopsfilm! Här finns den att se om någon är intresserad! Vi har en lite längre mer personlig version för oss själva. :)




    7 juni 2014
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet