Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    måste bara få berätta, en del av er kanske vet att jag haft det rätt så tufft under arbetslösheten. men självförtroende och så. 

    men nu har jag anställning!!! som personlig assistent i en grannkommun ca 7 mil härifrån ^^ min "chef" ringde just och jag ska inskola mig fredagkväll och har första passen nästa helg :D! det är så spännande! och mina arbetskamrater verkar så trevliga, en del känner jag genom bekanda och från yngre dagar och så. är så GLAD! det är visseligen bara en 20%anställning (34.5tim/månad) men det är ju NÅT. och jag kan ju ha ett vik vid sidan av, vilket jag ska försöka fixa.

    lite offtopic men ville bara berätta. ^^ 

  • filibustern
    tack alla för gratulationerna! man blir ju rörd. ^^- 
    Hjärta

    Josefjun: riktigt fin ring! något liknande jag ska ha (fast med diamanter då) för min del spelar det ingen som helst roll vad det är för stenar i en ring. det enda jag bryr mig om är att dom ska hålla (alltså inte spricka) och sitta fast i ringen i alla fall i 5år. minst! tycker din ser jättefin ut! vet itne om det är ljuset eller bilden som gör det, men stenarna ser mörkare ut, och det blev som snyggt!
  • filibustern
    SaRoVi skrev 2014-01-22 12:56:27 följande:
    Har inte skrivit på jätte länge men planerna har stått still fram till nu. Nu är datumet spikat. Den 11 juli 2015 kl 15.30 ❤️❤️❤️ Har även börjat kolla klänning men vet inte om det är för tidigt att beställa?
    härligt! :D tycker det sällan är för tidigt att beställa/kolla klänning. jag köpte min 2011. men gatt ju passa på medan den fanns kvar (blocket) :P 

    vad är det för typ av klänning du kollar på?:) 
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-01-22 14:19:24 följande:
    Grattis till jobbet filibustern.

    sen måste jag få gråta lite. Hade en dust med en elev häromdagen som kallade mig för tjock på ett ganska otrevligt sätt.. och visst måste man distansiera sig till sånt. Men. Jag känner mig som en flodhäst just nu, och mycket för han sa så. Orkade knappt gå till jobb imorse för inga kläder satt bra. Varför lyssnar jag på dem när de beter sig illa? :(  
    *kram*  det ÄR lätt att ta åt sig. oavsett om man försöker eller inte. kanske ibörjan bryr man sig inte så hårt, men så börjar man fundera och så har man helt plötsligt tagit åt sig. känner igen det där. jag vet inte hur du ser ut. men jag kan inte tänka mig annat än att du är vacker! ^^ och det gäller er andra också! 
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-01-22 17:13:03 följande:
    Tack! 
    Alltså. Jag är överviktig/tjock och allt vad det heter men inte så jävla kul när de använder det i argument... uhh.. sen har man ju alltid bra och dåliga dagar då man känner sig snyggare/fulare.. men. idag kände jag bara hur de orden ekade i huvudet.

    såg förresten att du lagt märket till tårtan i en annan tråd, tänkte säga till dig men var på ipaden, och där är jag inte inloggad.. så tänkte skriva senare men då hade du redan sett! :P  
    ne de e klart det inte är roligt.. hoppas du kan släppa det snart i alla fall ^^

    yes jag såg den! urläckert! har stulit den bilden till min inspirationsmapp ;)
  • filibustern
    josefjun skrev 2014-01-24 17:12:40 följande:
    Kul o få prova :D

    Min klänning är på väg och beräknas vara framme på måndag! Jag läääääääääääängtar! vil testa nu nu nu nu!

    Fick mejl från en fotograf idag, hon ville ha 15 000!!!!!! Ja dog lite.. letar nog vidare.
    holy smokes! för hur mycket? alltså, tid, antal foton etc.. 
    Trattkantarellen skrev 2014-01-24 18:11:46 följande:
    Varför det ska vara så dyrt med allt som har ned bröllop att göra?
    haha ja... de kan man ju fråga sig.. och som det skrivits så blir saker och ting dyrare så fort "bröllop" kommer med i bilden :P men de e klart, när det är bröllop så vill ju de man anlitar göra det allra bästa, och ha de finaste blommorna. så.. 
    frågade faktiskt en som just startat upp en nagelsalong här jag bor. vad det kostade. 800kr att förlänga och då ingick glitter och tjafs. :P då gatt ja fråga: "blir det dyrare om ordet "bröllop" kommer med i bilden?" haha. men det blev det inte :P 
     
  • filibustern

    kom ju på att jag inte sagt något om möhippan till min tärna. så jag sa det. att hon även får fixa möhippa OM HON VILL. för mig spelar det absolut ingen roll. då berätta hon att det nog itne bli någon möhippa, men att hon och hennes kille funderat på att fara upp till pite till havsbadet någon gång framöver, och att dom tänkte bjuda med jag och min karl dit :) betala för allt. som en bröllopsgåva, med middag och andra aktiviteter, och så hyra en stuga som vi alla (några till ska också med) kan sova i^^ blir en väldigt tidig present, men det gör ju inget :P och jag och göbben kan ju, om vi vill, lägga ut en egen slant och boka spa eller nåt. 

    låter som en fin idé! det som kanske är lite jobbigt är för min blivande. han ogillar att vara på badhus allmänt. dels på grund av sin syn på sin kropp, och dels på grund av risken att vara bland mycket folk. förstår honom på ett sätt. men han har ALDRIG varit p havsbad förut, vore så roligt om han ville i alla fall prova. och det finns ju en stor chans att ¨han snabbt slappnar av lite och har riktigt kul, att han inte bryr sig om någon annan och bara har kul!.

    eller vad tycker ni? elakt att halvt "tvinga" med honom?  

  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-01-26 12:25:58 följande:
    Filibustern, det  låter ju kul! Alltså. Jag är också sådan som inte tycker om sånt men gör det ändå om jag blir bjuden. Vi åker alltid på spa på midsommar med några av min sambos kompisar.. alla snygga, smala, vältränade.. och så jag. :P Haha. Hursom. Jag tror jag är den som bryr mig mest om min kropp av dem, de andra skiter väl totalt i hur jag ser ut! ;) Så han kanske slappnar av efter ett tag, speciellt om ni är bland vänner (för det är lika mycket hans vänner som dina eller är det mest dina?). 

    Min BT kommer upp till mig nästnästa helg och ska umgås. Då tänkte jag försöka få lite bröllopsprat. Kanske nämna möhippa också. Har ju en kompis här som är med på att hjälpa till med det som behöver göras här (svårt för någon att planera en möhippa i en annan stad, när man dessutom inte känner till staden så bra).

    Ska hursom bli kul för hon är nyförlovad så hon kanske också tänker prata lite om deras planer, även om vi tänker helt olika! Jag bjuder hellre många och lite billigt och gör mycket själv, hon bjuder hellre få, att det kostar mycket och att de slipper göra något alls. HEEELT olika! :P  
    nja. min brudtärna och hennes kille är väldigt goda vänner till oss två. men sen är det några av DERAS vänner som ska med. men varken jag och min karl kommer ha mer eller mindre kompisar :P 
    inkawow skrev 2014-01-26 08:28:39 följande:
    I går... gårdagen vill jag bara glömma :( jag hade fått en tid bokad på en eftertraktad brudaffär för att pröva brudklänning ar. När jag pratade med dom i veckan så sa hon att hon skulle ha allt redo när det gällde vilken typ av klänning jag ville pröva... tar med mig en av mina nära vänner och åker.. när vi kommer fram står det massor med folk i butiken och det är KAOS! står i ca 5 min framme vid kassan och väntar på att få hjälp... då kommer en äldre dam och säger jaha har du bokat tid, jag vet inget om sådant för jag hjälper bara till ibland.... Jag kollar på min vän och hon ser hur jag blir panikslagen. ... Då säger den äldre damen att ja det är ju lite folk men in i det här prov rummet och pröva denna klänning... får en klänning i spets. Och förklarade då att när jag pratade med den ansvariga så skulle allt vara klappat och klart... då säger damen ja men nu kan din vän hjälpa dig.. :( där står vi och vet inte vad vi ska säga... fick pröva klänningar jag inte ville ha och sen efter 40 min ger vi upp. .. då kommer den ansvariga och säger jaha ja just du hade ju bokat tid men lördagarna är så fulla så jag hoppas du kunde pröva några klänningar iaf... Jag fick rådet om att jag skulle ringa i veckan och komma dit en vardag men jag känner att jag tänker inte sätta min fot där igen :( Hur kan man göra så här mot sina kunder???
    huvva! vilken hemsk upplevelse... :(
    josefjun skrev 2014-01-26 16:47:33 följande:
    alltså, etsy!! Jag skulle kunna beställa näsan allt där :o faaarlig sida.
    jag med! men är så feg, då jag aldrig beställt nåt från utlandet.. så jag har ingen aning om hur det funkar med tull och så.. :P
     
  • filibustern
    Emilia skrev 2014-01-26 17:45:47 följande:
    Grattis filibustern!! :)) Ni är så långt framme i planeringen! Brudklänningar redan? Jag har kikat o drömt lite men vågar inte köpa något än. Tänk om man går upp/ner i vikt eller helt enkelt ångrar sig tills dess. :/ Har ni bokat kyrka? Jag o en av mina tärnor var idag på liten utflykt o kikade på några kyrkor. Fastnade mest för Lomma Kyrka men den ligger 6 km från festlokalen. Flädie ligger bara 500 m därifrån men jag gillar den inte alls. Vad gör man? Har ni tänkt transportera gäster mellan kyrka o lokal? Eller förlitar ni er på att det löser sig?
    tack! ja men jag har ju planerat sen 2011 :P köpte bl.a min brudklänning redan då. men det var för att jag gatt passa på då den fanns på blocket. :P och jag är en sån som varken går ner eller upp i vikt oavsett vad jag äter/hur jag tränar. det enda som händer är att jag är mer eller mindre muskulös :P 
    ingen kyrka bokad ännu, men vi är helt säker på att det blir storkyrka här vi bor. sveriges största träkyrka. underbart vacker. men då vi bor på ett ställe där vigslar i den kyrkan sker typ.. någon gång/år, så har vi inte bråttom. vi bokar nog lokal någon gång i höst/nästa vinter. kyrkan väntar vi nog med tills nästa år.

    den lokal vi tänkt ligger ca 3 mil ifrån. men våra gäster är van vid "glesbygden" så dom får ta sig dit själv :P  
    josefjun skrev 2014-01-26 18:02:31 följande:
    hehe, ja bara beställer ;) tänker inte så mycket! inte alltid de tillkommer tull. De säger att man ska be säljaren skriva "gift" på paketet så slipper man tullen.
    hehe :P ja vi får se. har ju bl.a en caketopper jag skulle ÄLSKA om vi kunde beställa. och så halsband åt mig och tärnan :) 
     
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!